Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
"Ne ítasd már vele a fehérjét, ha azt sem tudod miről beszélsz!"
Tőled idéztem, erre reagáltam...
Igen, Tudom miből készül a regenor, te is tudhatod, csak olvasd el :) Ez lenne a tudatos vásárlás alapja.
ha úgy gondolod, hogy fogyni fogsz tőle, vedd meg.
Azt kellene sokaknak megérteni, hogy a táplálékkiegészítők azok TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐK, nem helyettesítők.
Ez nem bonyolult. Sokféle fehérjepor létezik, más-más előnyökkel. Növényi/állati, lassú/gyors felszívódású stb.
A fehérjeporok akkor hasznosak, ha valaki táplálékból nem visz be elég fehérjét céljai eléréséhez, más esetben szükségtelenek.
1. példa: sportoló / testépítő >>> izomtömeget növelne. Ehhez magas fehérjebevitelre van szüksége, könnyebbséget jelent az étkezések mellett fehérjeport fogyasztani (de nem elengedhetetlen)
2. példa: Diétázik/ fogyni szeretne >>> Kevesebbet eszik, kevesebb fehérjét fogyaszt, ezért izmot fog veszíteni a fogyókúra alatt. Fehérjeporral ch/zsír mentesen juthat fehérjéhez. Ennyi a lényeg.
Önmagában/ étkezés helyett semmit nem ér, ahogy a többi tápkieg sem.
Tisztelt Kajlor!
Önnek gondjai vannak a szövegértéssel.
- Ki itat fehérjét kivel?
- ki javasolt csodaszereket?
- ki javasolta a Norbi diétát?
Én biztosan nem.
Pont, hogy az orvosa mondta neki az "étkezés helyettesítő" port. Nem én, és nem is értek egyet vele, hogy étkezést porokkal próbáljunk helyettesíteni.
Kicsit unalmas olyanokkal vitázni, akik nem bírják értelmezni sem amit írok :D
Hogy a fehérjeporokkal mi baja van, nem tudom, de ha azért itta, hogy azoktól majd jól lefogy, akkor csak gratulálni tudok :)
Köszönöm
Tudom hogy nincs csodaszer
Minimális mennyiseget eszem két honapja, bar napi 5-ször.
Kenyer felet egyáltalán kvt nem cukrozom 20eve
Tornazom egy ideje de a fogyas nem indul meg
Nem csodat várok csak hogy lássam ertelmet az egésznek
Amúgy 7-8 kilotol szeretnék megszabadulni
Rengeteg "étkezést helyettesítő" por van már a piacon, márkától függően az összetételük szinte mindig megegyezik.
Fehérjepor (legtöbbször szója) , cukor, vitaminok. Némelyik korrekt áron, mások nagyon túlárazva.
Ha reggel és este nem eszel mást, valószínűleg fogyni fogsz. Nem azért mert ezt iszod, hanem mert alacsonyabb lesz a kalóriabeviteled, mint amennyit elégetsz egy nap :)
Mindig a táplálkozáson múlik a fogyás, már ha nincs pajzsmirigy vagy egyéb betegséged ami felborítja a hormonháztartásod, mert akkor előbb azt kell helyrehozni.
Sziasztok
Ma elvoltam receptet iratni. Mondtam az asszisztensnek fogyni akarok
Elmondtam szedem a zöld teat szuz teat zold kvt ördög nyelvet slim ladyt c d vitamint es mégsem indul be a fogyas
Azt mondta az orvos tud valami port felirni amit vizbe kell oldani reggel este csak azt lehet inni
Hallott valamelyotok erről valamit??
