Receptek a 90 napos diétához... (beszélgetés)
Jó reggelt LÁnyok, mi a helyzet?
Tegnap sikerült a víznap.Nagyon büszke vagyok magamra:)CSupán tejeskávét ittam, ami esetleg bűnnek számíthat!
Szép álmokat Drágaságaim :))) Holnapra szép napot, csordogáló kilókat és kitartást :)))
Sisssa jó étvágyat az ebédhez :) puszilok mindenkit sziasztok :)
Hogy a viharba hagynálak cserben??? Én aktív vizező vagyok :))) nem hagytalak cserben :)) sőtt sokszor eszembe jutottál a nap folyamán :)) Remélem neked is sikerült, ha nem akkor meg majd legközelebb fog :)
Az előzőt neked írtam :)))
Én is úgy érzem,hogy most álldogál :) de majd megindul az, együtt mindent megmozgatunk :))) ügyesen csináljuk tovább, mint eddig és megindul hidd el :) bízz magadban :) és bennem is :))))
Tudom,hogy nagyon rossz érzés, értelmetlennek érzed az egészet,de gondolj bele,hogy mennyi lement már, most kicsit pihen a szervezeted, aztán folytatja tovább a munkát :))) de az alakodon tényleg észre fogod venni,hogy nem állt az meg annyira :))) ügyes legyél és ne keseregj, nem vagy egyedül :)))
:) fenn van a naplómban, ha erre gondoltál az iktatással :))) igen, nos a tojás az fehérje,de nem kell bele semmi,ha még melegen megformázod, én úgy szoktam,hogy éppen éppen bírja a kezem a meleg rizst és úgy összetapad, nem kell hozzá semmi :) Mi az a lepcsánk? Én nem eszem kenyeret, inkább kirántom a zöldségeket, húsokat és úgy eszem meg, szerintem megéri.
Napszámba járok :( a növény elültetésétől, a gondozáson, szedésen, válogatáson, csomagoláson keresztül mindenfélét csinálok:) találkozhattál, már a kezem munkájával a T-scoban és a L-dlben is :) uborka, paradicsom, paprika, káposzta félék, idén már gyümivel is fogunk foglalkozni állítólag :)
Sziasztok, csak azért jöttem,hogy elmondjam,hogy ma nagyon ügyes voltam, remélem nem voltam egyedül :))) Nem nasiztam :) Nagyon büszke vagyok magamra :) puszikálok mindenkit, szép álmokat :)
Sisssa légy jó, további szép napot. Még ugyis beszélünk, de most segítenem kell nagybratyómnak a málnát visszanyesegetni! Egy kis mozgás nem árt nekem.
Remélem,h így lesz. Pont én is arra gondoltam, h a kajálásból is vissza fogok venni. Meg szerintem veszek szűzteát, mert amikor azt ittam, sokkal jobban fogytam!
Nagyon ügyes vagy Sissa, gratulálok:((
Nóra, no para, mert megállt a fogyás! Majd beindul újra. Tényleg normális,hogy leáll egy kicsit. Igyál több zöld teát, kevesebbet egyél és újra fog indulni. Egyébként csak a kilóid álltak meg, az alakod ugyanúgy formálódik tovább, szóval NO PARA!!!
Már iktatva van! Pont onnan másoltam be :-)
Ahhha, ez nagyon jól hangzik!!Majd megcsinálom én is, bár a tojás fehérje:( Én anyával szombaton lepcsánkot csináltatok és abban is lesz tojás, gondolom egy kevéske nem számít, a lényeg, hogy okosan egyél belőle, ne pukkadásig!
Végre, még 1 recept!
Devi, iktatnád:)
Szia! A recept:
Szokásos módon rizibizit készítünk, de egy kicsit ragacsosabbra hagyjuk. A panírozáshoz szükséges eszközöket előkészítjük. Evőkanállal egy kupacot merünk a lisztre. Meghintjük liszttel, és kézzel óvatosan gombóccá formáljuk a rizibizit. Gyengéden bánjunk vele, hogy ne essen szét. Ha nem boldogulunk vele, mert szét esik, akkor egy tojást felverünk, belekeverjük a rizibizibe, és teszünk még hozzá lisztet, hogy formálható legyen. Ha már összeállt a golyó, betesszük a tojásba. Majd a prézlibe. Vissza a tojásba és megint a prézlibe. Forró olajban pirosra sütjük.
Jó reggelt Csajok!!!
Devi, cserben ne hagyjál, ma víznapozunk akkor???!!!
Nóra, milyen az a rizibiz gombóc? Odáig megvan,hogy csinálsz rizibizit, utána gondolom gombócokká gyúrod és....???
Devi mit dolgozol ha megkérdezhetem?
Holnapra kitartást mindenkinek :))) Puszi sziasztok jó éjt, szép álmokat :))) és fogyatkozó kilókat :)
Ne is foglalkozz vele :)))))) ez aranyos volt, bár nem lenne rossz, ha kitalálnál valami gombócot gyümire is, mert mostanában jól ki jövök a gombócokkal :)
Szép álmokat, és kitartást holnapra, nagyon ügyi leszel én tudom, este jövök ellenőrizni :))) Puszikállak :)
Úgy látszik ezt rendesen félre olvastam !!!!!!!!! :-)))))))) Micsoda égés!
Jó éjszakát nektek, elteszem magam a holnapi VÍZNAPRA::ooooo
Rizi-bizi :))))))))))))))
Egy másik lánytól kaptam egy másik fórumról:) Átmásoltam neked is, ha érdekel!
Paul Mckenna könyve és hangkazettája. Én a netről töltöttem le.
850. supernatural175 2009-02-25 19:53
akinek kell itt le lehet tölteni a hangos terápiához tartozó fogyiskönyvet is
Ez pedig a hangos terápia szintén Supernaturaltól!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
az a baj,hogy fél órás az ebéd időm ,az alatt kellene ennem, innom, pisi,..., meg minden... szóval, őszintén nincs arra sok időm,hogy ízlelgessem az ételt és ezért is szoktam rá arra,hogy iszonyat gyorsan megeszek mindent,de hiába próbálkozom,hogy lassan egyek, akkor is egy pár falat után úgyan úgy eszek
igen a múltkor olvastam,de nem volt időm végig olvasni, utána meg ráfelejtettem,de ez engem is érdekelne :)
További ajánlott fórumok: