Receptek a 90 napos diétához... (beszélgetés)
Szerintem hamarosan lemegy az a 8 kg :)
akkor edd meg nyugodtan. Én sem vettem nagyon szigorúan :-)))
Igen gyümi,de az a minimális mennyiség nem számít szerintem.A délelőtti gyümit amúgy is kihagytam.
Nekem ma szénhidrát napom van.Szerintetek szilvás gombóc jó lesz?
Sisssa mit sportolsz?
Majd írd meg a tekercselős tapasztalataidat,kíváncsi vagyok.Én ma terveztem,h tekercselve fogok mozogni.
Ma venni fogok paprikakrémet, meg algás masszírozó krémet, meg fahéj olajat, meg paprikaolajat és ezekkel felváltva fogom magam tekercselni.Kitanítottak egy másik fórumon belőle.A párom jövő héten nem lesz, úgyhogy kedvemre tekercselhetem magam::))Állítólag nagyon sokat javít a narancsbőrön, illetve cm-ben is látszik a hatása!!
Rendületlenül iszom a csoda-mixet, remélem az is használ!
Egyszóval én mindent megteszek a siker érdekében, ha mégsem lesz eredménye, ott már valami komolyabb baj van::((
Jó reggelt Lányok!
Tegnap óta senki sem volt fent?Ma fehérje napom van, amit imádok.Tonhalas-tojásos salátát fogok enni::))Ma meccsem van (nagyon messze, mert 3óra buszozás vár rám), és elviszem magammal.Szegény csajok az öltözőben majd jól kiakadnak a bukétól, de ez van:))
Muszály betartani a diétát. Képzeljétek el, hogy még az edzőm is finoman rákérdezett, hogy mitől nőtt meg a koffer, mert olyan farosan futok::(((
Ez már a vég lányok!Muszály fogynom,nincs mese!!
Szerintetek mikorra fogyom le azt a fránya 8kg-t?Remélem már korábban, mint 90nap!!
Én szerencsére nem szedek fogamzásgátlót, de szedtem 19évesen(k..va régen)és híztam tőle.Sztem akkor állt be igazán az alakom, mivel azóta sem voltam olyan vékony, mint előtte::(((
Nem zavarsz, ilyen fel se merüljön benned!!!
Én is hallottam már olyanokról, amik fogyasztóan hatnak,de szerintem én még azoktól is híznék :(
Én azért írattam fel,mert rendszertelen volt a menzeszem és nagyon kellemetlen volt,hogy ha elmentem valahova és ott jött meg :( volt,hogy két hetente, és volt hogy két havonta jött meg, soha nem tudtam kiszámolni :( de így beállt, legalábbis eddig...most meg???
Az az igazság,hogy olyan másfél éve szedem,de még annyi sincs...az első 5 hónapban nem volt változás, utána meg egyik hónapról a másikra feljött,minden fogyi ellenére 9 kg... Gondolom én,hogy a tabitól... Most az elmúlt két hónapban meg nem tudom,hogy mi van? ezelőtt két hónappal még volt 2 tabim és megjött, múlt hónapban, meg 5 és úgy jött meg, pedig eddig általában úgy volt,hogy pénteken abbahagytam és vasárnap megjött, nem tudom mitől van ez. Az első eltérést az idegiek miatt gondoltam, mert akkor nagyon sok baj volt és sokat idegeskedtem, de a második hónap? Akkor kezdtem a fogyókúrát, lehet,hogy azért? Fogalmam sincs,de ha most is ez lesz akkor megyek a dokihoz...
Mindenkinek más válik be.Nekem eredetileg a bőrömre írták fel ezt a tabit,de ha abbahagynám akkor lehet nem lennének már a pattanások,mert a diéta alatt nem eszek zsírosat,meg sok gyümit,zöldséget viszek be a szervezetemben.
Én Yadine-t szedek. E mellett állítólag egy csomóan fogytak. Én szerintem híztam, de ebben sztem én is nagyban szerepet játszottam.
Diane35 nevű tabit szedem 5 hónapja,előtte én is Lindynette 20-at szedtem.
Ti híztatok tőle?
Okés, legközelebb majd én is csatlakozom!!!!!!
De buta vagy :)))) tessék írni amikor csak eszedbe jut valami :))) örülnék ha Te is csatlakoznál és hozzászólnál a dolgokhoz :) Tényleg.
Okés, köszi! Légy jó! Puszi
Jól teszed, most mennem kell felveszem a fizumat :((( nem sok, szerintem mire haza érek el is költöm :(( Puszikállak,gyere gyakrabban :)
csak nem szoktam irogatni, mivel olyan jól elbeszélgettek, és nem akartalak zavarni titeket
Virslicsoda by Hotyka
Hozzávalók:
virsli
hagyma
füstölt szalonna
fűszerek
olaj
tejföl
sajt
Elkészítés:
A virlit felkarikázom, és beleborítom egy tepsibe. A hagymát felkarikázom vagy apróra vágom és megpárolom (minél több annál finomabb). Mikor már majdnem jó hozzáadom a felkockázott szalonnát és együtt készre párolom, fűszerezem (pl: ételízesítő, só, bors, majoranna, gyros fűszerkeverék, bazsalikom, oregánó... mindenki a saját szája íze szerint) Hozzáöntöm a virslihez és összeforgatom, tejföllel meglocsolom és sajtot szórok rá. Pirosodásig sütöm.
Devilinbed:
Én tettem bele főtt tojást karikára vágva és szalonna helyett tarját csíkoztam bele és rétegeztem a tepsiben. A tejfölbe kevertem Knorr alapot és így is nagyon finom, érdemes kísérletezni.
Jó étvágyat hozzá :)
Szia! Mindig be szoktam kukkantani ide is :-)
Helllóka itt is lehet látni??? :)))) Örülök neked :))))))))))
Szia. Én is szedek fogamzásgátlót, de elakarok menni az orvoshoz,hogy írjon másikat, mert valami nincs rendben vele. Lindinette 20 a neve, az elmúlt két hónapban hamarabb jött meg, minthogy elfogyott volna a gyógyszerem, ha most is ez lesz akkor elfogok menni hozzá.
Szia! Te milyen tabit szedsz?
Nagyon sajnálom, remélem hamarosan jobban leszel :)
Nem ez sütőben készül,de leírtam a naplómba is :)
Az elejét meghúztam :) Hát majd legközelebb erősebb leszek :( de mostmár nincs mit tenni :)
Sziasztok Csajok!
Ma zöldség napom van,ebédre ettem fincsi párolt zöldséget.Inni viszont keveset ittam eddig.
Most teljesen el vagyok keseredve,mert az egyik fórumon olvastam arról a fogamzásgátló tablettáról,amit én is szedek és nem írnak valami jó dolgokat róla.
Nem tudom,h befolyásolja e a fogyást a tabletta szedése.Végülis sikerült fogynom,de lehet ha nem szedném akkor jobban menne le?!Tanácstalan vagyok.
Én ma még csak 1 banánt ettem, mert nagyon felpuffadtam és görcsölt a gyomrom.
További ajánlott fórumok: