PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Inzulin nem volt?
De ez már nem ir, ez cukorbetegség, nagyon magas a 2 órás cukros. Kb 7,5-7,8 a max ami lehet. Már az éhgyomrid is elég magas. Ezzel már diabetoligiára kell menned. Mutad meg a házidokidnak, ő tovább irányít.
Valóban Tapolcan nagyon kedvesek, embersegesek voltak mindig, egy rossz szavunk nem lehet rájuk,de pl ismerőstol tudom, hogy Győrben sokkal alaposabbak. Nem kezdenek bele, amíg nincs minden érték rendben. Nekem a 4 fet közül egyiknél se kértek egy vérvételt se pl tshra Tapolcan.
Győrben dolgozom, mellette lakunk, mégsem vágytam ide a sok negatív vélemény miatt, ami a kedvesssget illeti. De úgy vagyok vele, hogy nem lelket ápolni megyünk, próbálunk bekerulni. 4ismerosombol mindenkinek sikerült, 3nak ikrekkel.
Szóval Dorcus, remélem nekünk kicsit jobb benyomasunk lesz, ha bejutunk.
De olyan is van aki Győrből ment Tapolcàra, mert ott meg lehùzòsak ès nincs egy jò szavuk.
Ès ahogy itt îrjâk fehèrvàrròl ès 200 km-ekről jönnek.
Visszasîrom amikor először voltam ott, a mennyisèg màr a minősèg rovàsàra ment
A nő vègignèzte az összes papîrom, kiîrta egy lapra ès azt nèzte meg a doki
Lehet èn èrtettem fèlre, mert azt hittem a leszîvàs utàn
De màr annyiszor leîrtuk itt soksn hogy van àrlista illetve szàztòl 400 ezerig bàrmi lehet.Maximum Pergoval ez utòbbi is kijön.
De sztem ezt màr ő is egyszer vègigkèrdezte.
Sajnos akinek nincs min.250 ezer ft-ja az ne induljon el oep-re sem.
Ez nem.olcsò ès van olyan ismerősöm ski anyagi okbòl nem tudott egynèl többet vàllalni
Kell érlelő is. Ő nem fet-t kérdezett sztem. Vagy félre értettem? Mert úgy indult, hogy leszívás....
Akkor még kell, hogy leállítsák a hormonháztartás, aztán az érlelők, repesztő, progi.
Tegnap a pri oldalon olvastam s 2017-es eredmènyeket.
Hàt....nagyon gyèr
Talàm ha nagyobb hangsùlyt fektetnènek a kivizsgàlàsra jobbak lennènek az eredmènyek
Ne mondd le, addig mèg bàrmit gondolhatsz....mondom èn aki 1-et visszamondott :)
Ràèrsz akkor amikor ideje van, meg ugyis felhîvnak h.mièrt nem jelentkeztèl
Mièrt mennyi most a fagyasztàs?
12.000 repesztő, 10.000 crinone a kb.40.000 fagyasztâs
Vagy mâr lemaradtam? :)
A mellfàjàs jò.mondta a Gőgös.kèrdezte meddig fàjt a mellem.
Mondtam kb.a 6-7.napig.azt mondta kàr, mert akkor nem tapadt.
3naposaknal meg nagyon korai vagy szerintem a teszttel. Várj még a hivatalos teszt napjáig!
Igen, a crinone miatt biztos érezni a mellfeszulest, de lehet még baba a dologban.
Valahol láttam egy ábrát a beagyazodas folyamatáról, igaz az 5naposokra emlékszem, hogy ott a 9.napon mutatható ki először a hcg a vizeletbol. Gondolom 3naposak esetében ez et+11 napot jelent.
Arra külön nem kell fizetni.a repesztőre kell meg hs fagyasztatsz arra, meg majd a progira.
Ez összesen kb.60-65.000 ezer ft
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..