PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Igen, teljesen normális. Írok pri-t.
Gratulálok:-) Csak így tovább...
Lányok az normális h. Leszívás után vok 2 nappal és a hasam felvan fujódva mint egy lufi?
Sziasztok! 😊 igen túl vok rajt 15-t szívtak le és 5,termékenyült meg 😊 hétfôn beültetés egyet kérünk vissza remélem velem marad a többit fagyasztják
Nitibaba22!túl vagy rajta?hogy sikerült?
Hát igen jó lenne. Sok sikert holnapra, gondolok Rátok
Azt gondolom az már nagyon sok! Nem gondoltam volna h. Ennyi petesejtje is lehet egy nônek hmmm érdekes dolgok ezek 😊 a férfiaknak is kitalálhatnának valamit h. Több spermájuk legyen az én páromnak is sperma gondjai vannak :(azért kell a lombik
Nem merinalt az 52-nél, a masik kettőnél gonalt. Minőség rovására ment a mennyiség.
Gratulálok elsôhöz! Most majd bizti sikerül 😊 szorítok nagyon! Jesszusom 52-t az nagyon durva mit szurtál gonal-t?
Elsőre 52 db-ot szívtak le, majd 18-at az utolsó kör 30 db lett.
Picit fájt, de gyógyszert sem kellett bevennem. Nem volt hànyingerem, semmi gondom. 3 leszívàsom volt, és két beültetésem. Mindkettő sikerült, az első 6 éve volt. Most 5 éves a picim. A másik picit decemberbe elvesztettük 8,5 hetesen még a pocakba. Most kezdjük ismét, kb. szeptemberbe lesz a leszívàs és remélhetőleg a beülti is.
Nekem is Csongrády a dokim 😊 akkor megnyugodtam neked fájt leszívás után a pocid? Nem voltál rosszul? Köszi a bíztatást! Egyébként neked sikerült elsôre vagy mennyin vagy túl?
Teljesen normális:-)
Sok kis 20 mm-es petesejtecske nyomja rendesen a petefészket.
Ott fogsz kapni fájdalomcsillapítót, de ha hazáértél is vehetsz be nyugodtan nem kell szenvedni.
Sokat igyàl majd és sok fehérjebevitel kell. Ki a dokid? Nekem Csongrády. Írt fel receptre nutridrinket a fehérjebevitel miatt. Több ízben is van, olyan mint az ivójoghurt. Esetleg kérdezz rá Neked javasolják-e ezt illetve a másikat amit felírtak még, bromocriptint a hiperstimulàció ellen. Emelett kaptam aspirin protectet a jó vérellàtàsért a pociba. Nekem sok lett azért kaptam ennyi mindent.
Sok sikert, legyen minnél több szép és használható petesejted. És ne aggódj minden rendben lesz, jó kezekbe vagy bármelyik dokinàl. Bent is nagyon kedvesek, és jó kis nyugis zene szól.
Lányok az normális h. Fáj mindkét oldalt a petefészkem? Beleszúr meg pisilésnél is.
Ja,és tavaly 20ezer ft volt a fagyasztás 1 évre.szerintem most is annyi.
Ne félj az altatástól.nem fogsz érezni semmit az egészből.sok sikert
Értem köszönöm sokat segítettél 😊 van egy jó pár sejtecském doki azt mondta nagyon szép és nagyok is 😊 holnap reggel altatás félek tôle még soha nem altattak 😞
Szia, mindegy mennyit fagyasztanak le, éves díja van. Anno nekünk 18ezer Ft volt, most 20ezer Ft van az árlistàn.
[link]
Sokat jósolnak?
Sziasztok! Niki vagyok mi is Tapolcára járunk pénteken lessz a petesejt leszívás azt szeretném megtudni h. A fagyasztás mennyibe kerül? Függ e attól is h. Mennyit fagyasztanak le? Köszi elôre is 😊
Sziasztok! Nekünk az első inszemnél 2,6 millió, a másodiknál 3 millió volt a szám. Egyik sem sikerült. Most holnap derül ki, h megcsináljuk-e a harmadik inszemet, de már készülünk a lombikra... januárra van időpontunk, de előtte bevállalunk egy fizetőset, úgyhogy amint megjön a mensesem, kezdjük...reménykedem, h nem lesz szükség a januári időpontra. Mást nem is tehetünk..Puszi mindenkinek!
Köszi csajok, kitartó leszek, ma is próbálkozom ::)))
Szia! Mi is tegnap voltunk, Piroska egyedül volt.
Szia!Én múlt héten 2 napig hivogattam őket mire felvették.Tarts ki biztos hogy majd felveszik.
Köszi az infót, egész nap csörgettem őket, legalább 20-szor, de egyszer sem vették fel. Na majd próbálkozom.
Szia. Igen dolgoznak,csak mennek a szabadsaolasok es biztos sokan vannak. De probalgasd őket hivni mert dolgoznak.
Sziasztok, tudna valaki segíteni. Egész nap hívogatom Tapolcát, de nem érem el őket. Dolgoznak egyáltalán? Tudtok valamit? Régebben nem volt ilyen, mindig elértem őket telefonon. Előre is köszi.
Szia nem vagy.szívesen elmondom az elsőnél:0,5millió második :1millió harmadik :0,42millió!!
Mi nagyon kevés eselyel indultunk neki de nem is értettem hogy miért kell ezt az inszemet erőltetni de ez az utolsó!! Ha mégis megtörténne a csoda akkor nagyon boldogok lennénk!!! Majd kiderül 30.án! :-D
Sajnálom!
Ha nem vagyok túl indiszkrét,megkérdezhetem,mennyi lett?
Nekünk az első inszemnél a progresszív motilitású spermiumok száma 2,4 millió volt,a másodiknál 6 millió,a harmadiknál 1,2 millió-és ez sikerült.
Szóval egyáltalán nem biztos,hogy nem sikerült.
Tudod,azt mondják,egy is elég :)))
Nagyon drukkolok!
További ajánlott fórumok: