Receptek a 90 napos diétához... (beszélgetés)
köszönöm, de olyan utálatos kórházban lenni. Szerencsére eddig csak kétszer voltam, remélem hamar hazaengednek majd. Most vettem tigriscsikos paradicsomot. Még ilyet sem láttam eddig. A sárgát szeretem, mert nem annyira savas, mint a piros. Egyszer régen nekem is volt de sajna meghalt a bácsika akitől kaptam.
Nekem most sajnos mennem kell. További szép estét mindenkinek és várom a recepteket :) Jó éjt,szép álmokat. Szisztok
Nem sajnos nem,én is néztem a neten,de nem találtam magot, én csak így itthonra akartam pár tőt,de én sem láttam :(
Gratulálok a kisbabádhoz :)))))), ugyanakkor sajnállak a vérnyomásod miatt :((( de így legalább biztonságban lesztek mindketten.
8 hetes terhes vagyok és vérnyomás gyógyszert szedek. Most másikat fogok kapni és ugye mivel ez megviseli a vérnyomásomat ezért kell befeküdni. Állandoan felügyelnek, ekg meg hasonlok. Fúj de utálom már most. Sárga paradicsommal is dolgozol? Nem kapok sehol magot.
Mármint mit csinálnak veled a kórházban?
Egyelek is meg, elmegyek addig bébiszitterkedni jó? Ne aggódj, ügyes, talpra esett gyermekeid vannak :) De biztos hiányzol majd nekik :( Pontosan mit csinálnak?
igen, én is igy gondolom a gombát, nyugodtan ehető, hisz alig tartalmaz caloriát
Jujjj azok nagyon fincsik, nemsoká megyünk a Tes.ba és majd veszek egy párat :)))
remélem nem lesz több egy hétnél, mert meg fogok bolondulni. A két gyerkőc meg itthon. Izgulok már most ezerrel. Na és a vérnyomásom fogják beállitani.
Annyi vizet tartalmaz a szerencsétlen,hogy ha vékony szeletekre vágod és megpirítod,vagy megdínszteled, alig marad belőle valami, én eszem amikor csak eszembe jut, de ez én vagyok :))))
igen arra gondoltam. én a kicsiből szoktam nekem az volt egy adag
Szegénykém...nagyon sajnálom...de hátha gyorsan eltelik az idő :( bár ott nem nagyon szokott...
Ezekre a kis zacskós levesekre gondolsz(amiből egy pohár leves jön ki,mert azok tényleg fincsik, még tésztával nem próbáltam), vagy a nagyobbakra?
szerintem a gomba nem vészes kalória ügyileg, egyétek amikor jólesik :-)))))
igen, én is ezeket hallottam. de a legtapasztaltabbak azt állítják, hogy fehérje!
Szió! még kihasználom ezt a pár napot, mert már függő vagyok. És egy hétig csak feküdni fogok és lesem a plafont :-((((
Ezen mindenki vitatkozik :( nekem már mondtak olyat,hogy fehérje, hogy keményítő meg olyat is,hogy semleges, nem tudom eldönteni,hogy hova is tartozik pontosan :(
Szia :)))) de jó,hogy látlak :)))
de arra vigyázz, hogy a gomba is fehérje!
Szia! vannak a zacskos krémlevesek. Csináld sűrűbbre, mint egy szószt és azt tedd a tésztára. Nagyon fini.
Szia. Örülök,hogy egyre többen vagyunk :)
Nagyon nehéz ezt a napot úgy eltalálni,hogy tényleg jó legyen.
Olyat szoktam csinálni,hogy makarónit készítek,de sonka és hús nélkül, tehét csak gombával, fele annyi vízzel és akkor ilyen finom szaftos fűszeres lessz :)
Rá a tésztára és már eszem is :)
Szia!
Én csinált olyat, hogy egész egyszerűen egy kis oliván megpirítottam egy kis fokhagymát! Már ha szereted! Szerintem finom!
Amúgy az nekem is gond szokott lenni, főleg ha dolgozom, mert akkor csalni kell egy picit!
Nekem igazándiból a Ch nappal vannak gondjaim, nem nagyon tudom,hogy milyen szószt merjek a tésztára rakni :(
:) Én is nagyon szeretem :)
Ezt én is nagyon-nagyon imádom!!!Mondhatom, hogy az egyik kedvenc ételem!
Rakott husi (én így hívom)
Hozzávalók:
rántani való sovány hús, annyi,hogy egy tepsit ki tujunk vele "bélelni", az sem baj,ha kicsit fedik egymást
1 nagy pohár tejföl
1-2 tojás
sajt
só, bors, fűszerek ízlés szerint
Elkészítés:
Ki kiklopfoljuk a húst, ízesítjük ízlés szerint, kivajazunk vékonyan egy nagy tepsit, a husikat megforgatjuk lisztben és belefektetjük a tepsibe, akkor is megsül,ha fedik egymást. A tejfölt kikavarom 1-2 tojással ízesítem vegetával, sóval, borssal ízlés szerint és szétkenem a husikon. Bőségesen megszórom sajttal és készre sütöm, ha pirul a sajt általában készen is van :)
Ez fehérje napra való :) salátával is nagyon finom:)
Bacon szalonnába tekert máj:
Hozzávalók:
máj (csirke)
bacon szalonna
vörös hagyma
fokhagyma
Elkészítés:
A májakat megtisztítjuk, a szalonna csíkokat kettévágjuk és beletekerünk a csíkokba egy egy májat, (fogpiszkálóval ha szükséges tüzzük össze) sorban tegyük bele egy serpenyőbe őket, szórjunk rájuk hagymát és fokhagymát ( a máj és a szalonna közé is tehetünk) locsoljuk meg egy kevés olajjal, a szalonnából úgyis ki sül a zsiradék, úgyhogy nem kell sok. Fedjük le alufólival,hogy megpárolódjon, majd vegyük le és süssük meg én egy órát szoktam sütni,de ez sütő függő.
Jó étvágyat hozzá :)
Tanácsok:
Isteni finom étel ez az egyik kedvencem érdemes kipróbálni :) Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.
Tiszta szívből kívánom,hogy sikerüljön :) Én már 26 napja csinálom,de 8 napja megálltam a fogyásban a 9. napon mértem meg magam és lement 3 kg 10 nap alatt :) ennek nagyon örülök,de nem tudom,hogy miért állt meg :( még korainak tartom egy kicsikét :(
További ajánlott fórumok: