PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia!
Ha 7 éve nem esel teherbe, semmi korai nincs abban, ha elmentek egy meddőségi központba, kivizsgálásra.
Jó, ha van itthonról endokrinológiai leleted, vagyis hormonsorod, az a legfontosabb.
Amikor először telefonálsz Tapolcára, el fognak mondani mindent, és nagy valószínűséggel a következő mensesed utáni középidőre fognak behívni vizsgálatra.
Nagyjából mindegy, melyik orvoshoz kerülsz, a stílusuk más ugyan, de okos, képzett, nagyon jó hozzáállású EMBER ott mindenki :-)Gőgös Péter főorvos, Csongrády Attila főorvos, és Török Attila főorvos végzik a vizsgálatokat, kezeléseket. Szinte felesleges variálni, hogy kit szeretnél, mert nincs ott minden nap mindhárom, viszont a ciklusnapjaid szerint hívnak be, nem az orvosok napirendje szerint.
A férjed menjen veled, hisz őt is ki fogják vizsgálni, fontos, hogy a folyamatot együtt csináljátok végig. Hosszú út ez, de ha az első lépés megvan, már megy minden!
Szia!
Szerintem nem korai,főleg,ha valami komolyabb kezelés vagy segítség kell,akkor jobb nem halogatni a dolgokat.Három orvos van,lehet választani,melyikhez szeretnél menni.Persze ez attól is függ,melyik napon tudsz menni:
Hétfő: Dr. Török Attila, Dr. Gőgös Péter
Kedd: Dr. Török Attila
Szerda: Dr. Csongrády Attila
Csütörtök: Dr. Török Attila, Dr. Gőgös Péter
Péntek: Dr. Török Attila, Dr. Csongrády Attila
A menstruáció első napján érdemes telefonálni,és a ciklus 21. napja környékére fognak időpontot adni.
Ha még van kérdésed,nyugodtan írj!
Egyetértek mutassuk meg ! :)
Semmi bajom a Tanár úrral, de néha egy-egy odavetett szavával úgy bele tud gázolni az amúgyis érzékeny lelkünkbe,amire valószinüleg nem is gondol a nagy hajtásban. Én múlt pénteken hazáig sírtam vezetés közben Sopronig, mikor a stimuláció kezdete utáni első UH kép alapján azt mondta a petesejtjeim számára és nagyságára, hogy ez nem valami sok. Aztán hétfőn már nem mondott semmit, mert úgy nézett ki, hogy 8 db növekszik ha lassabban is mint múltkor.
Szia Adri!
Szerintem nekem is hétfőn lesz a leszívás. Drukkolok én is mindenkinek,kitartás lányok jönnek a gólyák! 😉
Sziasztok!
Mi is voltunk tegnap, a stimulálás háromnegyedénél járunk, nagyon szépen reagált a szervezetem, bár én félek, hogy egy kicsit megint túl leszek stimulálva. :( A hasam nekem is egy nagy vizilabda már, tele kék foltokkal... :(
Bevállaltuk a fizetőst, mert csak szeptemberre lenne OEP időpont és a korom miatt is sürgetne kicsit az idő...
Pénteken megyünk újra, és szerinetm hétfőn már leszívás... Csak most is sikerüljön!!!
Megy a drukk mindenkinek, ez a mi évünk lesz!!!
:)
Ha megvan az összes vizsgálati eredményed (és persze nem szükséges valami kezelés, műtét, egyéb), és bevállaljátok az önköltséget, gyakorlatilag bármikor kezdhetitek a programot.
Ez azt jelenti, hogy a 150 mellett a szurikra másik 150 jó, ha egyben van, főleg mert előfordulhat, hogy nem is a Gonalt fogod kapni, vagy ha azt, akkor is valami nagy dózisban az AMH értéked miatt.
Sok sikert!
Kingucika84, köszönöm! A magnézium jó ötlet, kipróbálom, ha ma is görcsölök, bár eddig jó a mai nap :-)
Adri0214, igazából én nem keresek jeleket, túl korai lenne, de tegnap estére még a menses előtti hasmenés is elért, nem tudtam mire vélni. Az Estrofem papírja nem sokra való, tényleg csak egymás tapasztalataira számíthatunk :-) Te hogy vagy?
Vero78 én kb 3-4 litert ittam, rengeteget pisiltem, már jóval leszívás előtt nyomattam a fehérjét... és igen, így is ellenfél volt a farmer :-D
A barátnőm a második stimulációnak úgy futott neki eleve, hogy vett egy madzagos kismama nadrágot, azt hordta azokban a napokban... meg utána még jópár hónapig :-DD Most 4 hónapos a kislánya, imádom :-)
Sziasztok!
Tegnap voltunk Tapolcán. Török doki megemelte a gonalt napi 3-ra és kaptunk még cetrotide-t ma reggel 8-kor és holnap 13-kor kell szurizni, majd pénteken vissza Tapolcára. Lányok, titeket is felfújnak a szurik? Olyan már a hasam, mintha egy lufi lenne bennem, farmer már nem is kényelmes😃. Ti mennyi vizet ittatok egy nap?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..