Mindezek ellenére, fel a fejjel, Regenorosok! 12 hét alatt nekem is sikerült ledobnom 4 kg-ot! :-) És sem cukrot, sem édesítőt nem eszem! Magyarázat mindenre van: akinél nem megy normális ütemben, az csak legyen türelmes és fogyasszon minél több ideig REG ENORt!Biztosan sok a méreganyag a szervezetünkben! :-)))))))))))))))))
Akik pedig a hozzászólásaimért leharapják a fejem, üzenem: dugjátok csak a fejeteket a homokba, akár a strucc... biztosan jobb lesz tőle... :-)))))
Nagy felüdülés, hogy van aki nem esik nekem :)
"Nem a regenor fogyaszt, hanem az életmódváltás."
Nagyon jól írod, ez itt a lényeg.
"Amit megvásárolsz, abban nem biztos, hogy az van. Ki tudja ellenőrizni, hogy bármi is tartalmazza a megfelelő hatóanyagot."
Ez részben igaz lehet.
Ha tartasz tőle, hogy "átvernek" érdemes olyan terméket választani, ami külsős laboratórium által bevizsgált és publikusak a mérési eredmények. Pl. Kölner Liste / Labdoor ilyen szervezetek.
Azt elég valószínűtlennek tartom, hogy pl. patikában kapható aszkorbinsav porban nem az lenne amit ráírtak. Már csak azért sem, mert a C-vitamin tényleg nagyon olcsó, meg mire a polcokra kerül szigorúbb ellenőrzéseken megy át mint az általános élelmiszerek :)
Az is igaz, hogy ha zöldségből/gyümölcsből fedezni tudod a kívánt C-vitamin mennyiséget, akkor egyáltalán nincs szükséged porra.
Mindent reklámoznak, mindenre vevőt keresnek. Az élelmiszer az alap, hiszen az életfunkcióink fenntartásához élelemre van szükségünk. Az élelmiszeripar az egyik legvirágzóbb üzletág.
De nézzük csak meg dióhéjban, hogy mit etetnek meg velünk!
A télen-, nyáron kapható gyümölcsök, zöldségek közül például a paradicsom az, amit zölden leszednek, és etilén- gázzal érlelnek. Az állatok olyan tápokat kapnak, amelyektől kétszer akkorára híznak, mint pl. 50 évvel, ezelőtt. 7 hét alatt híznak 2, 5 kg-osra a csirkék. Természetesen, ezt a növekedési tempót nem bírják, eltörnek a csontjaik, nem bírnak menni, stb. A tápba antibiotikumokat kevernek a fertőzések ellen, és a baktériumok így ellenállóbbakká válnak. A termékek, amiket megveszünk, megeszünk, veszélyesek!
Az utóbbi 50 évben nőtt a következő betegségek száma: szívbetegség, cukorbetegség, rák, demencia, depresszió, és mindez azért, mert olyan vegyi anyagokat eszünk meg, amelyek károsak a szervezetre. A tápanyagokat olyan mesterséges anyagokkal helyettesítik, amelyek mérgezőek.
Szia! :)
Köszike,hogy válaszoltál...a citromot én is eszem iszom,amit csak tudok vele.. :)én sem használok semmit a teába se édesítőt semmit,csak a citrom levét ! :)
Annyira nem vagyok nagy teázós,de napi 2x beiktatom! :)
Neked is Reg-Enoros szép napot kívánok! :)
A propagandának mindenki hisz- például azt is sikerült elhitetni az emberekkel, hogy a szója egészséges, holott a szójafogyasztás a pajzsmirigyműködést megzavarja, az endokrin funkció megbomlik a szervezetben.
A szója valóban a legolcsóbb fehérjeforrás, és ezt ráerőltetik az emberekre, minden élelmiszerbe előszeretettel keverik bele.
Nem szeretném kihagyni a felsorolásból a mesterséges édesítőket sem, amiknek elterjedését szintén köszönhetjük a nagy propagandának. Igyál édesítővel készült italokat, egyél olyan ételeket, mert abban nincs cukor, és egészséges-, hiszen ugyebár a cukrot nevezték ki a főbűnösnek az elhízásokért és egyes betegségek kialakulásáért. Nos, 6- 9 ezer ételféleségben van jelen édesítőszer, ilyenek a diétás üdítők, diétás joghurtok stb. Veszélyes vegyi anyagok, halálos idegmérgek, némelyik növeli az étvágyat. Az aszpartám pl. átalakul formaldehiddé és hangyasavvá, amelyből metil alkohol lesz- ez egy halálos méreg! Ezeknek a mesterséges édesítőknek változtatják a nevüket...
Az édesítők komoly problémákat okoznak a szervezetben, ugyanis a következőképp játszódik le a folyamat: az édes íz érzékelése beindítja az inzulintermelést, mert felkészül a szervezet a cukrok lebontására. A megtermelődött, lekötetlen inzulin nem vesz kárba, a zsírsejteket beépíti a zsírszövetbe. Ezért egyes országokban a mesterséges édesítőt sertéshizlaldákban adagolják a táplálékhoz étvágyfokozó, hizlalószerként.
Az adalékanyagok szinte mindenben megtalálhatóak. Ezek is a szervezet számára mérgek. Kimutatták, hogy a gyerekek asztmás megbetegedései adalékanyagok miatt történnek.
A karamell úgy készül, hogy vegyszereket ammóniába mártanak.
A telítetlen zsírsavakat tartalmazó, hidegen préselt olajok egészségtelenek az állati eredetű telített zsírsavakkal szemben (amire szüksége van a szervezetnek). Genetikailag módosított növényekből állítják elő.
A margarint hevítéssel nyerik. A sokáig hevített margarinból műanyag lesz. Azok az étkezési táblázatok, reklámok, amelyek arra buzdítanak, hogy edd az olcsó termékeket, mind hazugságok!
A szervezeted nem jut hozzá a számára fontos tápanyagokhoz, vitaminokhoz, és itt máris bejön a következő üzletág: a gyógyszeripar- a vitaminokat reklámozzák, és a legyengült, beteggé vált tested gyógyítására a gyógyszereket.
A normális szervezet elhízással reagál az abnormális helyzetre. Ez így természetes. A lakosság azon része közé tartoznak az elhízott emberek, akik olcsó táplálékon élnek. Ez a réteg fogékony a reklámokra, TV nézésre, velük lehet elhitetni statisztikákat, és ők az a réteg, aki a saját betegségét megveszi, utána belekerül egy másik spirálba, amely a gyógyulását ígéri.
Nos.
Igen, pár Ft-ba kerülnek, akár hiszed akár nem.
1., Aszkorbinsav: 625Ft/250g = 2,5 Ft/g.
2., Polifenol: (ez a Regenor-ban lévő csodaszer, tényleg hasznos)
"Mire jó a polifenol?
Szív és érrendszer
A polifenolok védik a szervezetet a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben, hogy csökkentik a koleszterin mennyiségét és a vérnyomást.
A polifenolok javítják az erek rugalmasságát, ami jelzi a szív és érrendszeri betegségeket.
Anyagcsere
A polifenolok erős antioxidánsok.
A polifenolok zsírégető termogén hatásúak, így segít a súly csökkentésbe."
Ebből van 0,05g a Regenor-ban... :)
(Ahogy már szintén írtam) ez kb 15 Ft-ért beszerezhető, pl. szőlőmag kivonatból, vagy grapefruitmag kivonatból.
2. "Légszíves hagyd meg nekünk ezt az örömöt, hogy magunk döntsük el, hogy kívánjuk-e fogyasztani ezt a terméket, vagy esetleg más méregdrága fogyókurás szert veszünk magunknak "
Ez most olyan, mintha nem lenne más választásod, muszáj lenne egyiket venni...:D
Természetesen te magad döntöd el, hogy te mit választasz. Írtam is, hogy nem téged akarlak lebeszélni róla.
Egyszerű tényeket írtam. Miért olyan felháborító ez? Lehet van akit érdekel.
A személyeskedést hagyjuk.
Írtam már, pont ezt csinálom.
C-vitamint szedek (aszkorbinsav), ennek grammja 3 Ft, (ugyanez van a regenorban, 1g/500ml). Egészséges táplálékokat fogyasztok és sportolok. Ennyi.
Egészséges vagyok, sose voltam elhízva. Milyen hatásra kellene várnom, a csodára?:D
De mondom, nyugodtan vegyétek meg több ezer Ft-ért az 1g c-vitamint és 0,15g grapefruitmag kivonat, ha úgy érzitek tartalmaz még valami rejtett csodaszert :)
Szia.
Sziamia!
Csinálni szoktam gyömbérből teát - forrázatot - és natúr iszom, citrom, édesítő nélkül általában. Lehet még fodormenta teát is ebben az időben, vagy bodzavirág teát. Ha szereted, szerintem 2-3 napos kúra szerűen ihatod a kamilla teát - az még segít is a reggeli wc-re menésben. Szerintem lehet csipkebogyót is inni - szoktam én is, a szárított változatot, nem a filterest! Váltogatni szoktam 2-3-4 napig iszom egy féle teát, de a natúr, nem filteres változatot....Regenoros Szép Napokat Neked :)
Sziasztok Regenoros Lányok ! :) Intensinál tapasztalat - az elmúlt napban az alsó szegmens volt az úr :) vagy 10x látogathattam a wc-t.
Nem egyértelmű jelenleg, mert csupán 1 napot szedtem - előtte már benáthásodtam, de úgy voltam vele, hogy elkezdem. Tegnap lett volna a 2-ik nap, de a reggeli gyorsjárat a wc-re elbizonytalanított, és így nem vettem be a reggeli adagot. Lehet, hogy szinkronban összeszedtem egy vírust, ami gyomorhurutot csinált nálam, nem tudom. A szponzorom azt mondja, hogy a 3-4ik napon szokott beindulni ilyen szinten a méregtelenítés, de nálam lehet, hogy azért ment 1 nap után, mert már a regenorral elő-dolgoztam az emésztőrendszeremet. Most úgy vagyok vele, hogy megvárom a szombatot - wc ajtó kilincs közelébe maradva :) Viszont 1,5 kg minusz, a tegnap reggelhez képest - igaz, enni is alig ettem tegnap. Szombaton folytatom :) Regenoros Szép Napokat Nektek
Erről még nem hallottam,de ha annyira meghajt ahogy írtad,akkor inkább nem is próbálnám ki!
Szerintem nekem elég lesz a Digest és a Natu-Lax együtt,és persze a Reg-Enor!! :))
A vizet tisztítod és úgy,vagy simán a csapból?
Mert azt mondták,ha sima víz,akkor csak is tisztítva azt!
Mivel a víztisztító drága,így bubimentes ásványvizet iszok,meg citromnak a levét bele öntöm az ásványvízbe! :)
Teába csak is natúr zöld teát citrom levével!de azt nem minden nap... :)
Jó éjt neked! :))
No, akkor vásárold meg, kutyuld össze és várd a hatást..
Szia!
Szia! Intestinál Cleasing 10 napos kúra.
én vizet iszok, meg teát.
Szia! :)
Melyik béltisztítóra gondolsz?
Már ma beszéltem a Tanácsadómmal,és holnap küldi nekem a Digest-et,meg a Natu-lax-ot is.... :)
A natu-lax-ból este 1 -et kell majd bevennem azt mondta,és reggel minden kijön aminek ki kell jönnie! :)Azt mondta nem fog menni a hasam tőle....hát majd meglátjuk!(remélem nem)
A Digestből meg napi 2x2-őt mondott,bár nem tudom az nem kevés?????Még holnap megkérdezem tőle elég lesz-e annyit szedni belőle!
Ti mit vagy miket isztok egész nap???
Én ásványvizet,azt mondta az jó....
Szép estét!Köszi ,hogy írtál! :)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása