PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Dorcus, szorítok reggelre, h minél több megmaradjon! 🤞😊
Scullysop ne izgulj! Minden rendben lesz! 😊
Nekem màr az inszem alatt kiderült h.nem bîrom az utrot.àllandòan szèdültem mikor bevettem.nekem az szâjon àt kellett
Egyik ismerősömnek volt inszem utân mèhen kîvüli.a vèrvètelnèl kicsit emelkedett volt a hcg hetekig de nem làttak petezsàkot, de meg se jött neki
Szia.Igen, holnap kell reggel kezdeni! Én eddig igyekeztem 12óránként adni, Töröktől legutóbb kérdeztem h mennyire kell pontosan, azt mondta 1-2óra csúszás belefér.
Jól vagy?
Menj vhova
Ki kellene zàrni a mèhen kîvül terhessèget
Köszönöm a nyugtato szavakat.
Szurkolok a picurok miatt, minél több és jobb minöségüek legyenek.🙂
Tényleg nem kell izgulni. Bár nekem a kezemből tűpárnát csináltak🤣.na akkor lettem ideges... De semmi extra. Most hogy haza értem érzem egy picit hogy megpiszkáltak, de bírható fájdalom.. Ne izgulj minden rendben lesz..😁🤞 Tényleg jó kezekben vagy ahogy itt sokan mondták 😉
Köszi Dakta aranyos vagy❤️
Megmondom őszintén nem akarok a saját dokimhoz menni. Amikor elkezdődött a barnázás, tapolcán 10mm nyálkahártyát mértek, mondták még jó, ne aggódjak, írtak még gyógyszert. Elis múlt másnapra. Persze aggódtam, így elmentem a saját dokimhoz 3 nap múlva, ő azt mondta 3mm a nyálkahártya (gondoltam is ez hogy lehet, ennyi nap alatt ilyen kis barnás vérzéstől?... ) 2 nappal ezután tapolcán 10mm-t mértek, és modnták megfog jönni, hagyjak abba minden gyógyszert.
Szóval doki váltás előtt vagyok.
Ez már mindenképp emelkedett éhgyomri vc érték és csökkent cukortolerancia. De mivel 2 órás érték lehet, hogy magasabb volt, így lehet, hogy cukorbetegség.
Nekem szülés után éhgyomri 5,2 és 2 órás 8,2-es értékre azt mondta a diabetológus, hogy a cukorbetegség előszobájának küszöbén állok és 200 grammos ch diétát javasol, 1-2 évente ismételni a terhelést.
Beszélj háziorvossal, mert ez mindenképp figyelmet érdemel.
Sziasztok! Nekem is tudtok hozzászólni,most kaptam meg a cukor és inzulinterhelésemet,ami így néz ki.
Éhgyomri glükóz: 4,8
60 perces : 9,6
120 perces : 6,0
Inzulin : 4,8
60 perces : 53.3
120 perces : 27,9
HOMA INDEX : 1,02
Azt látom,hogy a 60 perces cukrom nagyon megugrott,de szépen vissza is ment. Természetesen holnap küldöm az endokrinológusomnak is. Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..