Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Receptek a 90 napos diétához... fórum

Receptek a 90 napos diétához... (beszélgetés)

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
428. lipike
2009. jún. 2. 08:04
Én benne vagyok,remélem a többiek is!Ha tudsz akkor gyere msnre!
427. 811cb5edc7 (válaszként erre: 425. - Lipike)
2009. jún. 2. 07:58
én is:)))))
2009. jún. 2. 07:57
Lipike, szerintem össze kéne gyűjteni a tagokat,mindenki beírna a kezdő súlyát és az álomsúlyt ami el szeretne érni,hogy a végén lássuk, ki mennyit fogyott!!!Szerintem ez is ösztönző lehet,nem?mit szóltok fogyitársak??
425. lipike
2009. jún. 2. 07:56
Persze,hogy kezdjük!Alig várom már:)!
2009. jún. 2. 07:54
sziasztok,akkor holnap kezdjük???
423. lipike
2009. jún. 2. 07:54
Devi nem ír,nem jelentkezik,pedig jó lenne ha jönne!:(
422. varga.nora (válaszként erre: 420. - Lipike)
2009. jún. 1. 20:26
Devi nem írt vissza?
421. varga.nora (válaszként erre: 420. - Lipike)
2009. jún. 1. 20:25
Én már holnap is csinálom!!! HAJRÁ mindenkinek!
420. lipike
2009. jún. 1. 17:03
Nagyon örülök,hogy ennyien összegyűltünk.Szerdán kezdés!
419. varga.nora (válaszként erre: 418. - Röné 30)
2009. jún. 1. 14:25
Szia! Én nem minden nap nézek súlyt, erről kezdek leszokni!!!! Mert csak idegesítene!
418. Röné 30 (válaszként erre: 417. - Varga.nora)
2009. jún. 1. 13:06
Na helló! épp most kerestelek a másikon. Nem látlak a mérlegelőben. Én is reggel nézek súlyt.
2009. jún. 1. 12:24
Sziasztok! Én is csatlakoznék újra!
2009. jún. 1. 10:57

sziasztik végre megtaláltam ezt a fórumot is,én is benne vagyok az 5ben,hihihi

már nagyon várom,hogy elkezdjük...

2009. máj. 31. 16:17
Köszi a fogadtatást! Szívesen jövök így legalább bővebb lesz a választék kaja terén is. Ma fehérje napom van. Tegnap egy kicsit bebünöztem magam gyümi napon. Várom már hogy ti is elkezdjétek. jöhetnétek kicsit gyakrabban is.....! Na remélem hamarosan "találkozunk"
414. lipike (válaszként erre: 413. - Doboska.p)
2009. máj. 29. 16:13

Persze gyere nyugodtan.

Én személy szerint idén már túl vagyok egy 90naposon,ami -10kilóval zárult.De most június 3-án kezdem megint.Itt csatlakozott 2csajszi még,de lehet lesz egy harmadik,meg te is lennél, akkor már 5-en biztathatnánk egymást.:)

2009. máj. 29. 13:02
Sziasztok Lányok!! Csatlakozhatom? Én is ezerrel csinálom a diétát. ne is kérdezzétek hanyadjára vágok neki.....! Ma a 12-ik napomon vagyok ami szénhidrát. Szeretem ezt a napot. Ma lángost ettem ebédre. Nem akartam mindet megenni de sajna sikerült. Egyébként -3.5 kilónál tartok. Biztos most megáll egy kicsit de sebaj. önnék minden nap ha nem bánjátok. Addig is üdv:doboska
412. lipike
2009. máj. 29. 10:49

Köszi szépen.

Devi naplóját én is szoktam olvasni és látom,hogy nincs túl jól.:(Azért kellene ide járnia,hogy felvidítsuk.Remélem írtad neki,hogy jöjjön vissza ide.

Lehet még egy csajt sikerül befűzni,hogy csinálja a diétát és csatlakozzon hozzánk.Majd ma írok neki a részletekről.

411. sisssa
2009. máj. 29. 09:55

Hello Lipi!!!

Írtam Devinek priviben, mert olvastam a naplójában, hogy nagyon nincsenek rendben a dolgai. (Természetesen pasi....no comment) Még nem válaszolt, de remélem visszatér hozzánk.

Jöjjön csak ide a leányzó, szeretettel várjuk. És tényleg könnyebb, ha többen csináljuk.

Ja, a jogsiról meg csak így foghegyről::)) utólag is gratula-gratula!! Gyakorolj sokat, hogy jól menjen.

410. lipike
2009. máj. 28. 12:09
Biztos jobb lesz ha többen csináljuk,így legalább tudjuk majd biztatni egymást.
409. lipike
2009. máj. 28. 12:08
Ja már megvan a jogsim a héten kaptam meg és már vezettem.Majd írok a csajszinak,hogy jöjjön ide.
408. sisssa (válaszként erre: 407. - Lipike)
2009. máj. 28. 09:39

Szia Lipi,

tényleg eléggé pangunk, de maradhat ez a fórum nekünk,ha gondolod. A másik leányzó is ide csatlakozhatna és akkor tudjuk tartani a kapcsolatot, jó?

Devivel vajon mi lehet? Remélem semmi gond vele, mert már nagyon régen nem hallottam felőle!!

Nekem jó a jövő hét szerda, legalább lesz motiváció,hogy ti is elkezditek velem!

Mi volt a vizsgán? Nem is írtad!

puszi

407. lipike
2009. máj. 26. 09:30

Nagyon ki van halva már ez a fórum!Merre vagytok csajok?

Sisssa neked úgy jó ha június 3-án(jövőhét szerda) kezdjük újra a 90naposat?Még egy csajszi csatlakozik hozzánk innen a hoxáról.

Lehet inkább priviben kellene tovább beszélnünk!nem?

406. sisssa (válaszként erre: 405. - Lipike)
2009. máj. 6. 08:47

Köszönöm szépen az köszöntést:)

Az ember örök elégedetlen a súlyával kapcsolatban, nagyon remélem igazad lesz és elérem az álomsúlyt!!

Akkor június elejétől kezdjük és ezt túltárgyaltuk.

De jó anyudéknak. Még sosem voltam Rómában, de nagyon szeretnék elmenni egyszer.

Nagyon remélem,hogy Devivel nincsen semmi baj!

405. lipike
2009. máj. 6. 07:51

Devi tényleg nagyon el van tűnve.Merre vagy?

Utólag is Sok Boldog Szülinapot kívánok!:)

Én nagyon örülnék ha én olyan vékony lennék mint te.

Ne keseredj el,el fogod érni az álomsúlyod!

Június elején szeretném újra kezdeni,mert anyuék akkor érnek haza Rómából és ő is el akarja kezdeni.

Addig van idő felkészülni!:)

Benne vagy?

404. sisssa (válaszként erre: 403. - Lipike)
2009. máj. 5. 09:21

Szia Lipi!

Levagyok törve, mint a bili füle! Március eleje óta fogytam pár kg-t, 74kg-ról most 68-ra sikerült, de egyszerűen nem megy lejjebb és még mindig kényelmetlenek a ruháim!

Mi a fenét csináljak??? Szombaton még egész jó kedvem volt, mert feljött rám a motívációs nadrágom, ami 1 hónapja még a combomnál elakadt, azonban most ennek egyáltalán nem tudok örülni, mert mindezek ellenére még mindig dagadt vagyok:(( Most látom be igazán, hogy mennyire elhíztam a télen!! Máskor a -6kg-val már sovány lettem volna, most meg szinte nem is lehet észrevenni, hogy lement::)) Na mindegy, szar napom van, pedig ma van a születésnapom is::OO

Mindenképpen gondolok rád 11-én és biztosan ügyes leszel!!

Jó is ha az embernek olyan munkája van, amit szeret csinálni, remélem rendesen megfizetnek::))

Szólj, ha újra kezded, veled tartok, mert mostanában össze-vissza ettem. Nem sokat, csak nem tartottam be a szétválasztást. Jó lenne nekilátni újra rendesen!

Devivel vajon mi lehet??Ezer éve nem hallottam felőle!?

403. lipike (válaszként erre: 402. - Sisssa)
2009. máj. 5. 07:58

Szia!

Szegeden dolgozom az egyetemen,a leendő anyósom szerezte a munkát,mert ő is itt dolgozik,csak más részlegen.Annyira örülök.

Május 11-én pedig vizsgázok 13:40-kor forgalomból,szurkoljatok.

Ma fogok vezetni először 1 hónap kihagyás után,kíváncsi leszek nagyon.Mondjuk munka után már el leszek fáradva...

Ó még jó lenne minimum 10kg-tól megszabadulni,csak el kellene dönteni az időpontot,hogy mikor is kezdjem újra.

1hónapja vége a diétának és nem jött vissza semmi,pedig húsvét körül ettem rendesen.Próbálok odafigyelni,hogy ne egyek sok nasit és ezt többnyire sikerül is betartani.

És ti hogy álltok a fogyással?

402. sisssa (válaszként erre: 401. - Lipike)
2009. ápr. 29. 08:44

Lipike, gratulálok az új munkához. 10 hónapig keresgettél?? Mit sikerült találni, elárulod?

A vezetés meg érdekeljen, mert jogsi nélkül az embernek nagyon nehéz már boldogulnia, arról nem is beszélve, hogy milyen nagyon jó dolog!!

Ha nincs is időd elmenni mozogni, akkor csinálgass meg minden reggel és este 50db felülést, 50db lábemelést, 50db hátemelést. Ez kb 10perc, de jobb érzéssel fogsz indulni! Ha van súlyzód, akkor 50szer emeld ki azt is!!

Ha nincs kedvem bekapcsolni Alexandrát, akkor én is ezt szoktam csinálni és egy idő után nagyon hatásos.

A diétát, ha nem is kezded el, akkor csak arra figyelj, hogy a gázos ételeket délig egyed, utána meg csak az egészségeseket:)

Egyébként most fogytál 10kg-t, mit szeretnél még leadni?

Devi, mi van veled? Remélem nincsen semmi baj!!!!

401. lipike (válaszként erre: 400. - Sisssa)
2009. ápr. 29. 07:45

Én is mindig felpuffadok a mensi alatt.

Azóta nem vezettem,majd talán jövőhéten.De már annyira nem is érdekel,feleslegesen idegesíteném magam rajta.

Nem tudom,hogy írtam e már nektek,de hétfő óta dolgozok,szóval sikerült nekem is 10hónap után.

Nem is tudom,hogy mikor kezdjem újra a diétát,megint rá kellene szánnom magam.A mozgást nem tudom,hogy mennyire tudom majd megoldani,mert reggel 5-kor kelés és este 6körül fogok hazaérni.

Na de majd kiforrja magát!

Devi te hogy állsz a fogyival?

Sisssa kitartást neked,nemsoká eléred a célod!Bárcsak nekem is annyit kellene leadnod mint nekem...!

400. sisssa
2009. ápr. 28. 16:01

Helló CSajok!

Mi ez a pangás?

Tegnap megint hétfő volt és becsokiztam! Mindig hétfőn jön rám a csokizhatnék, értitek ti ezt??

Szombaton már 67kg voltam::)) A csokizásomnak köszönhetően ma reggel meg 68::((

Legközelebb csak vasárnap fogok mérlegre állni és szakadjak meg, ha nem leszek 66kg!!

Nem tudom mit panaszkodom, amikor március elején még 74kg voltam, de kicsivel többet szeretnék fogyni havi 3kg-nál::((

Veletek mi van??

Devi, most hol tartasz? Mekkora súlyból is ment le neked mennyi?? Hogyan telnek napjaid? Megy még a szétválasztó?

Én holnaptól megcsinálom a 10naposat, aztán utána vissza ezerrel a szétválasztóra!

Lipike!! Gyakorolgatsz, vagy teljesen hanyagolod a vezetést? Amúgy a 2hetes diéta annyira jött be, hogy majdnem 3kg-t fogytam a 2 hét alatt, de azért belebűnöztem rendesen, a végét meg már szinte nem is nagyon csináltam. Gondolom ha becsületesen végigcsináltam volna, akkor lett volna a duplája!

Meg amúgy is csalóka ez a súly dolog, mert az elmúlt héten jött meg, ami tutira dobott rajtam 1-2-t kg-t.

Ti nem érzitek magatokat puffadtnak, amikor mensiztek??

Na, megyek!

puszi nektek

399. 96b0d6b01f (válaszként erre: 394. - Sisssa)
2009. ápr. 25. 18:19

Ne keseredj el :)

Gondold végig logikusan, hogy a nagyobb tömegből, könnyebb és látványosabb a fogyás, míg egy kissebb súlyból nehezebb és rögtön nem is látványos a fogyás, légy türelmes hidd el,hogy sikerülni fog, az első pár hétben nekem sem volt nagy változás :) sőtt én a mai napig nem látom,hogy annyit változtam volna, pedig több mint 10 lement :)

Csak türelem és sok sok kitartást kívánok :)

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook