Receptek a 90 napos diétához... (beszélgetés)
Reggeli: gyümi
Ebéd: 20 dkg (kíváncsi lennék egyébként,hogy hányan tartják ezt be?)
Vacsi: 2/3-a az ebédnek :)
Én nem szoktam kenyér féleségeket enni,nagyon nagyon ritkán fordul elő. De olyan már volt,hogy ebéd és vacsi között nasiztam egy picikét, vagy korábban ettem délnél, meg hasonlók.
Bocsi,hogy beleszólok...:) remélem nem baj.
Nos én elejében kimértem pontosan a 20 dkg-ot. És van mikor most is kiszoktam,de általában annyit eszem amennyi jól esik,ez nem azt jelenti,hogy tele tömöm magam,hanem annyit eszek, ami éppen elég,de még tudnék enni, vacsira kicsit visszafogom magam. Van mikor nem 20 hanem 25 dekákat is megeszek :) Sőtt volt már olyan,hogy kicsit többet is,de olyan is volt,hogy ebédre is csak 15 dkg-ot ettem.
Az a vicces, hogy a képek még a nyár elején készültek és onnan fogytam le szerencsére a szétválasztóval. Már írtam neked sztem, hogy kaptam egy hülye gyógyszert, amitől még több visszajött!Nagyon-nagyon bízom ebben a szétválasztóban.Te mennyire veszed vissza az ételadagokat?Naponta hányszor eszel?
Én normál adagokat eszem és délelött ugyebár csak gyümölcs, utána pedig ebédelek és vacsorázom.Közben nem eszegetek.Remélem ez így elég lesz.
Köszi szépen,aranyos vagy!:)
Te nem raksz fel képet magadról?
Nekem semmi gondom nem volt ezzel a diétával nyáron, hiszen mint ahogyan írtad is rengetg gyümöolcs, zöldség van. Gyümölcs napon volt,hogy egy egész dinnyét megettem. Keményítő napon pedig rengeteg lecsót...hmmmmm
Ma még csak a 3. napom van, ezért nem tudom megítélni,hogy mennyire megy ez nekem télen-tavasszal, de majd meglátjuk.
Megnéztem a képeket-nagyon csinos vagy rajtuk- sztem se fogyjál már olyan sokat, bár igazság szerint nem látni mindent belőled a képen! Ha csak annyit veszek,hogy az itt lévő képed-10kg! Nagyon ügyes vagy!
Jó reggelt Lányok!Ma szénhidrát napom van, de nagyon nem szeretném,ha elszaladna velem a ló, már a 3.napomon::))Lekváros tészta lesz ebédre.
Kérdés: - Ti szoktatok enni banánt? Én most reggel megettem egyet, mert annyira kívántam, szerintetek inkább hanyagoljam?
Szerintem nagyon csini vagy :) légy feketében, vagy fehérben, alig várom,hogy én is olyan csini legyek, mint Te :)
További szép estét. Holnap vizezek :( úgyhogy tuti itt leszek :) puszi
Köszi szépen!:)Tudod a fekete slankít!Élőben szerintem más.
A karácsonyi képen elég pufi arcom van még,a diétát január 6-án kezdtem.
Hát én nem mondanám dögösnek magam,az iwiwen van egy képem ami 2 évvel ezelőtt nyáron készült,kb úgy nézhetek ki most.
Ha érdekel majd írok nevet.