PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Lombikhoz tényleg nem kell a Hsg, hisz a méhbe helyezik vissza az embriókat, tök mindegy, hogy a petevezetők átjárhatók e, vagy sem.
Mi csak azért javasoltuk, hogy csináltasd meg, hogy kiderüljön nem e pont ez a gond a férjed problémái mellett.... amúgy meg ha jól emlékszem, még be sem jelentkeztetek Tapolcára, egyszer sem biztos, hogy lombikkal kezdetek. :)
Nagyon sok vizsgálat van, amit ha jót akarsz magadnak megcsináltatsz, mielőtt "esztelenül" lombikozni kezdesz....
Szia!
növünk....növünk... :) iszonyatosan imádom a kis emberemet a pocakomban :) már válaszolgat a simizésre, apa hangját is felismeri és az ébresztőóra őt az első pillanatban felébreszti,így anyukáját sem hagyja lustizni :)
felbecsülhetetlen érzés amikor rúg, kapálózik, bokszol, nagyon szeretjük apával... :)
látom ti is szép nagyon vagytok már,mindketten jól vannak, nagyon örülök, h ikrecskék lesznek. olyan édesek ők is :) kép van róluk?
Sziasztok!Folyamatosan olvaslak Benneteket,de most nem történik semmi....
Csütörtökön megyünk vérvételre,akkor talán már mondanak valamit,mikor indul a lombik....
Akkor a 22. napomon leszek...lehet,hogy már a következő ciklusban????Szerintetek?
Üdv. Mindenkinek!
Berkmo! Hogy vagy?
Kerol, Pancsura miújság? :)
Csillag30! Már csak pár nap és... Start!!! :)
És a többiek? :)
Brygey! Növögetsz? :)
sziasztok.
most jött meg nekem, mire ma ráértem ,hogy hívjam Tapolcát, addigra már nem dolgoztak ott :(
Azért várom már a hétfőt, hogy telcsizzek, adjanak időpontot, mit csinálnak ilyenkor első körben?
Izgulok nagyon :))))
Visszaolvaslak benneteket :)
Ja és még valami! Valamit mért a Tanár úr, 75 mm volt és egy vonallal húzta meg azt is! Ez a méhem átmérője lehet? Zavaromban meg sem kérdeztem!
Meddig bírtátok tesztelés nélkül???
Köszke a bíztatásokat! Még vannak görcseim, de elviselhetőek! Azért néha-néha felkelek, muszáj kicsit mozognom is! Nem vagyok hozzászokva ehhez a sok fekvéshez és semmit tevéshez! De muszáj!!! :)
Elég sokat iszok, igyekszek is, bár elég hányingerem van már a folyadékoktól! Ráadásul a héten ettem már spenótot és sóskát eszek most is tojással! Szóval van vitamin és fehérjeforrásom! Csak ugye híg állagúak ezek is...!
Kerol nyugi! Annyit nem hiszem, hogy felszedsz, mint én a 6 év alatt, amikor hormongyógyszreket ettem minden napszakban! Szóval 6 év alatt 20-25 kg-ot híztam! -pedig nem is vagyok édesszájú!- A ruhatáramat már teljesen le kellett cserélnem és át is kellett térnem más stílusú öltözködésre az alkatom miatt! Ezért én már fel sem veszem, ha pár kiló felszalad, majd lemegy!!! Talán...! Fel a fejjel!!! :)
Örülök, hogy minden ok!! Most aztán pihi ezerrel, na meg folyadék, folyadék, és még több folyadék!!!!
Amikor mentem beültire, volt egy csajszi, aki a teszt előtt 2 nappal!!! stimulálódott túl!!!! Szóval ez végig fontos, nem csak az első napokban!!!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..