PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Igen UH lesz, ha 11-re jöttök akkor még lehet, hogy összefutunk, attól függ mennyi tkell várni én 9 után szoktam odaérni.
A másik hozzászólásod nekem is tetszett, egyszer én is mondtam egy ismerősömnek azzal kapcsolatban, hogy mit meg nem tennénk a babáért, hogy ha minden nap éjfélkor fel kellene kellnem háromszor jobbról-balra körbefordulni és közben egy bizonyos dalt énekelni akkor én bizony minden éjfélkor megcsinálnám :)))
:) :D most nagyon megnevettettél, köszönöm! :)
A Crinone-t én is utálom, pláne, mikor pár naposan narancs- pirosas színben jön ki:/ ekkor keseredek el először, hogy mi van??
Van valaki, aki mostanában tesztel? ET+9 napos vagyok.
Babett82, Adri0214, csj84, gzizus: köszönöm, megnyugtattatok :-)
Ó, szedek én mindent: Femibion 800, C,E, D vitaminok, méhpempő önszorgalomból, orvosi rendelvényre meg 3x1 Estrofemet és napi 1 Aspirin protectet :-)Ja, és a csudálatos Crinone gél... hogy én ezt hogy útálom! :-DDD De ha azt mondanák, napi 24 órában szopogassam, mert akkor tuti lesz gyerekünk, azt is megtenném.
Te UH-ra mégy, ugye?
Nekünk reggel kell telefonálni, hogy hogy sikerült a kilvasztás, és csak azután indulunk, valószínűleg 11-re kell mennünk, Attila azt mondta.
De én is örülnék, ha összefutnánk :-)
Sziasztok Lányok.tegnap voltunk Tapolcán.Török doktor úr nem látott petezsákot ill.a méhnyálkahártya vékonyodott.most 9.5mm
Azt mondta ez nem jó jel.elküldött a laborba és továbbra is pozitív lett a teszt.utána azt mondta a doki.hogy lehet korán nézte.még jó is lehet.de kétes.lehet méhenkívüli is .hétfőn menjünk vissza.most nem nyugodtunk meg.sőt😯
.
Sziasztok!
Eddo: az utolsó vérzés első napjától számolják az áldott állapotot, mindegy hogy természetes úton vagy művin fogant-e.
Évanéne: a 10 az mar nagyon jó! ;) péntekig lesz az 11 is.
Igazából 8-tol mondjak jónak. Bár ha ezen múlna, már 7 gyerkőcöm lenne.. ;(
Szorítok!!
Köszönöm, minden rendben volt :-) Sőt, alig 10 perccel tartott tovább az út, mint amikor a férjem vezetett.
Pénteken lesz a beültetés, ha rendben felébrednek a fagyikák.
Ma van a ciklusom 15. napja, 10,4-es az endometrium. Pénteken, a 11.napon a 7,1-et vékonyallotta a főorvos, nem tudom, a mostani mennyire jó érték...
Szia!
Úgy látszik ez a vérzés senkit sem kímél:).Szerencsére nálatok sem lett baj,ez a lényeg.Vigyázz magadra!
Sziasztok!Ma nagyon megijedtünk:(elkezdtem vérezni de úgy igaziból:(azt hittem itt a vég...Felhívtam az itthoni nőgyógyászunk és szerencsére azonnal tudott fogadni.egy jó 3cm-es bevérzést látott a méhnyálkahártyán de szerencsére nem ott ahol a babyk vannak hanem a másik oldalon.A babák jól vannak sőt annyira hogy a pici utolérte a nagyobbat A:1,69cm B:1,63cm 8 hét 5 naposak vagyunk:)Szerencsére nincsen semmi probléma:)
Mindenkinek szurkolok a most kezdi vagy éppen teszt elött áll
Sziasztok!! :) Régen írtam,de azért mindig olvastalak benneteket!Azért vannak elég jó hírek!! .)
Mi tegnap voltunk a férjemmel Tapolcán előszőr és nagyon nagyon sokan voltak! :'(
Elég normális volt mindenki főleg velem a Gőgős doktor!:)De volt egy nő az viszont nagyon unszimpatikus és b.nk. volt! Ő vette le a vért!
de amúgy teljesen rendben volt minden!
30-án megyünk vissza eredményekért de előtte kell vinnünk egy kis ondót meg a vérvételem eredményét mert a 3 naposat én helyben SZTK alapon csináltatom!
Amúgy mire kell készülnünk??
Mi fog történni 30-án?Hogy zajlik egy ilyen eredmény közlős nap?Ja és a férjem megy andrológiai vizsgálatra is !nagyon fél tőle ha valaki tudja hogy zajlik egy ilyen akkor légyszíves írjátok meg hogy fel tudjam készíteni és megnyugtatni!
Köszönöm!! :)
Szia!
Nekem az utolsó menstruációhoz képest van 1 hét eltérés,mert a ciklus 21. napján volt az inszem,nem a 14. nap körül.Szerintem amúgy a leszívás napja számít.
Nekem így számolva az 5. héten még csak felritkulást látott a méhnyálkahártyában,majd 1 hét múlva 14 mm-es petezsákot,benne szikhólyagot,és amit említettem,a szívcsőpulzációt is akkor látta.
Nyugi!Drukkolok,hogy minden rendben legyen!
Szia!
Amikor pozitív lett a tesztem,akkor mondta a Gőgös,hogy szedjem.Majd nem sokkal utána mentünk az immunológiára,és mindenféle vérvétel eredménye előtt mondta a doktornő,hogy a terhességre való tekintettel szedjem.Itt írta valaki,hogy lombiknál is szokták javasolni.Szerintem ezzel ártani nem lehet,mert segít,hogy megfelelő legyen a véralvadás-sokaknál azért nem sikerül a terhesség,mert gond van a véralvadással,rögök képződnek,amik megakadályozzák a megtapadást.
Tegnap voltam Tapolcán, nagyon sokan voltak, nemhogy az udvari de az utcai parkoló és tele volt!
Én tegnap kezdtem a stimulálást, pénteken megyek UH kontrolra :)
Sziasztok!
Reggel végre megjött 46 nap után! :) Csütörtökön kell mennem és kezdődik a rövid program. Már alig várom!
Szia!
Petezsák mekkora?Látott benne szikhólyagot?
Szerintem,nyugodj meg,ez a legfontosabb.Van,akinek csak a 7-8. héten van szívhang.Nekem a 6. héten annyit mondott a doki,hogy szívcsőpulzáció sejthető.Aztán pár nap múlva visszamentem,mert hétvégén véreztem,és akkor már szépen dobogott a szíve.
Drukkolok nagyon!
A 3-as egy jó szám,nekünk is a 3. inszem sikerült :)
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..