PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Lányok valaki tudna mondani valamit az útiköltséges dologrol? Kinek mikor hogyan mire jár? Mikor kell kérni kitől mit? Es mikortól fizetik?mar első konzin? Es csak a nöknek,vagy férfiaknak is?
Köszönöm ha valaki válaszol 😊
Próbáld őket holnap. Beszélj le egy jövőheti időpontot, biztos megértőem lesznek.
Jobbulást a lányodnak! Csak nem influenza?
Kitartást a lányod hoz és úgy mindenhez .
Nekem sem mondta a védőnőt Török doki, pedig 8. héten voltam szerdán és ikrek... Papírt csak azért kaptam, mert a háziorvos kéri időközönként, hogy táppénzen tudjon tartani. Jövő szerdán megyek hozzá, akkor már 10 hetes leszek, és másnap tudok menni a választott orvosomhoz is...
Picky, Jucus!Köszönöm szépen! Akkor kitalálok valamit. :)
Szia, nem tudtam elmenni a lányom 40 fokos lázzal fekszik itthon őt vittem orvoshoz, ez most fontosabb volt mint egy negatív teszt! Egész nap próbáltam hívni őket hogy holnap megyek, és nem tudom mi volt ma, de nem tudtam beszélni velük nem vették fel a telefont! Remélem azért nem lesz gond! Holnap jelentkezem, és köszönöm az érdeklődést! ♥️
Én most kaptam egy papírt, amin szerepelt a terhesség kora és a crl méret.
Én tavaly nem kaptam semmit. 9.héten fejerestem az itthoni választott nődokimat majd a védőnőt. Down szűresről ( ha szeretnètek) ne feledkezz meg ha kombinàlt tesztet szeretnétek ( vérvétel+uh) ott sokszor már a 9.v10.héten leveszik a vért 12.héten meg jön hozzá azUH. Csak azert írom hogy ha szeretnètem ke ne maradjatok
Azt gondoltam h kapok valami papírt, amin megállapítják a terhességet és azzal tudok menni a háziorvoshoz és a védőnőhöz...de akkor ez kezd egyre durvább lenni...
Tapolcától nem fogsz semmit kapni. Lassan nyugidtan keresd fel a védőnőt.
Meg volt a gólyareptetés is😁 jól adtunk szegénynek korán reggel🤣 fájdalom nem volt... Kellemetlen volt mikor kipucolta, de nem fájt. Ne izgulj a holnap miatt. Minden rendben lesz🤞 gondolunk rátok és mindenképp jelentkezz hogy mi van veletek. ☺️
Mazurka ... Teszt ? Hogy sikerült ?
Szia, anno a kislányom által a 10.heti tapolcai uh-n mondta az orvos, hogy keressem fel a védőnőt. Most az ikreknél már a 8.héten mondta és kaptam a papírt, hogy vegyenek gondozásba.
Sziasztok!
A kismamáktól lenne egy kérdésem, ki mikor kereste fel a védőnőt?
Nekem 25-én kell visszamennem (8hét+5nap lesz akkor) és kíváncsi lennék, hogy akkor kapok e már valami papírt, mert eddig csak uh képeket kaptam... ?
Milyen érzés volt? Volt fájdalmad?
Kész vagyunk. Másodszor jött át 🤗 nem baj.. Már most szerelmes vagyok pedig csak egy "pacát" látok ❤️
Na mindjárt beülti, fogadd pozitívan a kicsikédet! Szuper egy találkozás ez!!! :)
Köszi 🤗 Negyed 4-kor... Addig elmegyünk ebédelni 😁
Dorcus szupi hír! :) Mikor lesz a 3.vérvétel? Délután?
Lányok a hormonok abbahagyasa óta iszonyatosan viszketek testszerte. nem múlik el hetek óta. volt ilyen valakinek itt?
Igen használtam. Meg álltunk ide felé és használtam. Én is Ebarbitól kérdeztem 🤣
Köszi az infot. Reggel használtad az utrot? Nem emléxem h mit mondtak a beültetés napján reggel is kell vagy nem?
Kitartás a várakozáshoz.Pár ora és mehettek haza pihengetni. 😉
Egy pohár vízben oldanak 6kapszulát. Most a váróban vagyunk de sétáltunk is, csak most mehettünk megnézni. Ki lehet menni csak ugye vizsgálat is lesz még. És az lutri hogy mikor hívnak.
Nagyon jo hirek. De örülök.👏👏👏👏
A kisérletes protokollt Török doki mondta nekem hogy valoszinü változni fog, több vérvétel lesz.
Most a vároban ücsörögsz? Vagy elmehetsz sétálni?
Mennyi a mennyisége a löttynek?
Sziasztok.
Egy manónk marad mára, de ő erős és egészséges ❤️🤗
A kísérletben is maradtunk.. Már meg ittam a löttyöt. Olyan íze volt mint a hányásnak🤢 negyed 1 kor lesz a beültetés. Pont nálam lett protokoll módosítás... 2 helyett, 3 vérvétel lesz. Meg a terhesség követéssel is lesz változás.
Köszi csajok aranyosak vagytok🤗 Scullysopron neked is keddre sok erőt és kívánom higy ha nem is nagy pályás de egy kis pályás csapatnyi sikerüljön 🤞 mi a 3 manóért szorítunk. ❤️❤️❤️ Köszi hogy gondoltok ránk 😚
Köszi Léna3.😘
Kezdek izgulni a bimbók miatt. Nagyon sokat gondolunk rájuk a férjemmel. Már viccelödtünk kínunkban (morbid humor) focicsapat petesejtböl( 11 leszivott) egy lesérült ( 10termékenyült meg) várjuk hogy az 5napos edzötéborból mennyi tér haza. Bocsánat ha vkit rosszul érint, de a humorézékünket probáljuk nem elveszteni.
Dorcus915 holnapra kitartást és gonolok rád is sokat. 😊
Dorcus915 szorítok holnapra,
Scullysop neked pedig keddre!!! 🍀🍀😍😍
Amúgy nekem is azt mond5a hogy a petefészekben nem az egy nagy cisztától kell félni mert azt szépen ki lehet hàmozni hanem a sok kicsitől....
További ajánlott fórumok: