PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Húú, akkor nagyon gondolok rád/rátok pénteken! Győrben vagy Sopronban lesz a szülés?
Szerintem nem bírom ki,hogy ne teszteljek, csak tényleg ki akarom húzni minél későbbre. Nekem a nyári pozitív tesztnél azt mondták, hogy fagyasztottnál rendben van,ha halvány a teszt napján. Reménykedünk.
Tegnap szinte végig feküdtem. Ma már setáltam és főztem is.
Elméletileg 2 hét táppénzt írt a doki, szerintem jövő héten már megyek dolgozni, nem nekem való ez a semmittevés 😁
Érdekes amúgy,mert amikor fekszem szúrkálást érzek, de amikor felkelek semmi ilyet nem tapasztalok.
Köszi szépen, Picky! 😊
A nyári fetnel mintha éreztem volna a beagyazodast, vagyis valami furcsat éreztem, amit előtte még sosem. Most nem volt ilyen érzésem.
Ez a hátránya, hogy nem dolgozom, van időm tüneteket keresni. De nem mertem az influenza közepén a diakjaim közelében lenni.
Köszi, jól vagyok, csak lassan telik az idő.. Szerintem vasárnap csinálok egy tesztet, bár utoljára is csak Tapolcan lett halvány pozitív, lehet nem kéne stresszelni magam?!
De amúgy nem érzek semmit a mellfeszulesen kívül.
Te hogy vagy?? Közel a nagy nap! ⛄⛄
Na szegény! mennyi mindent szedsz! pihensz amúgy sokat? meddig nem
dolgozol?
Szia!
Ha jó az endokrinologus és ért a lombikhoz, akkor vizsgálja a vetélés okát is és lehet tovább irányít egy immunologushoz is. Pl nálam anno az első endokrinologus mikor a 4-es TSH-ra azt mondta, hogy nem érti mit szólnak bele a nőgyógyászok a TSH-ba, akkor tudtam, hogy nem ő lesz az én emberem...
Ha mész nyomatékosítsd a dokiban, hogy lombik programban veszel részt, 2 körül vagy az alatt legyen a TSH-d. Ezen kívül néznie kellene az anti TPO-t, az Anti TG-t, az FT3-at és 4-et.
Tapolcan vizsgálták már a 3. és 21. napi hormonokat? Nem mondták, miért kell elmenned?
Engem még az itthoni nőgyógyász küldött hormon vérvételre, azon kiderult a pajzsmirigy probléma és a verveteli eredménnyel kerestem endokrinologust.
Reggel egy Prolutex injekció
Délben Aspirin Protect
Este Crinone gél
Annyira fáj a mellem már most!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..