Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Receptek a 90 napos diétához... fórum

Receptek a 90 napos diétához... (beszélgetés)

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
2009. jún. 13. 21:30
Na hová tűnt mindenki? :( :'(
2009. jún. 11. 20:01

Sziasztok Csajok! Látom le lett kukkolva a súlyom. Én nem hiszem el, hogy ennyi lement, pedig több helyen és többször is rá álltam a mérlegre... Lehet elromlott?

Egyébként lehet nekem a következő mérlegelésre nem lesz kevesebb, úgy érzem kezdek felvizesedni.. Szerintem nekem is piros napok lesznek...

2009. jún. 11. 09:38

nem semmi csajok,jók vagytok!!!!Mindent bele!!!

mentségemre szolgáljon,h tegnaptól piros napjaim vannak,úgyhogy így, de nagyon ösztönző,puszi

515. lipike
2009. jún. 11. 09:30

Jó reggelt!

Nekem -1,5kg,örülök neki nagyon.

Moncsi jól belehúztál:)

Mi a mai menü?

2009. jún. 11. 09:22

1. mérlegelés eredménye:

moncsicsi83: -2,3 kg (kiolvastam a naplódból,hihi)

tündibündi9: -1,2 kg

lipike:???

sissa:???

2009. jún. 11. 09:11
hol vagytok csajok?
2009. jún. 11. 08:44

sziasztok mérlegelés van,na mennyit mutat?

nekem - 1,2kg aminek nagyon nagyon örülök és még piros napok is vannak,hihi ti?

2009. jún. 10. 21:29

Hahópihe! Sehol senki???????

Holnap reggel van a mérlegelés, ugye?

2009. jún. 10. 11:36

Lipi, ma szabadnapos vagyok, épp most írtam neked levelet! NA meg nemsokára megyek vezetni!

Én eddig még csak egy banánt ettem, azt is úgy 20 perce, meg megittam majdnem 1 liter vizet. Majd vezetés után összedobok valami gyümisaláta féleséget! A piacon sikerült beszereznem finom almát, barackot,dinnyét -vagyis remélem finomak lesznek, az illatuk az :)- Szóval most már csak meg kell enni...

2009. jún. 10. 10:58
sziasztok,én már vettem dinnyét az első nem volt az igazi,semmi íze!!most is van és ez nagyon finom....kopogtatás a lényeg, anyukám szerint...nekem ananász,dinnye,alma lesz a menüm ma...
508. lipike
2009. jún. 10. 09:33

Moncsi nem dolgozol ma?:)

Én ma almát eszek,meg update1-es gyümilevet iszok.

Még nem mertem bevállalni a dinnyét,várok még az igazi érettre.Már barackot is nagyon ennék...

2009. jún. 10. 09:26

Ó jeee :) Finom finom mogyoró és pisztácia :)

Ti ma milyen gyümit esztek? Én vettem ananászt, banánt. Nemsokára megyek a piacra almát meg körtét venni ha van, na meg lehet egy dinnyét is... Aztán majd látom melyiket eszem :)

Tényleg ki evett már idei dinnyét? Milyen, finom?

2009. jún. 10. 09:02
én is fogok kis marék földi mogyorót....mmmmmm
2009. jún. 10. 08:36
Ohh, akkor ma az én napom van. Biztosan enni fogok egy kis pisztáciát :)
2009. jún. 10. 08:31
sziasztok,van már pár napja,hogy feltettem tornagyakorlatokat külön minden napra,keressétek vissza, ha érdekel....én még nem próbáltam,de azt hiszem,hogy ma fogok tornázni...a mozgás nekem most az hogy minden reggel 6kor (kivéve szombat,vasárnap) futok 30 percet,ami nagyon nagyon jó,féltem tőle az elején, de nagyon élvezem...nekem muszáj mozognom,másképp biztos nem menne le!!
503. lipike
2009. jún. 10. 07:44

Én nem szoktam tornázni,de nagyon jó lenne.5-kor kelek szinte minden nap és este leghamarabb fél 6-ra vagyok otthon és örülök,hogy élek.Az előző diéta alatt ment a torna,mert otthon voltam és volt időm rá.Valahogy mégis rá kellene venni...!

Én gyüminap ettem pisztáciát,mert olvastam valahol,hogy akkor lehet enni 1-2 marék mogyit,pisztáciát...!

A sárgaborsót szerintem keményítő nap lehet enni,bár én annyira nem vagyok oda érte.

2009. jún. 9. 20:46

Csak hogy ne múljon el a nap kérdés nélkül, én kérdeznék... :)

pisztáciát lehet e enni, és ha igen, melyik napon???? Csak mert néha megkívánom és már lassan 1 hónapja nem ettem, hogy ha rámtör a vágy, melyik nap ehetek :)

A másik, hogy sárgaborsót azt keményítőnapon lehet enni? Gondolok én levesre, vagy főzelékre..

2009. jún. 9. 18:37

Halihó...

Vagyok én is. Én ma délelőtt almáztam, meg ettem egy kis cseresznyét, az ebéd meg vegás kis zöldséggel megpakolt pizza volt. Hátha belefér ez a mai napba...

Mérlegelés? Ajjaj... Szerintem nekem semmit nem mozdult a súlyom.. Na majd kiderül. Az ciki, ha csak pár 10 deka ment le? :D Na de majd belejövök. Az elején minden döcögősen megy, aztán bele jön az ember...

Ma nem tornázok, kicsit fáradt vagyok, tegnap is alig bírtam már emelgetni a lábam :) Majd holnap..

Tündi, Lipi, ti szoktatok tornázi?

doboska.p: te mit tornázol?

2009. jún. 9. 15:20
Csajok, holnap után mérlegelés........vajon mit fog mutatni?????tisztára idegesít,mintha vizsgám lenne:)))))
499. sisssa
2009. jún. 9. 12:16

Hello CSajszik!

Akkor most válaszolgatok::))

Tündi, nagyon jól bírom a gyümi evést délutánig, nálam a holtpont az este. Akkor kell valahogyan kibírnom. Ráadásul nyáron nincs is probléma, hiszen van cseresznye, meggy, eper, lassan érik a málna, dinnye....

Tavaly nagyon hamar fogytam, bár akkor nem mértem magam. Ha azt nézem, hogy most vagyok 65-66kg, akkor tavaly a 90napossal (kb 2hónapig csináltam) lemehettem 57-58kg-ra. Ezt abból gondolom, hogy még mindig nem jönnek rám az akkori ruháim::(( Jajj, Csajok! Annyira jóléreztem magam akkor a bőrömben!!

Sajnos szeptembertől januárig sikerült 74kg-ra felhíznom, egy hormon gyógyszernek köszönhetően. Most vagyok kb ott, ahol tavaly a 90napos előtt voltam. Arra emlékszem, hogy pillanatok alatt leperegtek rólam a kilók..most meg hiába fogytam már így is 8-9kg-t, nem akar lejjebb menni és még mindig gáz vagyok..??!!

Lipi, inkább akkor érzem szarul magam, amikor eszem::((

Ti nagyon ügyesek vagytok, csak szépen haladjatok a kijelölt úton:) Puszi mindenkinek

2009. jún. 9. 11:44

Sziasztok Csajok!!! De jó mindenki nagyon ügyes. Nekem ma keményítő napom van. Csináltam magamnak finom főzeléket. Igaz étkezési keményítővel de elég jól sikerült.

Lipike nagyon jó ötletet adtál holnapra. Én is gombócot csinálok. Tornáztok is?, Én tegnap egy kicsit de ma már nincs kedvem. Mindjárt indulok melózni és inkább ide ültem.

497. lipike
2009. jún. 9. 08:58

Szia!

A reggelim egy banán volt,az ebéd szilvásgombóc lesz,a vacsi szintén.Nektek?

2009. jún. 9. 08:36
sziasztok,hogy haladtok?mi a mai menü?
495. moncsicsi83 (válaszként erre: 489. - Lipike)
2009. jún. 8. 18:45

3-ig még gyümit sem eszel? Jól bírod.. :)

Én ma is fél 2-ig bírtam és ennem kellett. Igaz melóztam, olyankor mindig éhesebb vagyok, míg ha otthon tengődök semmi étvágyam...

494. lipike (válaszként erre: 491. - Sisssa)
2009. jún. 8. 13:50
Jaj aztán nehogy rosszul legyél,főleg ezekben a nagy melegekben.
2009. jún. 8. 13:06
hány kgt fogytál így?és nem jött vissza?
2009. jún. 8. 13:03

4ig csak gyümit eszel???

azt hogy bírod?

491. sisssa
2009. jún. 8. 12:44

Hello Lányok, nem nagyon megy ez most nekem::((

Ma eddig nagyon jó vagyok, mert 1db almát ettem, meg egy update cerbona szeletet. Megpróbálom azt csinálni, hogy napi 1*eszem olyan 4óra körül, előtte meg csak gyümit. Tavaly, amikor a 90napossal iszonyatosan jól lefogytam uezt a taktikát alkalmaztam és akkor bevállt. A lényeg, hogy összeszűküljön a gyomrom és ne legyek ilyen bélpoklos!!

Mindenkinek kitartást!!

2009. jún. 8. 09:01
aha, szerintem teát inkább édesítővel idd....megyek is csinálok kávét és majd csak ebédelek...szép napot:)))
489. lipike
2009. jún. 8. 08:31

Én szoktam reggel inni kávét egy kis tejjel és utána 3óráig nem eszem semmit.Van amikor délután is iszok,de akkor egy nagyon pici tejporral.

A kávét,teát én édesítőszerrel iszom már régóta.

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook