Receptek a 90 napos diétához... (beszélgetés)
szénhidrát napon ehetsz egy keveset,ami tegnap volt:(
Okés, de azért előtte szólj még rám... :)
jégkrémet lehet valamikor enni? Már 3 hete nem ettem és kezd hiányozni. Vagyis kívánom! Melyik nap nyalinthatok egy kicsit belőle?
még én se csináltam víznapot......DE még soha nem voltam ilyen elszánt!!!!lesz ami lesz,KITARTÁS!!!akkor megbeszéltük, 27/6-víznap!!!:)
Tudod mit? Legyen az a 27.-e szombat. Az jó, mert ha a jogsi nem sikerül elsőre, akkor sem zavar be, hétvégén csak nem vizsgázok/vezetek... Megpróbálkozunk vele, aztán vagy sikerül vagy nem. Max tényleg lesz még egy gyümi nap -remélhetőleg csak az- :)
Egyébként Te csináltál már víznapot?
Hajrá lányok, sok sikert a víznaphoz! Majd mindenképpen kérjük az eredményét!!
ok én is veled tartok,lehet hogy még + gyümi nap lesz belőle,de fő az akarat.....melyik nap legyen?a szombat 27.???
Hm.. én megpróbálkozhatok vele, de nem ígérem, hogy végig bírom a napot csinálni. Max eszek aznap is gyümölcsöt. ÚGy belevághatok? Anyóshoz meg nem megyek le mondván, hogy rosszul vagyok, vagy valami kifogást majd találok :)
szia szia, hát azt hiszem,h a víznapból se lesz semmi,legalábbis nem úgy néz ki....mindegy...ma nekem bableves volt a menü...estére még nem tudom, valami könnyű...
Hello CSajok,
basszus bocsi, hogy nem jelentkeztem, de.....
Tündibündi, elfelejtettem a mérlegelést, de amúgy is csak dagadtam a hétvégén. Fesztiválon voltam a hétvégén és lenyomtam egy csomó kürtöskalácsot, ez a kedvencem::)
De ma hivatalosan elkezdtem a szétválasztót!!!!!! Fehérje nap lesz természetesen. Vettem reggel zöldségeket, sajtot, virslit, natur joghurtot. Ebből lesz mára saláta. Holnap meg lecsó, vagy borsóleves. Én mindig a keményítő nappal vagyok gondban... Burgonyát ugyan lehetne, de úgy hízlal, mint a barom. Kérek majd tippeket, de kérlek azt vegyétek figyelembe, hogy sült és párolt zöldség a fülemen jön ki. Bár ha nem lesz más, akkor az is megteszi:)
Víznap: Háááááááááát! Én eddig egyetlen egyszer csináltam meg, és többször nem is tudtam magamat rávenni. Azt hiszem én most is kihagyom.
sok puszit mindenkinek!!
Én az előzőnél sem tartottam víznapot és úgy is hatásos volt.Most se fogok,mert ismerem magam,örülök,hogy a gyüminapot átvészelem.De nektek hajrá!!!
Mit esztek ma?
mindegy,akkor ajánljatok valamit...
Szombat? Hát nekem szerintem az nem fog menni... De majd látjuk. Anyósnál ebédelünk, ő meg szegény ha nem eszek az ebédjéből rosszul esik neki...
csajok,mit szóltok ahhoz, ha 27/6 víznapot tartanánk, az szombat...
Akkor kb annyira szenvedhettél TE is, mint én :) Nagyon kemény volt...
Na én rohanok dolgozni, majd este jövök!
Puszi és hajrá mindenkinek!
csa,én is kibírtam,este 9kor ettem 2 sárgarépát,tudom nem gyümi, de muszáj volt valamit!!!
Jelentem én kibírtam a gyümölcsnapot. Igaz 11 körül 5 szem pisztáciát ettem, mert kellett a sós, de kibírtam. Annyira kemény volt. Hajnali 1-kor még fent voltam, hogy fasírt, husi, fasírt, husi... :D De ma már ehetek, juhéjjj!!!!!!!!
Sziasztok!
Ez a 7vége részemről a bűnözések hétvégéje volt.Szombaton lakodalomban voltunk és szénhidrát napon ettem husit.Tegnap meg mamámnál voltunk ebéden...!
Mától már igyekszem betartani.:)
A reggeliket eddig én bírtam. Majd a mai nap után kiderül, holnap bírom e :D
hát küldött pipihusit is,azt hiszem az lesz a menü....nekem amúgy a reggelivel vannak gondok...4 óta után már nem eszek,DE a reggeliket már nagyon nehezen bírom,mert csak délben ehetek...megszenvedek vele... a gyümölccsel
Akkor nálad is ott a kísértés rendesen :) Nálam is...
Basszus itt van a tegnapi finom muffin, anyós tegnap csinált piskótatekercset, lassan elfogy én meg még nem ettem belőle, na meg a fasírt, főzelék, ááááááááá...
Nem, kibírom, holnap meg ehetek már husit...
Tényleg neked mi lesz holnap a menü?
köszike, legalább nem vagyok egyedül,éhesen!!!ha nem olajban sült fasírt,akkor OK,habár prézli is van benne,szerintem ehetsz 1...nekem is küldött anyósom egy csomó kaját,mert én nem mentem hozzájuk...építjük át a konyhát,kivettünk egy falat,és balkon ajtókat tetetünk a helyére,h csak ki kelljen lépni a konyhából és kint is vagy...mindig erre vágytam,szóval kivették a falat és az ajtókat csak holnap teszik be...ami ürügyet adott,hogy ne menjek,DE nem úsztam meg,mert egy csomó finomságot küldött.....jaaaaj
A mérlegeléshez képest nekem is többet mutat a mérleg :) Már este jóval több voltam :D Na de az nyugtat, hogy az induló súlyhoz képest azért kevesebb vagyok... Már az is valami :D
A mai nap egyébként tényleg kemény volt. Valahogy szerdán jobban ment a gyümölcs nap dolog... Ma -lehet azért, mert hétvége van és ilyenkor a szülők kényeztetnek jobbnál jobb kajával- valami kínkeserves volt. Alig bírtam ki, hogy ne egyek gyümölcsön kívül mást... De eddig megálltam :)
A tökfőzelék akkor marad keményítő napra, tojom le, hogy van benne egy kis tejföl. Ennyi még nem árt meg. A fasírt meg ilyen tepsis, nem olajban sült... Akkor azt csak ehetek már holnap nem? Vagy azt inkább hagyjam meg páromnak én meg egyem a párolt husit?
a mai nap nagyon kemény volt....annyira éhes vagyok,pedig tornáztam is meg minden...a piros napok miatt???a mérleg meg aztán végképp elkeserített...többet mutatott,brühühü segítség!!!
csa,megint itt...szerintem a tökfőzeléket inkább keményítő napon lehet enni-a tejföl nem igazán keményítő!!!fasírt se valami diétás.......inkább olajban kisütött dolgokat ne egyél,ha mégis nagyon nagyon vágysz rá,akkor csak egyet...
Csajok, egy kérdés. Tökfőzeléket holnap vagy holnapután lehet enni? Csak mert anyu ma azt csinált, hoztam, de nem tudom mikor egyem? Anyu tejfölösen csinálta... A fasírt ehető holnap?
Oksi, majd előre számolok és megírom nekem jó e az :) Te csináltál már amúgy víznapot? Hogy bírtad?
ok, de azt hiszem,hogy minden hónapban 1x kellene,úgyhogy júniusban is...
Nekem melónapon az nem fog menni. Szóval vagy hétvége, vagy megírom mikor vannak szabadnapok gyüminap után...
itt vagyok....majd tervezzük be,mikor tartjuk a víznapot!OK?kemény dió lesz!!!
További ajánlott fórumok: