PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Nem sikerült Zitának 😰😢😥😥
Dehogy szánakmas. A crinonet abba ne hagyd!
Így hogy vérezgetek barnázgatok használhatom a crinonet? Szinte szánalmas ahogy mindenbe belekapaszkodom, de hátha!
Itt a fórumon volt màr rá pèlda.
Nekem úgy volt, hogy pozitív volt a tesztem, másnap reggel volt véres barnás valami. annyira nem sok, de nem is csak pöttyök. Másnap már elis múlt, 1 hét múlva mentem kontrollra addigra negatív volt a teszt. Nekem nem maradtak meg, de ez semmit nem jelent. Ez volt 2 hete, azóta mensi se volt. AMikor nekem ez votl, rögtön mentem Tapolcára, kaptam duphastont a crinone mellé. Ne add fel! Bármi lehet! Énis feküdtem utána, és reménykedtem.
Nem hitegetni akarlak, de olvastam már több olyan esetet amikor maradt meg baba ilyen vérzések után is! Kívánom, hogy neked is így legyen! :)
Szia, hát valószínűleg mensi van, de nem tudom hogy ilyenkor természetes e hogy kevesebb és inkább bordós barna mint élénk színű vér! Hétfőn megyek Tapolcára! Olyan egyébként lehetséges hogy a háromból mondjuk 1 megmarad, de a többi esetleg most megy el? Ez másfajta vérzés mi t ami általában szokott lenni!
Mi is mindíg meghúztuk, stimu alatt, leszívásnàl, beültetésnèl majd az összes uh kontrollon. Néha úgy megreptettük hogy szegénynek összek9ccantak a szàrnyai. De bejött 😃
Sokszor mások ahogy látták hogy mi húzogatjuk, kérdeztèk hogy miért ,elmeséltük és ők is követtèk a szokást 😃😍
Úgyhogy csak szorgosan reptetni azt a gólyát, koccanjanak azok a szàrnyak 😃😍
Fogom is kedden!!! Rángatom határozottan és a férjem is. Remélehetöleg nem fogom elfelejteni.
Egyik alkalommal vártunk a vároban h sorrakerüljek. Erre jött egy pár és meghuzták és mondták h szerencsét hoz, már vár rájul ez elsö baboca otthon és jöttek a másodikért.
Én hallottam ezt a " legendát" . Az első lombiknál még nem, akkor nem húztam meg. Nem sikerült. A másodiknál félénken meghúztam, ott a 9. hétig jutottunk el. A harmadiknál erőteljesen meghúztam. Abból született a most már 28 hónapos kislányunk 😊 . A negyedik él szintén erőteljesen meghúztam 😀. 15 hetes vagyok ikrekkel 😍. Valamiben hinni kell! 😉
Mindig megmosolyogtak a többiek, amikor megreptettem a gólyát .
Nem azt mondom, hogy problémamentes a várandósságom, de itt vannak velünk és jól vannak mindketten.
Mazurka! mi újság? mi volt?
Az első lombikomnál stimu előtt én is ezt kaptam, hidd el jó lesz! :)
Szerintem ez teljesen oké. Mi is ezt csináltuk. Ja én azt hallottátok hogy a rendelőbena gólya zsákját is megkell húzgálni? :D
Köszi :) kérdezte is hogy rendben volt-e ciklusom, szerenécsre eddig tényleg sose volt ilyen problmám. Norcolutot kaptam. Azt mondta ez felépíti a nyálkahártyát, 10nap, és utána jön meg ha abbahagyom. Én meg itt vártam már mint a messiást :D
Szegényem, nagyon összekavarodtak a hormonjaid...de majd a gyógyszer segíteni fog, jobb is ha pihenteted a szervezeted +1hónapig...Mi a gyógyszernek a neve amit kaptál?
Voltam ma Tapolcán, kaptam gyógyszert hogy megjöjjön a mensim. Nem igazán értem mivan, akkor a pozitív teszt utáni 1 nap barnázás lett volna a mensim? ma 8mm volt a nyáljahártya, barnázáskor is 12, múlt héten mikor már negatív lett a teszt 10mm. igy tolódik a FET nekünk sajnos, jó ha április végén lesz valami.
Sok jot nem hallottunk a lombiktol, a megprobáltatás és fájdalom részéröl. Szeretnénk csak egyszeri élménnyé tenni. Amit megtudtunk tenni, becsületesen és lelkiismeretesen megtettük. Most már csak a piciken a sor. Kaptunk az élettöl elég sok rosszat az elmult egy évben. Ideje hogy az univerzum adjon, ne csak elvegyen.
Csak pozitivan!!!
😊😊😊
Látom jól rákészültetek! Helyes, nagyon okos!
Ez nagyon aranyos, küldtétek a pozitív energiákat nekik :) És tényleg, van eredménye :)
Meg vagyok köszönöm :) Sokkal jobb mint tegnap, már csak néha szúrkál..meg mikor köhögni kell vagy tüsszenteni :) Pihenj sokat és beszélgessetek most is hozzájuk, had érezzék ők is :)
Abszolút igazad van és ez bennetek igazol ez a szupi erdmény nagy gratula mégegyszer
A legfontosabb beszéltem a sejtekhez és a férjem is puszit adot a hasamra, simizte. Lehet hogy hülyének nézel de sztem kell az együttmüködés. 😊😊😊
Én: letrox 50 pajzsmirigy miatt, bromokriptin 1/4 tabi prolaktinre. inofolikot szedtem napi 2db, napi 500mg c vitamin, d vitamin 3000, napi min 3 liter viz, vacsi helyett bioteches fehérjeturmix vizben oldva. Min 8 ora alvás.
Férjem: napi 1'5_2 ora teremben edzés, fehérje dögivel sok viz. Folandrolt szedte napi 1x, szelén+krom 100mg, d vitamin 3000, c vitamin 1000mg, min8 ora alvás. És a lelki vonzat élvezte h ö szurhat stimu alatt😉😉😉
Köszi.😉
Hogy vagy? Szurkál még? Fájdalmad van?
Szuper gratulálok ez nagyon nagyon jò arány a petesejt nekünk is ennyi volt csak 1 db termékenyült meg Volt valami vitamin amit szedtél te vagy a párod?
Szuper hírek :) Dejó :) Kárpótolna a fájdalomért. Kitartást és sok sikert nektek/nekik :)
Ma reggel hivtam Tapolcát. 11db sejtet szivtak le, 11db sejtecskét tudtak megtermékenyiteni és 10db indult el.
Nagyon örülök, remélem keddig jok leszünk. Madarat lehetne velem fogatni a tegnapi fájdalom után. 😊😊😊
Igen, ma este 8kor kiderul! Szerintem sikerült nekik. 😊
Azt hiszem holnap vagyis ma jön az utolsó rész. Én is mindíg a pocakjàt lesem nem az időjàràst 😃
Betegtàjèkoztató nem írja? Hát gondolom mértékkem 1-2 pohàr nem árthat meg
További ajánlott fórumok: