PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Még most sem fogtam fel egyik nap még ott van a másik nap meg sehol😭
Köszönöm mindenkinek a biztatást és a nyugtató szavakat🥰
Reméljük a hómanók ☃️erőssebbek lesznek🤞🙏
Nekünk most volt hoómanó és eddig minden rendben van csütörtökön megyunk uhr-ra 6. Hét. Tenyleg humánus es csak pár bogyó. 2 lett vissza ültetve 1 petezsák van, de nagyon szép! (Rám hasonlít)
Van aki a hómanóra esküszik!
Hajrá hómanók!!!
Köszönöm, én is hasonlóra gondoltam. Akkor mindenképpen augusztusi időpont lenne jó nekem, ha műteni kell. még az id 5 hónappal lesz a találkozásunk után.
Nem szeretnék több táppénzt, mert a méhenkívüli miatt már 1 hónapot voltam otthon idén. Ha meg még beférünk idén lombira, akkor ott is lesz táppénzes időszak.
Viszont úgy néz ki sikerül holnap elmennem 3.napi vv-re, így leaglább 1 friss letetet tudok majd lobogtatni Tapolcán :)
Sajnálom Szofi!
A fagyasztott sokkal humanusabb, csak estrofem tabletta és huvelygel. Nekem 4 alkalommal ugyanez volt a protokoll,kb a ciklus 14.,15.napjan volt a beultetes.
Úgyhogy mensi 3.napjan megkapod a gyógyszert, kB 1het vagy 9 nap múlva kontroll, ahol már a beultetes időpontjat is megbeszélitek.
Igen, a férjemnél van a gond. Csak amit kötelezően kértek, másmilyen vizsgálaton nem voltunk.
Jobban vagyunk lelkileg, azzal bíztatjuk magunkat, hogy jobb hogy most történt, mint később. Viszont mensi még mindig sehol, pedig múlt hétfőn abba hagytam a gyógyszereket.
Sziasztok!
Sajnos nincs petezsák😢jövő hónapban ha megvan a mensi telóznom kell,és felébresztik a fagyibabáinkat☃️☃️☃️Mi ilyenkor a menete?Gyógyszer...és kb hány napos protokoll?
Mostmár bennük bízunk,5 napos blasztók🙏🥰
Jaj lányok, akinek volt endo műtéte, mennyit kellett otthon maradni utána? Már mint táppénzen.
Mert nyáron nekem van 3 hét mikor nem dolgozunk és akkor lehet akkor időzíteném. bár nem tudom utána mikor lehet kezdeni az esetleges lombikot.
Hogy vagytok, hogy érzitek magatokat? Biztos nagyon nehez napok vannak mögöttetek, de az jó hogy màr előre tudtok nézni.
Jól emlékszem hogy nàlatok alapvetően férfi oldalon van a problema ( legalábbis az eddigi vizsgàlatok ezt hoztsk ki)
Milyen vizsgàlataitok voltak eddig? Csak a tapolcai kötelező vagy máshol is jártatok?
Sziasztok csajok!
Szerintetek az áprilisi FET előtt milyen vizsgálatokat érdemes még pluszban csináltatni?
Hívtam :)
Március 21-én kell menni, 9-10 között, férjnek 5 napos megtartóztatás.
Szofi, mi a helyzet?
Csajok bejelentkeztem Koppán dokihoz endo vizsgálatra. Pécsre megyek hozzá.
Tapolcát csak 11 után hívom, mert gondolom reggel dömping van.
Sajnálom Szofi!😢
Talán még van remény és holnap jó híreket kapsz Tapolcán! Írj majd.
Tapolca mellé kell egy endokrinologus és egy nődoki is. Edo doki se egyszerű találni, aki jó...
Sajnos ez van.
Ráadás, ahogy olvasgatom, az elmúlt években azért fejlődtek is, mert akkor ir-ről sztem még nem is hallottak.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..