PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Megjött Csajok!🙏🙏🙏
Mazurka sajnálom!😢
Nézi valaki Pataki Zita vlogját?! Mérges vagyok,mert úgy tudtam,hogy 9 rész van összesen,alig vártam ezt az "utolsót",hogy kiderüljön várandós-e,de most úgy lett vége,hogy csörög a telefon,hogy terhes vagy nem. De tuti az!😊 Mindig nézem a hasát amikor ő van a tvben,mintha gömbölyödne meg mindig takargatja.😊 szerintetek?
Januarban nekem is megjott mar a teszt elott,megis kellett tesztelni es meg is vizsgaltak.
Lanyok,azt szeretnem kerdezni,hogy szabad-e estrofem tablettara inni?hetvegen lagziba megyunk,es erre vonatkozoan nem talaltam semmi infot a neten🙄azt mar a lanybucsurol tudom,hogy a clexane nem baratja az alkoholnak😂
Menj el! én is negatívat teszteltem és elmentem mégis, mar csak azért is hogy odabent minden okés e, meg mégiscsak jobb lezárni az egészet, nem?
Pisiteszt van először, utána uh vizsgálat.
szerintem mindenképpen megvizsgálnak.
Nem hinném hogy van értelme használnom! A negatív teszt óta, sejtem hogy ez lesz a vége! Pisi tesztet is kell csinálnom? Vagy csak vizsgálatra jelentkezni? Úgy is ha épp vérzek?
:(
Mindig el kell menni a vizsgálatra.
De azért még várj,ne hagyd abba a Crinonet!
El kezdtem barnázni, szerintem reggelre, megjön rendesen! Itt abba is hagyhatom a crinonet igaz? Így is vissza kell menni Tapolcára a teszt időpontjába? Van értelme? Vagy holnap telefonon le lehet mondani?
Nekem is volt sokszor ilyen érzésem, teszteltél azóta?
Lányok, ma reggeltől intenzív "mindjárt megjön" érzésem van. Erős szurkálások mindkét oldalon. Tényleg olyan mintha megakarna jönni. Lehetséges ez? Volt valakinek ilyen?
Húú, ez nagyon részletes volt köszi.😊 Csak azt nem értem h miért kell mennem még most, amikor meg sem jött?! Remélem nem hívnak megint majd hétfőn, menzesz 3. napján..
Azta scullysopron. Az nagyon szép szám.🤗 Sajnálom hogy ilyen fájdalmaid vannak. Nekem akkor ott nem is fájt, estére meg ma szúrkál és barnázok csak. Kitartást neked ❤️
Nekem szombatig kellett szednem anno és szerdán jött meg. tehát: vas-h-k-sz: a 4. nap jött meg.
A stimu pedig azutàn szombaton kezdödött esti szurival.
Ezek szerint tökre idejében vagy tr is, mert ma van a 4. napod neked is.
A stimud meg úgyis vasàrnap fog kezdödni kb.
Ami segíthet menzi meghozatalában: vérbőség az alhasban: felülések, törzs előre-hátra billentese állásban, láblengetések jò magasra állásban előre-hátra, és sarok koppintàsok-a földhöz kopogtatod.
De nem lesz gond ne aggódj!
💏💑akkor azt is bevetjük!❤
Esetleg egy kis(nagy) akció a pároddal! Az is segíthet!
Vettem már! tegnap este fél órát áztattam magam szerintem 60 fokos vízben. úgy néztem ki,mint aki a szoliból jött,és sz@rrá égette magát( bocsánat a kifejezésért) 😂 eddig nem használt,de ma is bevetem. Lehet,hogy még teszek bele egy kicsivel melegebbet!😮😁de köszi a tippet.😉
Vegyél egy forró fürdő vizet. Stimulálás kezdetekor nekem késett 1-2 napot, és ez segített.
Köszi az infót és a megnyugtatást 😊
Olyan jo olvasni hogy vannak kismamáink. Növögessen a jövö a pocakban.👏🍼💞
Nem hinném. Nekem akkor pont pénteken kellett mennem, ugyan ugy ahogy Te én is hovtam öjet csütin délután h nem jött meg. Mondta h mindenképpen menjek. Szerencsére reggelre megjött, szoval tudtuk kezdeni. Engem is nagyon megzavart.
Ne aggodj minden rendben lesz. Jo kezekben vagy. 🙂
Hívtam a Vass Andit! Holnap mindenképpen mennem kell,megvizsgálnak,hogy mi van.. remélem addig megjön,mert már olyan ideges vagyok,hogy hányingerem van... azt hogyérted,hogy szerencsére időben jött meg? Kizárnak esetleg a kísérletiből?!
Én is az voltam. Vnap hagytam abba nekem pénteken jött meg reggelre. Szerencsére pont idöben. Hivtad öket?
Már itthon vagyok, a leszivás nem lesz életem legjobb eseménye. Nagyon fájok és vérzek is, amire azt mondták h normális. Holnaptol kapszula dugdosás. 11db sejtecskét szivtak le. Remélem minden rendben lesz és keddig eljutunk.
Sziasztok,múlt vasárnapig kellett szednem a fog.gátlót,( kísérletis vagyok, most kezdenénk) Török doki most keddet számolta,hogy beteg leszek,de még a mai napig nem vagyok az😢. volt akinek ennyit késett és így megzavarta a hormonjait?! Nem is értem miért nem jön meg..ma kellett volna mennem Tapolcára.
Ja értem azt gondoltam vminolyan szuri ami esetleg most is kellhetett volna.
4 évig szedted a Clostilbegyt? Lehet azt ilyen sokáig?
Igen az Clostilbegyt hosszú szedése után (4 év után)spontán lettem terhes,valami erős gyulladásom volt,ezért kaptam injekciót 5 héten keresztül,így veszélyeztetett voltam és már az 5 héttől nem dolgoztam.Lehet legközelebb az ágynyugalom segít,nem tudom,minden szervezet más,én nagyon fáradt voltam mindig.Áprilisban jobban figyelek magamra,és a picurokra😊💕☃️
Mármint az első terhességedről írtad hogy komplikált volt es vmi injekciót kaptàl. Vagy vmit rosszul értettem?
Mi is jól vagyunk :) 19mm nagy már, 8 hetes, hallgattuk mi is ahogy dobogott a szíve. :) 2 hét múlva kell újra menni, és vége. A saját dokimhoz az előbb kértem időpontot, kedden már mehetek is hozzá :) :) :)
Dorcus szuper, csak nyugi és hétfőig ki fognak tartani és persze utána is!!!
Ebarbi: gratulálok! csak így tovább!
Dongi ti hogy vagytok??
Mi is ma voltunk kicsit mi másképp számoltuk mert ez már a 8. hét és minden rendben van , úgy vert a kis szíve :))))
Már csak egyszer kell mennünk én azért kicsit sajnálom.
Ma vagyunk 6hét+1naposak.25-én kell menni legközelebb. 🤗
További ajánlott fórumok: