PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Kata 0616, szerintem minden lány jelentkezik érte! Nekem mindenképpen küldd el virtuálisan legalább ::))
Sziasztok ennyi jó hírt!!:-D
Nagyon örülök mindenkinek ebben a Gólyás dologban lehet valami! Mert nálunk már.itthon vannak a gólyák és remélem lassan minket is meglátogatnak meg azokat is akiknek még szükségük van a gólyára!!
Kismamák erőt és egészsége!!!
Úgy néz ki,hogy ez az idei év ilyen szerencsés!Vannak köztünk akik már babások,akiknek most sikerült,és akiknek idén sikerülni fog.Ennyi pozitív példa után küldjük a gólyát!!!!Van egy kis plüss gólyám itthon,heteken belül szeretnék megválni tőle!Hozzám a 2. beültetés után került,és lám a 3. sikerült!Aki hisz benne annak nagyon szívesen odaadom,vagy postázom!Nekem bejött úgy látszik!
Jaj lányok!
Köszönöm szépen és én is gratulélok Mindenkinek! Ez eszméletlen! Ennyi babát egyszerre!😃
Szia!Neked is gratulálok!Ez a nyuszi tényleg tette a dolgát!
Nagyon köszönöm a kedves szavakat! A jó széria elindult, szívből örülnék minden követőnek!!!
:-)
Szia Vero!
Juj de jó, Neked is gratulálok! Ez a Nyuszi ?!:)
Hú,lányok!Ez a Nyuszi aztán belehúzott :))))))
Halk gratula,és ezer drukk mindenkinek a továbbiakra!
Köszönöm a bíztatást! Nélküled nem mertem volna tesztelni, annyira gyáva vagyok! 😊
Gratulálok Vero78, épp most írtam neked. De jó, tudtam,hogy sikerülni fog!!! Gratula!! :-)
:) Örülök Nektek! Gratulálok és vigyázni a picikre!;)
Sziasztok lányok!
Felbuzdultam én is, remegtem, mint egy nyárfalevél, de megcsináltam a tesztet!
POZITÍV!!!!!!
Boldogságos boldog nyuszit Mindenkinek!!!!
Adri neked is gratulálok! Szurkoltam nagyon!
Köszönöm! Igen Kata, én is csütörtökön megyek! :-)
M.pötty!! Rendületlenül küldöm Gólyàt felétek is!!
És a többiek felé is!
Kata0616, Adri0214 nagy nagy gratula nektek! Vigyázzatok magatokra és küldjétek a gólyát!
Szia!Jajj de szuper!!!!!!!!!!!!!!!!Ugye te is csütörtökön jössz tesztelni?Hatalmas gratuláció!
Sziasztok, szia Kata!
Gratulálok neked! Én is teszteltem ma pozitívat, és boldog vagyok!
Mindenkinek ezt kívánom!
Kitartás, erő és megy a drukk mindenkinek!
Szia!Köszönöm!Csütörtökön!
Köszönöm a választ! (én is Sopron közeli vagyok):-)
Szia Kata!
Gratulálok!!!! :))))) Szurkolok , hogy pozitív maradjon. Mikor mész Tapolcára? Bár ilyenkor még nem kell látniuk semmit ultrahangon.
Sziasztok!!Ma reggel halvány pozitívat teszteltem ET után egy héttel!!!!!Remélem marad!!!!
Köszi, remélem neked is csak annyi lesz az egész mint nekem. Bár ez a hónap emiatt most kimarad, de jövő hónapban még nagyobb erővel hajtunk rá! Ma még egy kicsit pecsételtem, remélem holnapra már elmúlik. Ma volt szép nyákom, de a doki azt mondta, hogy egy hetet azért hagyjunk ki. Hallgatok rá. Majd jövő hónapban próbálkozunk.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Nektek!puszi
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek! :-D a nyuszi besegít!!
Sziasztok!Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok mindenkinek!Babásoknak egészséget,többieknek kitartást!Én ma vagyok et utáni 4. napon,a 6 napos egykémmel!Émelygésem,szédülésem még megvan.Nagyon sűrün járok wc re,pedig nem iszom annyit ami ezt indokolná.Cicifájás is van,hol jobban hol kevésbé.Sajnos ezekre nem tudok nem oda figyelni!Bár ha esetleg Ő okozza,akkor örülnék neki.
Én detto ugyanigy voltam. Betegszabadság,aztán most elsejétől terhestáppénz. Szintén veszélyeztetett terhes vagyok. Én egy kis boltba dolgozok,előre megbeszéltünk mi is mindent.
Köszönöm hogy megírtad! Gondoltam rád aznap többször is!Èn kicsit akkor is félek tőle de majd a célra gondolok és akkor ki fogom bírni! :-D neked pedig mihamarabbi baba áldást kívánok!! :-D
Szerencsére olyan munkahelyem van, ahol megbeszelhettem, hova járunk és betegszabin tudtam lenni végig. 12.hét után autómatikusan veszèlyeztetett leszek, addig betegszabi.
Na látod,lehet igy kellett lennie. Jó kis meglepetés volt akkor:) De te nem dolgozol?
Attól függ, mikorra kell menni. Másfél óra az út. De a párom már nem jár velem, dolgoznia kell. Szerencsére a beültetéseken ott tudott lenni, meg a teszteknél is, kivéve, mikor pozitív lett. Itthon még negatív volt előző reggel, én mondtam neki, feleslegesen be hiànyozzon többet munkából és tessék :D
További ajánlott fórumok: