PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Nag! Nektek mit mondott a Gőgös doki, a crinonenrol? Mai nappal tőlünk is el búcsúzott, és utrogestant írt fel egy dobozzal. Kaptam záró papírt is, arra az vam írva, hogy 12. Hétig kell használni. A saját dokival kell íratni a többi adagot? ?? Egy doboz pár napig tart csak ki. Mert ezt meg nem mondta, én meg úgy örültem hogy el felejtettem ezt így megkérdezni. Valaki még esetleg tud ebbe segíteni? Köszi!
Az a helyzet, h lemondtam a szerdai Török dokit, ez lett volna az utolsó alkalom..
Ugyanis ma mentem volna a saját dokimhoz...de elmaradt a rendelése, így hnap elfogy a Crinone, és nem tudom, h mit csináljak...
Én nem szoktam feküdni. Fel keltem és csináltam a dolgom. Nem tudom hogy jó volt e így... De különösebben nem feküdtem a bogyó miatt.
Szia.Én max fél órát szoktam kb,az esti adag úgyis jobban felszívódik de volt olyan is hogy éjjel felkeltem és szó szerint folyt ki.
Én 1_2 orát feküdtem. Mikor milyen kedvem volt. Többieket nem tudom.
Nekem a 12.héten fogyott el. Sokat vaciláltam hogy a terhesgondozast végző nőgyógyászommal írassak e még fel. Végül nem tettem de nagyon nyugtalan voltam, még 1-2 het hasznàlat megnyugtatott volna. 10.hét nekem kicsit korainak tűnik, én úgy tudom hogy a placenta a 12-14 hét között veszi át a progeszterontermelést. Esetleg terheshondozast végző orvosoddal beszèlni, hogy hogy látja jónak? Megnyugtatasnak vmit felírni?
Szia! Nekem anno a 11-12.hét között fogyott el, és szakaszosan hagytam abba, nem egyik pillanatról a másikra.
Ha mész még hozzá, kérdezz rá. Szerintem még kellene használnod.
Kisérletisek:
A REGGELI utrogestan hüvelykapszulát amikor felhelyezitek, akkor mennyi ideig fekszetek még?! Vagy nem kell feküdni, azonnal mehetek is a dolgomra?!
Köszi aki válaszol.
Sziasztok! Meddig használtatok Crinone hüvelygélt? Török doki a 10. hétig írt ki nekem. Lehetséges, hogy így akarta?
Sziasztok oepes árát valaki tudja a gonal f 75 injekciònak?
Sinupret forte, ez megfázásra, torokfájásra van. Terhesség alatt is használható. Illetve mézes, hárs tea, inhalálás, panadol.
Köszi. Holnap találkozunk 🤞
Próbáljatok meg pihenni.
Fel a fejjel,majd holnap már biztosra tudunk mindent.
Nálam semmi.Nem jött meg,nem is barnázgatok.Cicim fáj meg közben görcsölgetek.Teszt negatív,igaz nem a 10-es erősségűt használtam.Ugyhogy nem tudom.
Barnázok...nem vagyok tul jol. Te h vagy?
Inhalálás kamillateával vagy metolos illoolajjal. Náthán biztos segit, megelözi az arcüreggyuladást is.
Lányok!
Valaki tud valami jó receptet megfázásra? Mára szépen betaknyosodtam... Már fáj a hasam is ahogy fújom az orrom. Tengervizes orrspray már van.
Valami tipp esetleg?
Jah már most felírtak a várólistára, ami novembernél tart.
Valaki meg pont azt állítja h bent fejlődhet tovább ha így lenne akkor csak 5 naposakat ültetnének be nem? Bár jòlenne tudni a tuti receptet😏
Nekünk volt vv, kenet cito.
Egy petevezetőm van, de így is kérték az átjárhatóságit.
Meg hormonokat.
Ha a lombikban nem marad meg/ fejlődik 5 napig, akkor a méhedben se!! Jó lesz az!
2016-ban volt 1,akkor is csak 5-öt szívtak le,3 termékenyült meg. 1-et kaptam anno vissza 2 naposan, sikerült is, már 2 éves múlott. De most ezeket 5 napig viszik, és félek,hogy nem marad...😟
Szia az a 4 tökéletes lesz sokadik pròbálkozásotok ez vagy előzôleg is hasonlòak voltak a számok?
Sziasztok! Megvolt a leszívás! Szomorú és egyben mérhetetlenül dühös is vagyok, mert csak 4 db petesejtet tudtak leszívni a 13-14 tüszőből,ugyanis a többi tüsző üres volt.😔 holnap reggel telefon,mennyien maradtak,aztán kedd reggel fél 8-kor kiderül, hogy egyáltalán lesz-e beülti. Örültem volna,ha legalább maradt volna 1-2 db 5 napos fagyibabánk, de most jelen pillanatban ott tartok,hogy örülök, ha 1 megmarad keddre.🙏😥 Török doki is elcsodálkozott,hogy csak ilyen kevés lett,pedig azt mondja,minden jól ment! Hát ez van...
Nekem kb 10 nap kellett mire megjött.
Nag! minden jòt nektek! egészséges babòt, kellemes vàrandós időt! ❤️
Nag! Nagyon jó egészséget nektek és sok boldogságot a picúrkához ☺️🤗
Sziasztok! Sajnálom a negatív teszteket és remélem változni fog holnapig! Azt sajnos tudom milyen a negatív és szerencsére már azt is milyen a pozitív teszt!
Ma voltunk Tapolcán és elköszöntek tőlünk ! ma 10 hetes a kis Ábel , Emma Alba (kérdés fiú vagy lány lesz) most 3,5cm olyan kis izgága volt hihetetlen!
Mi is elköszönünk tőlük vittem egy tálca sütit és a recis hölgy el is érzékenyült!
1,5 év múlva megyünk újra a második babáért!
Mi lassan indulunk Tapolcára, kicsit izgulok, bár igazából nincs miért.
További ajánlott fórumok: