Receptek a 90 napos diétához... (beszélgetés)
Nekem is most álldogál én 9 kg-nál tartok. Nekem is sokszor van olyan,hogy nem a gyümi nap utáni reggelre csökkent a súlyom, hanem a keményítő reggelén volt kevesebb.
Lehet,hogy nem voltál wc-n, nem ürített a szervezeted.
Egyébként nincs semmi különös, dolgozgatok és elvagyok, nagyon fáradt vagyok,de nem a munka miatt, szerintem az idő, vagy nem tudom :(
Megvagyok, ma éppen keményítő napom van. Kb. 6 kg-nál tartok, de most nem igazán akar lejebb menni, gyümi nap után is pl. többet mutatott a mérleg. Nem értem, na mindegy.
És nálad mizu?
Szia!
Ez az amit Kálid Arthur mond el? Nekem az van meg, tényleg jó :-))
Rakott virsli Ibolyka módra
Hozzávalók: 1 csomag (1000 g - os) virsli,
2 db 100 g -os sonkás szendvicskrém (én Tescóst szoktam venni, olcsó és finom),
500 ml főző tejszín,
Pici liszt, amiben majd megforgatom a kettévágott virsliket,
1csomag Meat Curry - ez egy Indiai Fűszeres szósz, ami csípős, de nagyon finom!
bármilyen fűszerkeverék.
A megtisztított virsliket kettévágom, majd egy kevés lisztben megforgatom, és bele helyezem a tepsibe, szép sorban, egymás után. A tetejére jó sűrűn, rá karikázom a rúd sajtokat.
A Meat Curryt pici tejszínnel összekeverem, majd rá öntöm a tepsi tartalmához a többi tejszínnel együtt.
Elő melegített sütőben magas hőfokon megsütjük.
Tálalni bármivel lehet, akár szalagos tésztával is nagyon finom, párolt rizs is illik hozzá,
Aki szereti a fűszeres krumplit, tökéletes együtt a kettő. Aki nem szereti a csípős szószokat, az is el tudja készíteni az India fűszer keverék nélkül is, mert a nélkül is isteni finom!
Az alábbi üzenetet kaptam az egyik fórumozótól és én már le is töltöttem::))
850. supernatural175 2009-02-25 19:53
akinek kell itt le lehet tölteni a hangos terápiához tartozó fogyiskönyvet is
Ez pedig a hangos terápia szintén Supernaturaltól!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Milyen a hangos terápia?Hallottam már a nevét,de nem tudom mit takar.
Sajnos ma nekem gyümi napom van,nemsoká csinálom a sült almát.
Sziasztok Csajok!
Nagyon el vagytok tűnve!Mi újság veletek?
Gyümölcsleves tej és cukor nélkül by atoszka
Hozzávalók:
• 2 db banán
• 2 db alma
• bármilyen tetszés szerinti gyümölcs apróra vágva
• csipet fahéj
• 3 dl víz
• édesítőszer
Elkészítés: 1 banánt, 1 almát, a vizet, az édesítőszert és a fahéjat összeturmixoljuk (ha túl sűrű, még higítjuk vízzel). Ezután beletesszük a maradék almát felkockázva, valamint a további gyümölcsöket. Azonnal fogyasztható, de lehet hűteni vagy melegíteni is.
DEVILINBED!!
Tekercselés tapasztalatok:Már a 3.napja tekercselem magam!Egyre profibb vagyok, ami a technikát illeti:)Most már sokkal több algás krémet és fahéjolaj cseppet használok, így jobban is csíp, de csupán rövid ideig!Jól bedörzsölöm vele a combom, derekam, hasam, betekercselem magam folpakkal és úgy alszom két takaró alatt.Nagyon könnyen meg lehet szokni.
Változást egyenlőre nem tapasztaltam, de ne is várjunk csodát csupán 3alkalomtól!Rendületlenül folytatom tovább, aztán majd meglátjuk::))