PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Jaj de nagyon jò!!!!! gratulàlok!!!!
Most vagy 6 hetes terhes ugye?
a hivatalos (nem a lombik).
Mikor mész ûjra?
Suprefact
Gonal f
Ovitrelle
Szia. Nekünk mára 3 picúr termékenyült meg. Remélem hétfőig bírják ☺️ Ebarbi nagyon szuper hírek. Vigyázzatok magatokra 🤗
Szuper :) Nagyon jó hírek! :)
Meg van a kicsike, úgy emlékszem 2mm az ülőmagasság és csodás szívhangja van a kicsikének!!!💗💗💗
Nem. Automatikusan nem számít annak, de ugye itthon elég könnyen rà lehet iratni hogy veszèlyeztetett, nincs nagyon kontroll, kb elèg ha vki kis görcsökre panaszkodik és már rá is írta a nődoki a papírra.
Lehet hulyeseget kérdezek, de a lombikos terhesség automatikusan veszelyeztetettnek számít? Én úgy gondoltam, hogy nem.
Dorcus, Scullysopron, Ebarbi írjatok majd, mi volt ma. :)
SzVesz, gratulálok! :)
Sztem, se jár 100%. Ugyan annyi jár, mint sima tp-re.
Szörnyen nehéz, az embervkeresi az okokat miérteket de a lényeg hogy ne okold magad. Milyen injekciót kaptàl?
Szia Nag, ez fura... Én is veszélyeztetett vagyok és voltam anno 9-es kóddal, mégsem kapok 100%-os táppénzt.
Ez igaz de anno az első terhesség is nehezen sikerült ott 5 héttől táppénz volt ,injekcióztak,majdnem elment a baba😢
Nehez ezt elfogadni és borzasztó, de ne hibàztasd magad, szinte 100% hogy nem az volt a gond hogy dolgoztàl. Gondolj bele hogy ebben az időszakban hàny nő dolgozik, akinèl természetesen fogant a baba és még ezekben a hetekben nem is tudnak róla hogy terhesek.
Köszönöm😊reméljük jövő hónapban felébrednek a ☃️☃️☃️és akkor én sem megyek többet,végig pihi,lehet ez is kell a sikerhez😊
Sajnos a páromnak is ilyen a munkarendje és nem akarták elfogadni hogy nem emelhet, igaz mi nem mondtuk el hogy miért nem. Aztán mikor volt egy kis barnazas akkor itthon maradt és elmondtuk azt és elment táppénzre. Azota nagyon bunkók, de vissza se megy. A könyvelő mondta ha doki azt írja a papírra hogy veszélyeztetett terhes akkor 100% táppénz jár.
Köszönöm😊
Nálam semmit nem találtak,minden értékem jó lett,lehet hibáztam akkor mikor pozi teszt után visszamentem dolgozni,mert nekem is a pihenés esett jól,itt meg 12 óra,ha heti 3-4 alkalommal is ,lehet sok volt😞,nem tudom csak találgatok.Nehéz elfogadni ,hogy 3 hét után egyik napról a másikra nincs ami még elöző nap ott volt(2 kis petezsák)
Nyugi minden rendben lesz!
Persze azert mi is mindig izgulunk, de ez természetes.
Mi is ma megyünk, rettenetes izgulok h minden rendben lesz e....
Mi holnap megyünk urh.ra 6. Hét.
Veletek mi a helyzet?
Szvesz! Gratulálok a kicsikhez!!! ❤❤
Nag?!
Köszönöm lányok! 😍
Szofi! Nálam petevezeték probléma volt. 33 vagyok, első lombik. Azért ezek is fontos infók sztem. Nem mindegy, mi a probléma.. Merckformint szedek, több mint egy éve.. Közben javultak a hormon értékeim is, ami biztos sokat számított. Sokmindent szedtem... Multivitamint, E-és D-vitamint, magnéziumot, C-vitamint (bár beültetés után azt abbahagytam) illetve inofolicot ittam, szintén a cukor probléma miatt... Én sokat pihentem, nekem az esett jól. Az elejétől táppénzen vagyok!
Adraa! Hát, tegnap/ma éjjel megint kínzott... Azt mondta Török doki, h nem kell ügyeletre menni, csak ha vérzek...😮 Hát, én azért nyugodtabb voltam, h múltkor elmentünk.. Azt is mondta, h a 8. héttől már kezd csökkenni a petefészkek mérete... Nagyon remélem, h most jó ideig nem lesznek ezek a fájdalmak...
Tiszta szívből gratulálok!💕Esetleg azt megírnád hogy milyen vitaminokat szedtél,és pihentél vagy sok séta?És hányadik lombik,első?
Úgy örülök Nektek🤗
Nem, nekem szép pozi tesztek voltak, a hcg a 6 héten 2800 volt. Viszont tünet, hogy konkrétan 1 oldalad görcsöl, illetve, hogy nem vagy éhes. Én barnáztam, vérezgettem már a pozi tesz előtt is. De még a műtét előtt fél nappal se voltak benne biztosak, hogy méhen kívül van. De a teszt az pozi volt egyértelműen.
De jó, nagyon gratulálok! Csodálatos érzés lehet!
Dorcus, hajrá!!
SzVesz! óriàsi gratula a 8 hetes babókhoz!!!!!
Hogy vagy amúgy? az a tùlstimua dolog/fàjdalom jobb lett?
A kísérleti program protokoljában utro van...
További ajánlott fórumok: