PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Én vittem a papírt,amit tudtam kitöltöttem, a többit megkérdeztem a dokitól, és ő mondta mit kell aláhúznom.
Nekünk transzfer volt ICSI-vel.
Szerintem ezt orvosa válogatja....
Icsirol nem tudok sokat, nekünk nem alkalmazták. Úgy gondolom akkor csináljak, ha szükség van rá,es az ott derül ki a leszivas után a megtermékenyítésnel. Én megkerdeztem az embriologust az első beultetes napján, hogy kellett - e.
Értem. Nagyon furi hogy fogalmunk sincs mit csinálnak a laborban.... talàn jobb is.
Én is az antifoszfolipid szindróma miatt szedem szinten immunologus javaslatára. Petesejt leszivas előtt abba kell hagyni 3-4 nappal, majd a leszivas napján este már be kell venni. Max a 24. hétig szabad szedni, mert utána már problémát okoz a baba tüdejének fejlődésében.
Nekünk anno úgy adta oda a doki a beleegyezot, hogy már ő aláhúzta az igent. De utólag nem tudom én se melyik volt, mert nem kérdeztük, nem mondtak...
Neten azt olvastam, hogy endometriozis és rossz spermakép esetén csináljak, nálunk mindkettő fennállt.
A 12. heti UH-on az orvos nekünkszegezte a kérdést, hogy ICSI volt-e, de mondtuk, hogy nem tudjuk...
Aztán kérdezte hány petesejt termekenyült meg, hány van fagyasztva és azt mondta, hogy ennyinél mindkét eljárást alkalmazzák.
A TB elszámolásom szerint ICSI volt, de az állítólag nem releváns információ...
Kérdeznék ICSIről. Belelegyezőnyilatkozatot kell kitölteni amin szerepel hogy kérem,nem kérem.
Ez hogy működik? Semmit nem
mondott erről a doki, hogy ezt mindenképp csináljàk vagy csak akkor ha amúgy nem sikerül a sima lombik? teljesen nem vágom. Segítség!
Nem mindenkinek ajánlják az aspirin protectet?
Dongi! Nekem sem mondta..én is ezen gondolkodtam...vajon vegyek és szedjem be már ma?
Tavaly október végén volt utoljára ciklusom, de akkor is csak gyógyszerrel. Spontán menzeszem nem is tudom mikor volt utoljára.. Norcoluttal mindig megjön.
Règóta nincs ciklusod?gondolom gyógyszer segítsègèvel jön meg
Ma beszéltem én is velük, a májusi lombik előtti vizsgálatokra kellene majd mennünk a márciusi menzeszkor. Viszont mivel nekem nincs ciklusom, így még előbb is mehetünk majd a vizsgálatokra. Gondolom ott meghozzák a ciklust és mehet a menet. Olyan távolinak tűnt még tavaly februárban a 2019 május, most meg már mindjárt itt van.. Izgi :)
Köszi! Előző lombiknál nekem is mondta a doki, de már csak akkor,mikor tudtuk, hogy levan maradva a fejlődésbe. Holnap majd rá kérdezek beültetéskor, de tegnap elkezdtem szedni én is.
Azta,nagyon beindultak! 😄
Nekem a doki mondta,hogy szedjem.
Leszívást követő naptól nap 1 szem.
Nagyon szuper eredmények! :)
Letroxot szedsz te is a TSH-ra? Kíváncsi leszek mennyi most...
Én meg holnap megyek stimulációindításra! :)))
Sziasztok! ma voltam uh-on. 5. gonalos nap utàn.
10 tüszőcske baloldalon és
8 a másikon.
Még 4 gonal + mától 4 cetrotide injekció.
Hétfőn újra UH+vérvétel.
Valószínűleg szerdàn lesz a nagy nap azaz a leszívás! kezd izgis lenni a dolog!
Ma vettek TSH-t mert ugyebàr 9-es volt múltkor. Hétfőre meg lesz az eredmény ès akkor beültiig még emelhetnek az adagon ha kell.
Én antifoszfolipid szindróma miatt szedem már régóta az asa protectet immunológus javaslatára.
Igen, metothirin volt, de én kB egy évvel a lombik előtt szedtem, tehát már jó értékkel mentem Tapolcara. Szerintem nem engedik addig a lombikot, míg a tsh nem jó.
Aspirin protectet szedi valaki lombik alatt? Doki mondta vagy magadtól? Leszivas után mikortól? Köszi :)
Köszi ez a gyógyszer a methrotirin amit te szedtél és ezt lehet a kezelés alatt is szedni folyamatosan?
Szia.hát csak annyit tudok,hogy nem fèrfi,hanem egy nődokim lesz.remèlem jó lesz minden ès nem kell keressek mást.remèlem gyorsan lezajlik minden,mert március-április elejèn indulok a 3.oep lombikon,ami most már remèlem sikerrel jár.csak egy babuci lenne az èletemben,már az is nagy CSODA lenne.de az egy is túl nehezen jön!az èvek meg csak telnek!
Alapján autimmun pajzsmirigy betegségem van, ami majd alulmukodesbe csap át)
Nekem még bőven Tapolca előtt derült ki a tulmukodes, kis adag gyógyszerrel hamar a megfelelő tartományba került.
(azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy Tapolcan az első vervetelkor olyan értékeket is néztek, amit a magán endokrinologus nem,es az
Sziasztok egy pajzsmirigyes kérdés tsh 0,129 t3 t4 jó itt akiket olvastam 2 fölött volt van olyan akinek túlmüködik azzal megcsinálják a lombikot? Köszi
Köszi egész jól vagyok.Jövő héten indulunk feltöltődni egy kicsit. Aztán ha készen állunk, megyünk a 2 kis hómanóért.Gondolok rátok!
Köszi csajok, este lesz minden szuri. Remélem nem kavar be hogy az első gonal délben volt.
Hú szalad az idő! Màr itt tartunk??? Jönnek a hómanók 😀 Gondolunk ràtok pènteken és ha van időd/erőd adj majd hírt magatokról!
Rendbe vagyok 3 inszem sem sikerült
Ott is fontos a sperma ès s petesejt minősège is, de bele nem làtnak.
3 utàn mondtàk h.lombik
Nem tapolcàn csinàltàk
További ajánlott fórumok: