PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Pont ezen a fórumon írták hogy valakik ezt is szúrják a többi szuri mellé, szóval tuti nem
árt! Azt is írta valaki hogy a leszívás előtt abba kell hagyni pár napra? Tapolcán tuti mindent tudnak erről!
Nagyon sajnálom a bokádat. Pont most történt? a legrosszabkor. Tudsz menni? mozogni? fáj? Ez nagy pech most.
Ah jól. De brutál napok vannak mögöttünk. 4 nap, nappal evés alvas síras ( inkább üvöltes). De úgy néz ki ez a szèl mintha elfújta volna 😀😀😀
Vigyázzatok magatokra nagyon!
És tényleg rakd össze. Én is azt gondoltam hogy van még időnk, minek azt még összerakni, ha a férjem nem erősködik annyira hogy pakoljak már össze,adott napon nem lett volna meg a csomag 😀
Mi is 2017-ben vettünk részt ebben az Implant vizsgálatban. Voltak vérvételek, volt, hogy szombaton kellett bemenni miatta reggel. Úgy rémlik éhgyomorra kellett meginni azt a feloldott löttyöt (mint a cukorterhelés kb). Ha már forgalomba hozzák a gyógyszert, akkor később kilehet kérni elvileg az adatokat, hogy placebot vagy igazit kaptunk-e. Amúgy az íze nem egyforma lesz, ebből el lehet választani, hogy ki mit kapott, de ugye, hogy melyik a valódi és melyik nem, azt még nem tudni belőle.
Nekem éppen extra hisztis napot tart a 10 hónapos kisfiam, aki ebből a klinikai vizsgálatos lombikból született :)
3-ból ketten más ízt éreztünk, mikor ittuk, de mindhármunknak sikerült a beültetés :)
Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! amikor mennem kell (csütörtök 10-re) a szurikért mire számítsak? lesz vizsgálat?
Férjemnek is jönnie kell vagy egyedül is elég leszek?
Szia Peggy!
Hajrá hómanók! Sok sikert!
Szia Majoranna!
Örülök h. minden ok Veletek.Nagyon ügyes kismama vagy. Ilyen sokáig két kis hómanóval.Szorítok nagyon!Pihenj sokat.
Majoranna, pihenj, várd őket nagyon! ⛄⛄
Nekünk csütörtökön lesz a fet,izgatottan várjuk a mi hómanoinkat. ⛄⛄😊😍
Köszönöm a segítséget.
Jelenleg itt vagyunk és nem problémáztak, megértették. Várjuk hogy induljon a fagyiprogram.
Sziaaaa!😊
Még mindig semmi?!😍😍 várjuk ám a jó híreket!!! Nagyon ügyes vagy,hogy eddig kihúztad! 😊😘
Szia. Azt nem tudom, hogy lehet e menni ilyen esetben időpont nélkül, mert nem voltam még ilyen szituban.
Ha a piros,rendes vérzése megjött még kb.2-ig, akkor az az első ciklusnap,ha utána kezdett el vérezni akkor 0.napnak kell számolni.(van ahol ezt déltől írják,van ahol 16-tól)
Biztos tud majd más érdemlegesebbet is hozzászólni!
Úgy örülök hogy mentek a hómanókért! Juhuu
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..