PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szinte irigyellek érte Licus, hogy találtak valami okot :-)))
A súly pedig nagyon fontos kérdés, és nem esztétikailag! Ha jön a baba, kb 10 kg még jön majd. Elég lesz azt cipelni, nem még extra zsírt is :-) Mondom én, akinek 20 kg-ot kéne fogyni.
Szia! No, igen. Amennyire könnyen vettem a Suprefact-Gonal kört, olyannyira felborított az Estrofem.
Ez is egy klimax gyógyszer, amiből napi 1 szemet szedetnek. A másfél méteres betegtájékoztatóban egy szó sem szól arról, mi van, ha meddőségi kezelésben alkalmazzák, pláne arról nem írnak, hogy ha napi 3x2 szemet szedsz, az mivel jár, mire kellene odafigyelni, javasolt-e vérvétel, bármi...
Szerintem ez nem helyénvaló.
Szia!
A kérdésedben sajnos nem tudok segíteni,de örülök,hogy írtál.Jó rég nem hallottunk felőled :)
Sajnálom,hogy hormonálisan úgy megviselt a gyógyszer,remélem rendbe jössz.
Októberig még sok idő van,hogy eldöntsétek,hogyan tovább,belevágtok-e.
Sziasztok! Keresgéltem itt, a Hoxán, hátha van valami zalai topic, de nem találtam, úgyhogy az itteni zegiekben van minden reményem :-D
A férjemet hamarosan operálják visszérrel Zegen. Ha van valakinek tapasztalata, saját, vagy családi, kérem, írjon nekem privát! Köszönöm előre is!!
És most rólunk: tavasszal volt a második beültetésünk, ezúttal fagyasztott. Hogy nem sikerült, egy dolog. De hogy az Estrofem hogy hazavágott hormonálisan... na, az is megér egy misét. 3 hónapon át minden menses horror volt, 40 napos ciklusok, kínlódás, vérzés ehhez képest alig közepesen... Csupa olyan dolog, ami eddig számomra ismeretlen volt. Fogtam magam, elkezdtem barátcserjét szedni, abból nagy baj nem lehet. És lőn: 29 napra megjött, erős, tisztulós vérzéssel.
Októberre van OEP-es időpontunk egy újabb lombikra, nagyon vegyesek az érzelmeim.
Nagyjából ennyi :-) Remélem, a régiek közül sokan babások már, az újak pedig hittel, kitartással, erővel haladnak!
Jelen!
:)))
Sziasztok!
Van köztetek olyan aki PCO-s és volt mostanában inszemje?Lenne pár kérdésem!Légyszi írjatok,köszönöm előre is!
Szia, igyál sok folyadékot és sok fehérjét egyél. Ha szarul érzed magad hívd fel Őket holnap. Ha sok víz van a hasüregben letudjàk ott szívni, látják az uh-n. Nyugodtan vegyél be egy fájdalomcsillapítótót, nem lesz semmi gond pár nap és elmúlik.
Nekem is sokat szoktak leszívni, mindig ezt mondjàk. :-)
Sok sikert.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..