PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ez az lh fsh îgy nem jò.
Annak kb egyezőnek kell lenni, vagy 1 különbsèg.
Nőgyógyàsznak mutasd meg
Amikor mindenki felèbred a szobâba
Nekem az egyiknèl a csaj vègig aludt :(
Olvasd el a pri oldalàn.
Èppen ma nyomtattam ki hogy milyen vèrvètel kell.Àrlista is van 1 okdal, mindent leîrnak
Szia,
ha kell még stimulálni, akkor ír még ki szurit, ha nem (ami szerintem a valószínűbb), akkor felírja a repesztőt, megmonjda mikor add be, illetve mikor lesz a leszívás. Aznap majd fél8ra kell menni, előtte nem lehet enni, inni. Nem kell sorszám sem, befognak hívni egyesével. Átöltözöl, párod elmegy mintaadásra. Aztán ahogy a repesztőt beadtátok, abban a sorrenben fognak hívni titeket a műtőbe. Kell pisilni előtte, aztán a műtőben kapsz egy szurit, és a szobában ébredsz majd fel. Pihenni kell pár órát, a párod is bemehet majd a délelőtt folyamán. Asszem dél körül már elis jöhettünk. Kapsz egy zárójelentést, illetve egy telefonszámot, amit másnap meghatározott időben kell felhívni és érdeklődni az embriók után. Ha minden okés, 3 vagy 5 nap múlva kell menni a beültetésre. Aznap is kell telefonálni reggel, megmondják hogy hányra menjél. Megvizsgálnak hogy minden rendben, mehet-e a beültetés, megmutatják az embriót/embriókat egy monitoron. Megint behívnak a szobába majd, átkell öltözni, a műtőben van a beültetés, kb fél-1óra fekvés van utána. Nem altatnak el, a párod itt is majd bemehet a szobába. Kapsz megint egy zárójelentést, progi pótlást, illetve egy dátumot, hogy mikor kell a tesztre menni.
Andraa, lehet igazad van, megnéztem az AMH-t is:
Pos. : 0-9
RPos: 15
Result: 1,38
3.napi vérvétellel kapcsolatban én is kérdeznék:
Mit jelent a magas Lh/Fsh hànyados?
Hátha tudja valaki?
LH/FSH hányadosom 1,78. normál tart: 0,82-1,12.
eredményeim elvileg jòk:
LH: 11,9
FSH: 6,7
szia!
Szerintem inkább a túlstimuláció miatt fontos a sok folyadék és fehérje. Énis sokat agyaltam hogy mit csinálhattam volna másképp hogy megmaradjanak, de nem jutottam előbbre. Szerintem ártani semmiképp nem árt, de nem gondolnám hogy emiatt történt ami történt.
Sziasztok!
Szerintetek a sikertelenségnek lehet a kevés folyadék és fehérjebevitel az oka?
Most azon agyalok lehet,hogy ezt a pozitív teszt után komolyabban kellett volna vennem?
Tittike szerintem a Pos és RPos nem a referenciatartományt jelenti.
És szerintem a 18.63 nem magas.
De talàn lesz még valaki aki ezt alátàmasztja.
Én úgy tudom, hogy az ATPO-nak 20 alatt kell lennie.
Amivel tudod csökkenteni egyébként a glutén és tejmentes étkezés. Az ATPO pm gyulladás mutató, a glutén és a tej pedig gyulladásban tartja a pm-t. Szóval azzal tudsz elérni javulást, ha ezeket kiiktatód vagy legalább lecsökkented.
Meg persze a gyógyszer is segíthet. De Jó TSH mellett nem igen adnak.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..