Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Receptek a 90 napos diétához... fórum

Receptek a 90 napos diétához... (beszélgetés)

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
398. 96b0d6b01f (válaszként erre: 392. - Lipike)
2009. ápr. 25. 18:15

Nagyon szépen köszönöm :) kedves tőled, de mindannyian büszkék lehetünk magunkra és egymásra is :) Elég nagy kitartás és önuralom kell ehhez :))) de tudjátok :)

Pont most indítottam egy fórumot,hogy mi lesz a 90 nap után,de még egy lélek sem írt :)))

Mit változtattál, vagy ugyanúgy eszel, mint előtte???

397. 96b0d6b01f (válaszként erre: 390. - Sisssa)
2009. ápr. 25. 18:13

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esett :)

Sajnos nem tudok sűrűn jönni, mert nagyon sokat, és sokáig dolgozom és már örülök, ha az ágyamat megpillantom :)

Hát igen, pedig nem szívesen költök mostanában, de muszály lesz pár darabot beszereznem, mert nem járhatok egy szoknyában egész nyáron, nem mintha annyit csatangolnék,de ha véletlen megyek valahova, ne csak az az egy legyen már :)

Az a nő az egy bolond... :))) de tényleg, tiszta zizi... Már nem is érdekel, azt hiszi magáról,hogy ő ott a valaki, közben meg ő utánoz mindenkit.

396. sisssa (válaszként erre: 395. - Lipike)
2009. ápr. 23. 10:02
Szerintem Lipi ez nem túl jó ötlet, bár nem szeretnék beleszólni. Azonban az sem lenne jó, ha más autón gyakorolnál, mint amin vezetni fogsz. Tapasztalatból mondom, mert 1999-ben, amikor jogsit szereztem ( egyébként a vicces a sztoriban, hogy ezért most elővettem a jogosítványomat és most látom,hogy 2009.február 2-ig volt érvényes) a vizsga elött plusszban gyakoroltam egy másik autón és eléggé bezavart.
395. lipike (válaszként erre: 394. - Sisssa)
2009. ápr. 22. 18:17
Vizsga előtti héten fogok vezetni csak,remélem nem fog bekavarni,h már 3 hete nem vezettem!
394. sisssa
2009. ápr. 22. 12:09

Hát Lipike, csúnyán elbuktam a kéthetessel. Fogytam vele eddig kb 3kg-t, ma vagyok a 9.napon, de tegnap már nem bírtam és ettem egy raklap csokit::((

Utána volt egy másfél órás edzésem, meg otthon még hasizmoztam, súlyzóztam, de jól odatettem magamnak a bűnözéssel.

Nagyon-nagyon szeretnék fogyni. Már 68kg körül vagyok 73kg-ról, ami nagyon jó, de sajnos szinte semmi sem látszik belőle és senki sem vette észre, hogy fogytam volna. Szerintem látható változás csak akkor lesz, ha sikerülne 65 alá menni. Jajj, nagyon szeretném, ha sikerülne!!!!

Te viszont nagyon-nagyon ügyes vagy és le a kalappal!!

Én is elkezdtem otthon is tornázni Béres A-ra.Szerencsére lehet szelektálni a gyakorlatok között és eldöntöttem, hogy minden reggel meg megcsinálom a belső-külső comb, derék, has, bicepsz, tricepsz gyakorlatsort....Aztán majd meglátjuk.

Nemsokára itt lesz a május 11. - gyakorolj szorgalmasan!!

393. lipike (válaszként erre: 385. - Sisssa)
2009. ápr. 22. 09:29

Nem semmi vagy te csaj,ez a klinikai diéta elég gyilkosnak tűnik!Nagy kitartás kell az biztos!

Neked mennyire jött be ez a 2hetes diéta?

A kövi vizsgaidőpont május 11.Pffff

Elég elszomorító,nagyon soká van,több mint 1 hónap telik el a 2 vizsga között.

392. lipike (válaszként erre: 384. - 96b0d6b01f)
2009. ápr. 22. 09:26

Sziasztok!Én úgy tervezem,hogy május 5-én kezdem újra,eddig lement kb 11-12 kg(víznap nélkül,meg persze bűnözésekkel és semmi mozgással).Jó lenne ha lemenne még egy 10kg.És képzeljétek nem jött vissza semmi,pedig ott volt a húsvét.:)

Mostanság igyekszem heti 4-5tornát beiktatni(Norbi kickbox és duci tréningjeire tornázom) ,bár jövőhéttől van munkám és nem tudom,h mennyire sikerül ezt betartanom.

Ti hogy álltok a fogyással?Mennyi van még hátra és mennyi ment le eddig?

Devi büszke vagyok rád,szép eredményt értél eddig és persze a többiek is nagyon ügyesek.

391. sisssa
2009. ápr. 21. 08:29

Halihó Lányok!!!

Mi a helyzet veletek? Igencsak pang a kis privát fórumunk!!

390. sisssa
2009. ápr. 19. 19:04

Igen, Tündi volt a szellemi atyja a diéta elkezdésének és az általa indított fórumon vagyok én is!

Hát igen, ideje lecserélni a ruhatárodat!!

Én meg nagyon szeretnék beleférni a régi ruhatáromba. Szinte egész télen 2-3 nadrágot hordtam, meg 1 db szoknyát, mert az összes többit kihíztam. Most már közelítek a belepréselés felé, de az igazi az lenne, ha simán feljönnének a nacik és a szoknyák! Most például te is egy motíváló erő vagy számomra. A te sikeredből merítek erő:)

A kolléganőddel meg ne foglalkozzál, csak a büszkeségedet hozza ki az irigysége. Egyébként bármilyen negatív is a nő, igazság szerint te segítesz rajta, mert miattad kezdett el fogyózni. Inkább megköszönhetné, mint bántson.

2009. ápr. 19. 16:51
Tünde is ezt csinálja ugye? Te melyik fórumon szoktál lenni?
388. 96b0d6b01f (válaszként erre: 387. - Sisssa)
2009. ápr. 19. 16:49

Az igen, hát gratulálok :) ez jó kis diéta :) azért nem semmi :) nah majd a 90 után lehet,hogy én is megcsinálom :)

Köszönöm a kedvességed, igen már van eredmény és hát látszik is, hála az égnek, annyi bókot kaptam mostanában,hogy rengeteget :) Van egy nő a munkahelyemen, aki féltékeny rám, nem szereti, ha nem ő van a középpontban:) és hát mivel sokan kérdeznek,hogy mit csináltam,hogy ennyi lement, nagyon piszkálta a csőrét, ő is elkezdett fogyózni, és mindíg bánt :(((( nagyon rosszul esik, amiket mond, de igyekszem nem foglalkozni vele, kikesergem magam, utána igyekszem elfelejteni. Igen pont most készülök anyukámmal sétálni egyet, és nincs mit felvennem, találtam egy szoknyát, ami még nem nagy rám,(tavaly még kicsi volt, most meg pont jó, nagyon örültem neki) de az meg annyira szexis :) nincs mit felvennem :( :)

Köszönöm szépen,hogy bemásoltad a diétát :) nagyon kedves tőled :) puszikállatk érte :)

387. sisssa (válaszként erre: 386. - 96b0d6b01f)
2009. ápr. 19. 15:48

Megértelek, mert én is elképzeltem egy alakot a fejemben és annál alább nem vagyok hajlandó adni. Így, amíg egy kicsi kis háj is van rajtam, nem leszek elégedett.

Megnéztem a képeidet és nagyon büszke lehetsz már így is magadra. A motiváló nadrág már nagy rád és ez nagyon jó!

Nekem is van motivációs nadrágom, de én még nagyon messze vagyok tóle. Én hülye, azt hittem szeptember óta csak 10kg-t híztam, de rá kellett jönnöm, hogy sajnos pár kg-val többet.

Bemásolom a 2 hetes lényegét:

Kéthetes diéta - 2 hetes fogyás

Ezt a diétát "Két hetes bécsi diétának" is hívják, tekintettel arra, hogy a Bécsi Táplálkozástudományi Intézet ajánlotta először ezt a diétát. A program egy hetes, és utána azonnal meg kell ismételni. Az étrend nagyon szigorú, és pontosan kell követni az eredmény érdekében.

1. nap: reggeli: feketekávé

ebéd: 2 db kemény tojás, spenót kevés rántással készítve

vacsora: 1 szelet marhahús zöldsalátával és párolt zellerrel

2. nap: reggeli: kávé tejjel, 1 db magos kifli

ebéd: 1 szelet marhahús zöldsalátával és gyümölcs (nem lehet kompót)

vacsora: főtt sonka

3. nap: reggeli: tejeskávé és 1 db zsemle

ebéd: 1 db főtt tojás zöldsalátával és paradicsommal

vacsora: 10 dkg sonka zöldsalátával

4. nap: reggeli: kávé 1 db zsemlével

ebéd: tojás nyers sárgarépával és 15 dkg sovány sajttal

vacsora: natúr joghurt és gyümölcs

5. nap: reggeli: reszelt sárgarépa citrommal, kávé tejjel

ebéd: dinsztelt hal paradicsommal

vacsora: 1 szelet marhahús zöldsalátával

6. nap: reggeli: kávé 1 db zsemlével

ebéd: grillcsirke salátával

vacsora: 2 db főtt tojás sárgarépával

7. nap: reggeli: citromos tea

ebéd: marhahús és gyümölcs

vacsora: bármit szabad enni bármilyen mennyiségben, kivéve a külön tiltott ételeket.

A kéthetes diéta során tilos fogyasztani cukrot, zsírt és alkoholt. Inni kizárólag szénsavmentes ásványvizet szabad. A fenti összeállítást nagyon pontosan be kell tartani, egy hétig megismételhető. A két hét letelte után lehet rendesen étkezni, a megszokott módon.

Amennyiben lelkiismeretesen végig csináljuk a kéthetes diétát, garantáltan le tudunk adni 8-9 kilogrammot. Van egy nagyon fontos alapszabály, az étkezéseket nem lehet felcserélni. A diétát mindenképpen hétfőn vagy szerdán kell elkezdeni.

A kéthetes diéta olyan változásokat hoz létre szervezetünk anyagcseréjében, minek segítségével három évig tudjuk tartani súlyunkat, nem szedjük vissza a leadott kilókat.

Erről lenne szó. A 6. napon vagyok és kb -3kg-val büszkélkedhetek:)

Ma sajnos bűnöztem, mert egyszerűen elszakadt a cérna, de majd holnaptól. Még visszavan 8nap és nagyon boldog lennék még 2-3kg-tól.

386. 96b0d6b01f (válaszként erre: 385. - Sisssa)
2009. ápr. 19. 15:08

Szia :) a mai a 63. napom és -12 kg-nál tartok :) nagyon örülök neki :) mi ez a klinikai diéta?

Én sem vagyok még elégedett magammal... nagyon nem. Még mindíg kövérnek látom magam és nagyon rossz érzés :(

385. sisssa
2009. ápr. 19. 14:55

Hello CSajok, én is vagyok. Az utolsó hozzászólás az enyém volt:)

Most én is szüneteltetem a 90naposat, mert csinálom a 2hetes klinikai diétát. Már a 6. napon vagyok és a szétválasztóval együtt lement 6kg:))

Még jó lenne ugyanennyi.Azt hittem 10kg a cél, de most látom, hogy sokkal kövérebb voltam:(

Veletek mi van? Lipike mikor lesz a köv. vizsgád? Mennyi ment le nálad a 90nap alatt?

Devi, te hol tartasz kg-ban és napokban?

Mindenképpen szeretném folytatni a 2hét utána a szétválasztót...

384. 96b0d6b01f (válaszként erre: 383. - Lipike)
2009. ápr. 19. 14:08
Miért akarod újra kezdeni? nem ment le annyi amennyit szerettél volna? Nagyon ritkán sikerül benéznem, mert sokat dolgozok,de igyekszem, és szomorúan látom,hogy nem is írtok ide :(
383. lipike
2009. ápr. 14. 09:58

Én itt vagyok,már több mint egy hete vége a diétának.Az ünnepek alatt kicsit kezdtem elengedni magam,semmi torna,kajcsizás,de mától visszatér a torna meg ügyelek a kajálásra.

Azon gondolkozom,h mikor kezdjem újból a 90maposat.Szerintem május 1 után.

2009. ápr. 12. 17:10

Merre vannak a drága hölgyek már egy jó ideje? Készültetek a húsvétra??? De utána tessék ám jönni :) néha.

Sok locsolót és kellemes ünnepet kívánok!!!

381. sisssa (válaszként erre: 379. - Lipike)
2009. ápr. 7. 10:08
Ne keseredj el, majd a következő!!!
380. 96b0d6b01f (válaszként erre: 379. - Lipike)
2009. ápr. 6. 20:34
így van, majd a következő sikerül :)))
379. lipike
2009. ápr. 6. 15:11
Sajna nem sikerült,na de majd a második.
378. 96b0d6b01f (válaszként erre: 376. - Sisssa)
2009. ápr. 5. 14:50
Én is kívánok egy nagy kalappal :))))
377. 96b0d6b01f (válaszként erre: 375. - Sisssa)
2009. ápr. 5. 14:50
Tiszta szívből gratulálok :))) nagyon ügyes vagy :))) nekem most ácsorog,de remélem hamarosan megindul :)
376. sisssa
2009. ápr. 5. 12:32
Lipi, sok sikert a holnapi naphoz, szorítok érted!!!
375. sisssa
2009. ápr. 5. 12:31
A víznap olyannyira sikeres volt, hogy lement még fél kg. Így most 70,1kg vagyok és kedden lesz 3 hete, hogy csinálom a diétát, lement már 3,9kg::))
374. 96b0d6b01f (válaszként erre: 371. - Lipike)
2009. ápr. 4. 19:58
:) igen én mindennap ezt csinálom :) csak kicsit több ideig, de tudom miről beszélsz, meg kell szokni a tempót, a hajtást és mindent ami ezzel jár, jujjj nekem a talpam fáj most nagyon, meg a bokám, pénteken 8ra mentem dolgozni, szombaton hajnali fél4kor engedtek haza és 8ra megint vissza. kicsit ég már a szemem, meg olyan nehéz a homlokom... Jó is az a friss levegő,de nem mindedj,hogy hobbiból, vagy pénzért csinálod a kertészkedést. Az egyiket élvezed, a másikat egy idő után már képtelen vagy. :)))))))
373. 96b0d6b01f (válaszként erre: 368. - Sisssa)
2009. ápr. 4. 19:53
Gratulálok a sikeres víznapodhoz, nagyon ügye vagy :) Nos van aki minden hónapban tart egyet, van aki a diéta során csak egyszer tart, van aki sűrűn és van aki egyáltalán nem... szóval nem tudok konkrét választ adni,hogy hányszor kell a 90 nap alatt...
372. varga.nora (válaszként erre: 364. - 96b0d6b01f)
2009. ápr. 3. 10:47
Szia! Köszi szépen a bíztatást, remélem, hogy tényleg így lesz, a mérleget meg eldugtam (vagyis anyuval dugattam el, hogy nehogy megtaláljam), jövő szombatig vagy vasárnapig rá sem fogok állni!
371. lipike (válaszként erre: 362. - 96b0d6b01f)
2009. ápr. 3. 09:53

Az tök jó,sok fincsi zöldség közt dolgozni.

Én is voltam egyszer nevelőfater volt munkahelyén hagymát csomagolni napi 12órán át.Egész nap állni kellett,meg emelgetni a nehéz kartonokat,nagy volt a pörgés.Másnapra olyan izomlázam lett,h alig bírtam menni.Nyáron is szoktam menni tatámnak segíteni a bigecsbe.Szeretek ténykedni a kertben,friss levegőn lenni,meg legalább mozog az ember.

370. Röné 30 (válaszként erre: 368. - Sisssa)
2009. ápr. 3. 09:42
Ügyi vagy! Ugye nem volt nagyon gáz? Nekem ez a mozgás nem akar összejönni,most már tennem kell vmit!
369. sisssa (válaszként erre: 366. - 96b0d6b01f)
2009. ápr. 3. 08:31
Ugye csak minden hónapban 1* kell tartani, vagy mégsem??
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook