PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ó, a mennyiség nem számít, a minőség meg sokmindenen múlik! Egy ismerősünkkel futottunk össze, tesóért jöttek már. A "nagyfiú" 1 éves, amikor ő sikerült lombikkal, 12 petesejtet tudtak leszívni a csajszitól, mire beültetésre került a sor, 1 maradt meg, az se volt túl reményteli. Na, így lett a kisfiúk :-DDD
Remélem, ma picit megnyugodtál!
Sziasztok!
Végre láttam igazán mosolyogni Török dokit:)
Pozitívat teszteltem ma bent úgy, hogy tegnap itthon még negatív volt...Megtörtént a csoda! :)))
Szia kivételesen elég gyprsan sorra kerültem, 10 óra elött már mehettem is. Egy kicsit elkeserített, mert nem voltak olyan sokan és olyan nagyok mint múltkor, úgyhogy hétfőn megint mennem kell. AZtán arra gondoltam, hogy néha a kevesebb több, szóval most ehhez tartom magam. Pénteken nagyon rossz napom volt, remélem hétfőn jobb lesz :)
Neked viszont nagyon örülök és szívből szurkolok :)))
Szia Adri! :-)
Tegnap ahogy hazaértünk,elaludtam,úgyhogy nem volt gond a fekvéssel. Este farkaséhesen ébredtem,aztán éjfélig tévéztem:-) ma frissen ébredtem,s bár pihit terveztem, megjött a kőműves, 10kor nekiálltam ebédet gyártani. Nem vagánykodok, 1kor már alig vártam,hogy lefekhessek...
Szia évanéne!
Nagyon örülök a felébredt babócádnak,bítasd szorgalmasan,hogy kapaszkogjon jól. A Török doki mindig elmeséli mikor van a megtapadás napja,akkor fekvést javasol,különben kímélő életmód elég. Szerintem azon a napon feküdj,had tudjon a picurka jól megkapaszkodni! Szép napokat és szorítok nagyon!!!
:)
Szia!
Igen,dolgoztam,mindig,mikor végeztem Tapolcán,utána még bementem dolgozni.Csak az inszemek napján nem mentem be.
Milyen gyógyszerekre gondolsz?
Szedtem E vitamint,D vitamint,C vitamint,Femibiont,Merckformint.Meg a tüszőérlelőket,amiket felírtak.
És gyógyszereket szedtél? Ès dolgozni tudtál így? Mármint az inszemek között?
Gratulálok a babához és sok erőt és egészséget nektek! Remélem mindenkinek tudnak itt segíteni!
Az andrológián odaadják az eredményt a spermavizsgálatról.Azt mondta a párom,hogy a doki mondta neki,hogy tolja le a gatyáját,és hajoljon előre,és a végbélen keresztül megnézte UH-gal.Meg a heréket is megtapogatta.
Augusztusban voltunk először,szeptemberben volt a konzultáció.Októberben volt az első inszem,novemberben a második,egyik sem sikerült.Aztán decemberben pihentünk 1 hónapot,és januárban következett a harmadik inszem,ami sikerült.Pont ma vagyok 10 hetes terhes, október 9-re vagyok kiírva.
Kérdezz még nyugodtan,ha van kérdésed!
Köszönöm a válaszát! Mi történik az andrológia vizsgálaton?ha megkérdezhetem te mióta jársz ide?nagyon sokat segítettél már nekem!
Sok sikert!
Köszönöm
Mikor kerültél rá végül? Rengetegen voltak ma (is) .
Nekünk a háromból egy embrió ébredt fel. A mostani etapban végig a Csongrádi főorvoshoz jártunk, nem szándékosan,csak így alakult. Ezért hozzá kértem magam ma is. Észre se vettem,olyan finoman betette a babát:-) pedig a szombathelyi inszem nagyon fájt, és az előző beültetés is kellemetlen volt,de nem vészesen.
Most olyan fura,menses elött i érzésem van,de nem görcsös nagyon, úgyhogy bizonyára így normális. 3X2 Estrofemet kell szedni mától, és 3 nap pihit javasolt a doki. Szerintetek ez mennyire fekvős?
Szia!
Második alkalommal a párodnak lesz andrológiai vizsgálat,majd a nőgyógyásznál megbeszélitek az eredményeket,amiket első alkalommal vettek,gondolom volt AMH meghatározás,hüvelybakter.Akkor fogjátok megbeszélni,hogy mi lesz,lombik,inszem.Nekem akkor csinált a doki UH-t.
Szerintem mindenről vigyél papírt.
Sziasztok! Mi 9-én voltunk először!és 30-án kell visszamenni! Mire kell számítani? Már mint mi fog történni? És a nőgyogyászom kèrdezte hogy kell e petevezeték àtjárásról papír??minden esetben kérnek?
Sok sikert mindenkinek!!
Szia!
Ez nagyon jó! Én is nagyon bizakodó vagyok!
Ha minden jól megy karácsonyi babák lesznek! :)
Szia Vero78!
Mi is tegnap voltunk, kb. ugyanott tartunk, én is tegnaptól szurom a 2 Gonalt, és kedden megyek vissza. Ez most jó széria lesz, sikerülnie kell a szép tavaszban!!!
És persze ez a többiekre is igaz!
Mindenkinek szorítok!
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani nekem,ha elkezdődik a stimulálás lombiknál,akkor hány óráig kell Tapolcára érni ultrahangra?
Sziasztok!
Tegnap voltunk Tapolcán és két Gonal F-et szurizok. Kedden kell majd visszamenni ellenőrzésre. Szorítsatok lányok, remélem ez lesz a befutó! :)
Szia!
Miután már volt szívhang,2 hetente kellett mennem.Szóval a 6. hét uán a 8. és most a 10. héten,és aztán többet nem is kell menni Tapolcára,megkaptam a papírt is.A 8. heti UH-ról adott képet,és azon rajt volt a szülés várható ideje,meg most is adott,azon is rajt van.
December 27-én volt,ha onnan számolnám,már 10 hét 6 napnál tartanék.
Az UH a méretek alapján október 9-re adta meg a szülés várható idejét.
Szia!
Nekem nem volt vérvétel,de azt tudom,hogy nagyon tág határok között mozog a HCG szint.Most pontosan hány hetes vagy?Mert 6 hetesnek ez megfelel.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..