Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

8511. Szivecske 1984 (válaszként erre: 8504. - Évanéne)
2015. márc. 19. 13:19
Bocsi, de azt hiszem rosszul fogalmaztam 7 éve jártam ugyanazon dokihoz és 1 éve próbálkozhatunk.. Csak ő nem foglalkozott velem ezután váltottam és azért ért váratlanul h egyből meddőségire küldenek..Nekem ez furi volt
8510. Szivecske 1984 (válaszként erre: 8503. - Csj84)
2015. márc. 19. 13:07
Köszi,nem igazán tudok a környezetemből ilyenekről beszélni,mert ők még nem estek át ilyenen.
8509. anna19770708 (válaszként erre: 8508. - M Pötty)
2015. márc. 19. 12:59
Nem nekem Pápán csinálták , én Pápai vagyok.
8508. M Pötty (válaszként erre: 8507. - Anna19770708)
2015. márc. 19. 12:38
Akkor neked is Z.eg volt ez a vizsgálat? Ha igen, akkor melyik doki csinálta? Én a dr. Vörös Zétát ismerem, tőle szoktam kérni hormonlabort, bakter. vizsgálatot, amik Tapolcára kellettek. De az átjárhatósági még nem került szóba. Lehet, hogy megkérdezem tőle, hogy meg tudná-e csinálni.
8507. anna19770708 (válaszként erre: 8506. - M Pötty)
2015. márc. 19. 12:29
elötte csinál tenyésztést bakterologiára, és ha az jó akkor csinálja meg. igazából fél óra alatt megvolt, de én nekem nagyon fájt. De ez tényleg egyén függő.Sajnos kétoldali elzáródásom van ezért járunk Tapolcára. Már túl vagyunk egy fizetős sikertelen lombikon Júliusra van köv. időpontunk.
8506. M Pötty (válaszként erre: 8505. - Anna19770708)
2015. márc. 19. 12:12
Köszi szépen. Akkor konzultálok vele. Jó lenne, ha nekem is meg tudná csinálni a saját dokim, tőle nem félnék. Sajnos sok mindenen át kell esni a siker érdekében.
8505. anna19770708 (válaszként erre: 8502. - M Pötty)
2015. márc. 19. 12:08
Szia M PÖtty. Nekem volt ilyen vizsgálatom tavaly December 2-án. A sját nőgyógyászod tud beutalni és nekem ő is csinálta meg.Nem volt valami kellemes érzés de ez is egyéntől. függ.
8504. évanéne (válaszként erre: 8500. - Szivecske 1984)
2015. márc. 19. 12:07

Szia!

Ha 7 éve nem esel teherbe, semmi korai nincs abban, ha elmentek egy meddőségi központba, kivizsgálásra.

Jó, ha van itthonról endokrinológiai leleted, vagyis hormonsorod, az a legfontosabb.

Amikor először telefonálsz Tapolcára, el fognak mondani mindent, és nagy valószínűséggel a következő mensesed utáni középidőre fognak behívni vizsgálatra.

Nagyjából mindegy, melyik orvoshoz kerülsz, a stílusuk más ugyan, de okos, képzett, nagyon jó hozzáállású EMBER ott mindenki :-)Gőgös Péter főorvos, Csongrády Attila főorvos, és Török Attila főorvos végzik a vizsgálatokat, kezeléseket. Szinte felesleges variálni, hogy kit szeretnél, mert nincs ott minden nap mindhárom, viszont a ciklusnapjaid szerint hívnak be, nem az orvosok napirendje szerint.

A férjed menjen veled, hisz őt is ki fogják vizsgálni, fontos, hogy a folyamatot együtt csináljátok végig. Hosszú út ez, de ha az első lépés megvan, már megy minden!

8503. csj84 (válaszként erre: 8500. - Szivecske 1984)
2015. márc. 19. 12:07

Szia!

Szerintem nem korai,főleg,ha valami komolyabb kezelés vagy segítség kell,akkor jobb nem halogatni a dolgokat.Három orvos van,lehet választani,melyikhez szeretnél menni.Persze ez attól is függ,melyik napon tudsz menni:

Hétfő: Dr. Török Attila, Dr. Gőgös Péter

Kedd: Dr. Török Attila

Szerda: Dr. Csongrády Attila

Csütörtök: Dr. Török Attila, Dr. Gőgös Péter

Péntek: Dr. Török Attila, Dr. Csongrády Attila

A menstruáció első napján érdemes telefonálni,és a ciklus 21. napja környékére fognak időpontot adni.

Ha még van kérdésed,nyugodtan írj!

8502. M Pötty (válaszként erre: 8501. - Monci80)
2015. márc. 19. 11:38
Szia, én is gondoltam rá, hogy meg lehetne próbálni egy ilyen vizsgálatot, még sohasem nézték nálam sem, mert egyből lombikra küldtek a korom miatt. Érdekelne, hogy ki tud oda beutalni és hogyan? Ha nem akarod itt kiírni, akkor írd meg privátban. Előre is köszi.
8501. monci80
2015. márc. 19. 10:35
Sziasztok.jövő héten megyek átjárhatósági vizsgálatra zalaegerszegre.van valakinek tapasztalata?mi a vizsgálat menete?
2015. márc. 19. 09:42
Sziasztok. Még új vagyok és bizonytalan. 7-évig jártam egy dokihoz, 2 éve volt egy cisztám amit műtött és tavaly januárban azt mondta most már lehet próbálkozni.. De semmi vizsgálaton nem estem át és nem is estem teherbe.. Szóval cseszik rám.. Most elmentem másik dokihoz név szerint dr. Cs-hez magánba. Ő azt mondta túl picik a tüszőim és valószínűleg nincs peteérésem, alacsony a progeszteron szintem, mert barnázok mindíg egy hetet mensi előtt.Ráadásul a nyálkahártyám is vékony és mindenképpen ki kell vizsgálni. Mondta telefonálja be Tapolcára és kérjek időpontot. Párommal ezt még meg kell beszélni :-) Nem tudom h nem korai ez még szerintetek? És lehet dokit választani? Ki ott a jobb? Elsőre vajon mennyi idő múlva kapok időpontot?
8499. M Pötty (válaszként erre: 8494. - Gzizus)
2015. márc. 18. 21:16
gzizus, én is úgy voltam mint te. Nézte a monitort, csóválta a fejét és mondta? Hát, ez nagyon kevés..... nagyon kicsik. Úgy éreztem mentem elsüllyedek. Hazáig tartottam magam, aztán itthon kibőgtem magam és le is mondtam róla, hogy ebből bármi is lesz. Úgy elkeserített, hogy alig bírtam magamhoz térni. Aztán 5 petesejt lett, mind az öt megtermékenyült. Tényleg letaglózó tud lenni néha a doki. Reméljük, hogy bíztató lesz a folytatás is.
2015. márc. 18. 21:01
Sziasztok.genetikai vizsgálatra be tudnak utalni Tapolcától ?gondolom maguktól nem küldenek sehová több sikertelen lombik után.mi most elmegyünk endokrinológushoz meg immunológia ill.genetikai vizsgálatot szeretnék .valami ötlet két lombik abból egyik vetélés után milyen vizsgálatokra érdemes elmenni?persze nem lehet kizárni hogy ne történjen meg újra de mégis amit tudok szeretnék megtenni.hétfőn megyek uhra megnézik kitisztultam e rendesen .kiváncsi vagyok mit mond majd a doki.mert az hogy előfordul.sztem kevés magyarázat.
8497. vero78 (válaszként erre: 8483. - Évanéne)
2015. márc. 18. 19:02
Próbálok én is fehérjedúsan étkezni, tojás, túró, sajt, csirke. Te mit szoktál enni?
8496. vero78
2015. márc. 18. 18:56
Igen, nem lenne rossz. Adri, Gzizus teljesen ugyanúgy állunk?
8495. gzizus (válaszként erre: 8477. - Évanéne)
2015. márc. 18. 18:53
Már túl vagy 5 napon szuper, örülök és továbbra is nagyon szurkolok!!!!!!
8494. gzizus (válaszként erre: 8474. - Eddo73)
2015. márc. 18. 18:52

Egyetértek mutassuk meg ! :)

Semmi bajom a Tanár úrral, de néha egy-egy odavetett szavával úgy bele tud gázolni az amúgyis érzékeny lelkünkbe,amire valószinüleg nem is gondol a nagy hajtásban. Én múlt pénteken hazáig sírtam vezetés közben Sopronig, mikor a stimuláció kezdete utáni első UH kép alapján azt mondta a petesejtjeim számára és nagyságára, hogy ez nem valami sok. Aztán hétfőn már nem mondott semmit, mert úgy nézett ki, hogy 8 db növekszik ha lassabban is mint múltkor.

8493. gzizus (válaszként erre: 8491. - Vero78)
2015. márc. 18. 18:44
SZia, szerintem nekem is hétfőn lesz a leszívás, jó lenne ha egy szobába kerülnénk :)
8492. gzizus (válaszként erre: 8490. - Adri0214)
2015. márc. 18. 18:42
Szia én is pénteken megyek UH-ra, mivel aznap még dolgoznom kell ezért korán megpróbálok odaérni, bár hétfőn is oda értem 8.30-ra és 11-kor jöttem el, de álmodozni azért lehet :)
8491. vero78
2015. márc. 18. 18:20

Szia Adri!

Szerintem nekem is hétfőn lesz a leszívás. Drukkolok én is mindenkinek,kitartás lányok jönnek a gólyák! 😉

8490. Adri0214
2015. márc. 18. 17:49

Sziasztok!

Mi is voltunk tegnap, a stimulálás háromnegyedénél járunk, nagyon szépen reagált a szervezetem, bár én félek, hogy egy kicsit megint túl leszek stimulálva. :( A hasam nekem is egy nagy vizilabda már, tele kék foltokkal... :(

Bevállaltuk a fizetőst, mert csak szeptemberre lenne OEP időpont és a korom miatt is sürgetne kicsit az idő...

Pénteken megyünk újra, és szerinetm hétfőn már leszívás... Csak most is sikerüljön!!!

Megy a drukk mindenkinek, ez a mi évünk lesz!!!

:)

8489. Derniki (válaszként erre: 8488. - Vero78)
2015. márc. 18. 16:04
Hát igen, legalább.... :-)
8488. vero78 (válaszként erre: 8486. - Derniki)
2015. márc. 18. 15:45
Legalábbis nem túl sok. Viszont az összes vizsgálatot szép nyugisan meg tudjátok csinálni, ha vmilyen értékeden lehet állítani, jobbítani, arra is van időd.
8487. vero78
2015. márc. 18. 15:43
😄 nekem a férjem szokta beadni a szurit, olyan precizen áll neki, mintha orvos lenne, lehet, h pályát tévesztett, vagy most derül ki, h szeret dojtorbácsist játszani 😃
8486. Derniki (válaszként erre: 8485. - Évanéne)
2015. márc. 18. 15:06
Köszi, ha nem vállaljuk, akkor októberig gyakorlatilag semmi nem fog történni vajon?
8485. évanéne (válaszként erre: 8484. - Derniki)
2015. márc. 18. 14:47

Ha megvan az összes vizsgálati eredményed (és persze nem szükséges valami kezelés, műtét, egyéb), és bevállaljátok az önköltséget, gyakorlatilag bármikor kezdhetitek a programot.

Ez azt jelenti, hogy a 150 mellett a szurikra másik 150 jó, ha egyben van, főleg mert előfordulhat, hogy nem is a Gonalt fogod kapni, vagy ha azt, akkor is valami nagy dózisban az AMH értéked miatt.

Sok sikert!

8484. Derniki
2015. márc. 18. 13:16
Tegnap voltunk először Tapolcán... Októberre jegyeztek elő lombikra. De ha fizetek 150e Ft-ot, akkor előbb. Azt nem tudom, mennyivel előbb. Sajnos a 0.8-as AMH-nak nem örül a Török doki, de azt mondta nem reménytelen.... majd áprilisban kell visszamennünk az eredményekért. Hogy van ez egyébként, ha októberi időpontot kapok, addig nem is fog történni semmi?
8483. évanéne
2015. márc. 18. 08:59

Kingucika84, köszönöm! A magnézium jó ötlet, kipróbálom, ha ma is görcsölök, bár eddig jó a mai nap :-)

Adri0214, igazából én nem keresek jeleket, túl korai lenne, de tegnap estére még a menses előtti hasmenés is elért, nem tudtam mire vélni. Az Estrofem papírja nem sokra való, tényleg csak egymás tapasztalataira számíthatunk :-) Te hogy vagy?

Vero78 én kb 3-4 litert ittam, rengeteget pisiltem, már jóval leszívás előtt nyomattam a fehérjét... és igen, így is ellenfél volt a farmer :-D

A barátnőm a második stimulációnak úgy futott neki eleve, hogy vett egy madzagos kismama nadrágot, azt hordta azokban a napokban... meg utána még jópár hónapig :-DD Most 4 hónapos a kislánya, imádom :-)

8482. vero78
2015. márc. 18. 06:53

Sziasztok!

Tegnap voltunk Tapolcán. Török doki megemelte a gonalt napi 3-ra és kaptunk még cetrotide-t ma reggel 8-kor és holnap 13-kor kell szurizni, majd pénteken vissza Tapolcára. Lányok, titeket is felfújnak a szurik? Olyan már a hasam, mintha egy lufi lenne bennem, farmer már nem is kényelmes😃. Ti mennyi vizet ittatok egy nap?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook