PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok :)
Ma megvolt a beültetés a szombati 11 termékeny petesejtből mára sajnos csak 2 maradt ami blasztociszta lett,őket vissza is kaptam.
20-án kell mennem tesztre.Meg persze ha bármi gond van akkor előbb.3 nap fekvést javasoltak,meg 2 hét pihenést.
A fene se tudja, volna-e baj a megtapadással, odáig soha nem jutottunk. Egyszer, 2012-ben lettem spontán terhes, de akkor is elvetéltem.
Ha nem a húsom, vérem, olyan mindegy, hogy örökbefogadunk, vagy donorral próbálkozunk.
Majd lesz valahogy.
Megértelek :( Én még 3 esélyt adok magamnak, aztán befejeztem, a 2016-ot még rászánom, hátha... Azért jelentkezz be, hátha meggondolod Magadat, vagy kitalálnak valami szuper új eljárást addig. Esetleg petesejtdonorral? Vagy ha van valakinek sok embriója lefagyasztják Őket és nyilatkozni kell róluk, esetleg ilyen piciket nem lehet kapni nem tudod? Mert akkor Nálad a megtapadással nincs gond.
Nagyon sajnálom, bíztam benne menned kell ma, nagyon megérdemelted volna a sikert.
Nem fejlődtek blasztocisztává.
Se a genetika, se az immunológia nem talált semmit, tehát valószínűleg egész egyszerűen öreg vagyok, nem jó minőségűek már a petesejtjeim. Volt egy korai vetélésem, két sikertelen beültetésem, minden jel arra utal, hogy lassú a sejtműködés.
Persze ezt csak én matekoztam ki magamnak.
Jön holnap esetleg valaki beültetésre?
Reggel 3/4 8-8 között kell telefonálnom,hogy mikor mehetünk.Remélem minden rendben van,szombaton 11 megtermékenyített petesejtem volt.
:)
Sziasztok! Még ma sem mehettünk beültetésre:-(
Attila azt mondta, 2 embrió még megvan, de mivel nem érték még el a blasztociszta állapotot, holnapig várunk.
Eddig nagyon jól viseltem az egészet, de most pánik-közelben vagyok.
Csütörtökön volt a leszívás, holnap már 7 naposak lesznek...
Ma voltam a Török dokinál,azt mondta nincs semmi gáz,van egy kis folyadék,de nincs vész.A hasfájásra azt mondta szedjek fájdalomcsillapítót.Szerdán kapom majd vissza őket 5 naposan.Mivel Török nincs szerdánként így a Csongrády fogja visszaültetni.
Én is iszom a Nutridrinket mivel itt sokan ajánlottátok,csokisat iszom,hát szerintem van egy érdekes mellékíze de kit érdekel.Ti mennyit isztok belőle naponta? Én még nem irattam fel dokival,így sajnos a 4db-ért fizetett a férjem 1800 ft-ot.
Szia, én ittam két alkalommal is. Elég a leszívás napjától azt mondta a doki, akkor szabadul fel a szervezetbe annyi hormon, hogy víz termelődik.
A csokis a legjobb :)
sziasztok!
Mi holnap megyünk első lombikra, de azért engem a zsebi története nullára levitt...így is elég paragép vagyok, úgyhogy nyugtassatok meg, hogy ez nem gyakori!!??
Én már 3 éve voltam Zalaegerszegen és akkor is ez az aspirin protekt volt a divat, de mivel sem a spontán teherbeesésem sem az inszemem nem segítette, a doktornő nem talált semmit ami miatt szednem kellene csak ajánlotta, már nem szedem. Feleslegesem, viszonylag fiatalon nem mérgezem a szervezetem...mert az sem veszélytelen, ahogy egyik gyógyszer sem cukorka, és ha mindent beszednék amit ajánl valaki akkor nem is ennék mást....de igen először én is nagy reményekkel indultam neki, és biztos más is...szurkolok a holnapiaknak!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..