PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Tőlünk mind a 3 fetnel 100ezret kértek alkalomankent. Ez csak a beavatkozás, gyógyszer nélkül.
Nekem Csongrádi sajnos nem vette észre az első lombiknál, ami ugye nem is sikerült, viszont a Török Tanárúr észrevettem és ő adta rá a gyógyszert, amúgy meg egy endroklinológus tud segíteni a beállításában. Amúgy a tsh értéked mennyi? Mert nekem az is magasabb volt a kelleténél.
Igen mailt írtam, és beszkennelték.
de nekem ezt nem is mondták hogy baj lenne, ha nem kérem ki az eredményt akkor megsem tudom?! Neked ki adta rá a gyógyszert? Ott Tapolcán, vagy milyen dokihoz kell ezzel menni? Nagyon durván hangzik. Lehet nekünk is ez volt a baj??
Emailt írtál nekik? :) A lombikunk előtt ránéznék én is az utolsó leleteimre. Lassan lesznek új leletek, jó lenne összehasonlítani, mi változott egy év alatt. :) Köszi!
Szia.Nekem emiatt úszott az első lombikom, ez egy ölősejt, a pajzsmirigyed önmagát pusztítja, letroxot kaptam rá, ami pótol valami hormont és majd életem végéig kell szedni...viszont a saját értékemre nem emlékszem,hogy mennyi volt, mert csak a Török ahogy mondta...
Peggy, a 100ezer azt gyógyszerekkel együtt írod? Mert a honlapon FETre60 ezer van írva.
Sziasztok lányok,
kikértem tegnap a papírjaimat megis kaptam pár órán belül. Kérdésem is van persze :)
TSH-m októberben 1.38 volt, azt tapolcán nem nézték. Viszont ami kérdéses számomra:
ATG: 11.78, FT3 6.15 FT4: 21.9. ha jól értelmezem a papírt, ezeknek mindnek 0-21 közt kellene lenni? illetve ATPO 18.63 ennek meg 0-9 közt??
bemásolom hogy van szószerint, hátha ti értitek:
test: ATPO
Pos. : 0-9
RPos:6
Result: 18.63
Akkor nekem ez nagyon nem jó? Mert 0-9 közt kéne és 18? és egyébként is miez? :)
Köszi!
A fizetős fet 100ezer Ft. Az estrofem tabletta 1200,a crinone 10ezer körül van.
En szerdan megyek,bar en mar januarban voltam kiserletis.a FET engem is erdekelne,fokent a menete.illetve szerintetek mennyi penz legyen nalam?
FET tapasztalatokra lennék kíváncsi,most már erre kell koncentrálnom.Itt mennyibe kerül kb ez a program?
Köszönöm válaszotokat😊
Köszönöm Ebarbi :) Remélem is, hogy minden jó lesz :)
Nálam hála isten nincs ilyesmi ... :) Nekem a műtő nem rossz dolog...biztos még nincs rossz tapasztalatom a 3 altatásos műtétem alatt :) Ti is kísérletisek vagytok? Valaki jön még szerdán?
A leszivasnal kb 1 óra a beultetesnel max fél óra. Nyugi minden rendben lesz!
Szia! Szerintem a tested,hormonjaid érzik,hogy most van/lenne itt az ideje a mensidnek. Ne keress tüneteket! Nálam sem a kisfiunknál ( aki már 2 éves),sem most,amikor 6 hetesen elvetéltem,semmi,de semmi az ég világon nem volt tünet. Erre ne adj,hogy van vagy nincs! Ha van, azért aggódsz,ha nincs,azért. Koncentrálj a picire, és bíztasd,hogy ott vagy neki,kapaszkodjon!😍
Lányok! Tudom hogy sajnos negatív szériában vagyunk, és hogy rettenetesen nehéz lehet feldolgozni a sikertelenséget, és nem is akarok sebeket felszakitani, de kérlek adjátok tanácsot! Olyanok tapasztalataira lennék kíváncsi akik a crinone gélt használták csakés nem sikerült a baba! Mióta elmúlt a 4.napon a has puffadásom, semmi más tünetem nincs mint az érintésre kissé érzékeny cici, és érzem kétoldalt a petefészkeim. Ez lehet a crinone hatása, ami elnyomja úgye a menzest, és a mensi tüneteit érzem de nem tud meg jönni a crinone miatt? Volt valaki így? Vagy ilyen kevés tünettel lehet baba? Ma vagyok ET-7napon. Köszönöm!
Én csütörtökön megyek, már most izgulok. Meglátom a mütöt és a vérnyonásom az egekben lesz...
Nekem is lenne kérdésem. A Férfiuk kb mikor jöhetnek be a szobába vagy hogy szokott menni?
Sajnálom, kitartást. Minden okkal történik. Még nem ö volt a tietek. De uton van a Gólya hozzátok is, itt a tavasz 😉 persze kis kitérövel de érkezik.
Szia.Én még annyit fűznék hizzá, hogy van aki vérzik utána kicsit, uh készülj egy tisztaságibetéttel. És nyugalom, jó kezekben leszel, minden szuper lesz! 😊
Én is erre jutottam, köszönöm!
Kaját és innivaló vigyél magaddal. Ébredés után fél órával célszerű inni vagy enni valamit. A cseheknél mindig hoztak egy fánkot és teát. Ebből kiindulva valami édes dolgot célszerű vinni. Sok szerencsét, és ne stresszelj nincs miért. Minden rendben lesz.
Nekem mondtàk a rostos szénsav mentes inni)-(enni valót..müzli,keksz,gyümölcs.!!Rejvény újsàg vagy olvasni való!
Vagy valami jó tanács? ☺️
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a leszíváshoz van valami olyan tanácsotok amit nem mondanak Tapolcán? Előtte, utána, aznap? Szerdán megyek és azon kívül, hogy papucsot és hálóinget vigyek meg, hogy éhgyomorra kell menni semmit nem mondtak...Kicsit túl tudom aggódni a dolgokat...és már ezen stresszelek, hogy mit nem mondtak ami fontos....
1hónapot szerintem még érdemes lenne megvárni..
Még nem vittem, 21-én megyünk először. Gondoltam gyorsítok az eljáráson.
Èn mèg 2-3 hònapot vàrnèk.
Minek sietni vele ennyire? Ha vittèl előző alkalommal ami pàr hònapjs vokt, râ se nèznek
Én még ezt a mensit megvárnàm es a következőnèl csináltatnám.
Közvéleménykutatás!
Ügye ez az első mensim a méhenkívüli óta.
Most az jutott eszembe, hogy nem e felesleges most menni még 3.napi vv-re, mert még lehet nem okék a hormonok?
Vagy már helyre állhatott?
Reggel mennék szóval el kell ma dönteni!
További ajánlott fórumok: