PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Már a 10. hetet töltöm a héten, és most megyek bejelentkező látogatásra a sajátomhoz...azt már nem akarom tolni...így is 3 hétre kaptam időpontot, rengeteg kismamája van...
Mi lenne ha,a saját dokidhoz későbbre tetetnéd az időpontot?
Védőnöhöz, háziorvoshot a tapolcai papirral is tudsz menni.
Igen, én kaptam egy papírt, ezzel kellett jelentkezni a védőnőnél.
A saját orvosom nem vizsgált akkor meg, mert nekem is így jöttek ki a napok kb. Neki is elvittem ezt a papírt plusz az UH képet. Nála ez a legelső, bejelentkező látogatás volt.
Sziasztok! Gyors kérdés...az utolsó "tapolcai" UH-nàl adnak vmi papírt, ami miatt érdemes elmenni? Csak azért, mert szerdán mennék Török dokihoz, csütörtökön meg már a sajátomhoz...két egymást követő nap pedig nem akarok hüvelyi UH-ot, mert fájni szokott..
3_4liter között iszom. Többet nem birok...igy is tevének érzem magam.
Keveset mozgok...laktoz csodákra képes😉
Köszönöm csajok a segitséget 😘
Nekem a béres magne+b6 konkrétan hasmenést okozott. Igyál sokat, a zabpehely se segít, ha nem iszol rá, mivel felszívja az összes folyadékot a beleidből.
Keresek egy patikát és még ma kiprobálom.
Hiányzik az edzés, sztem emiatt is van, keveset mozgok.
Magnosolv tényleg szuper, más magnézium készítmény nekem nem vált be. Védőnő ajánlotta és ez tényleg megszüntette a székrekedést. Próbáld ki!
Köszönöm. Délutáni menü zabpehely narancslével. 😉
Köszi. Akkor kicsit megnyugodtam. 😊
Laktoz érzékeny vagyok kicsit csalok vele, hátha segit ha tejet iszom.
Nekem a zabpehely sokat segített. 😀
Ha már nagyon kellemetlen akkor 1 tasak Magnosolv magnézium is sokat lendíthet a dologon.
Szia! Emiatt ne aggódj! Ugyanez volt velem is...és azóta is sajnos, de a babát nem zavarja...egyél gyümölcsöt, igyál rostosat.:)
Csajok segitsetek... beültetés ota (kedd) székrekedésem van. Valaki tapasztalt ilyet? Kezdek aggodni 😢😢😢
Csak Panadol, Algoflexet se!
Nekem is a szúrkálás megvan. Meg a mellém is fáj, bár nem annyira mint a stimu alatt. Az alvás nekem sem a legjobb mert nekem is hason a legkényelmesebb. Egész éjjel forgolódom, de én sem érzek különösebben semmit. Nem tudom hogy ez jót jelent e..?! ☺️ Várom már a pénteket.
Vigyázzatok magatokra 🤗
Kicsit náthásan de ezt leszámitva jol. Mellem fáj és néha szurkál a hasam. Meg balra fordulva nem tudok aludni mert akkor begörcsöl a baloldala a hasamnak. Ezt nem értem h miért, de probálom megszokni h csak háton jo aludni(hason szoktam). 😆😆😆
Dorcus915 hogy vagy?
Algopyrint a terhesség első 3 hónapjában nem!Algoflex forte,Panadol,Kalmopyrin ezeket lehet,Csongrády doki ezt mondta.
Sziasztok! Tudja valaki hogy melyik hónapot hívják most az oep-es várólistáról??
Szia.nekem a ben-u-ron-t mondtak.azt hiszem paracetamol hatoanyagu gyogyszert lehet szedni ilyenkor.
Sziasztok! Terhesen algopirynt lehet bevenni? Nem akar el múlni a fej fájásom egész héten. .....Köszi!
Úgy legyen😊 Bár én nem érzek semmit,csak görcsölget a hasam,ugyhogy talán a bogyóval minden rendben ha kapaszkodik rendesen😊És veled mizu?
Gyogyulgassál, pihengessél. 1hét mulva találkozunk, remélem mindegyikünk pozitiv teszteket csinál. 💞
Szia.Igen voltam.Influenza😔 Pedig évek óta beteg sem voltam,de pont most....Talán nem lesz gond.Köszönöm h érdeklődsz.😊😘
Vera hogy vagy? Hàziorvosnál voltàl?
Meg folyamatban van.ebben a honapban van ez.kedden lesz a beultetes☺
Kb.4 -én kell nekem is megjönnie,akkor jó gyors😊volt.És sikeres volt?
Nekem 4-en megjott,7-en nekialltam szedni az estrofemet,19-en beulti.jo gyors...🙄
Ahogy számolom húsvét körül lesz,gondolom ilyenkor inkább ünnepek után,de majd meglátjuk😊köszi🤗
Mensi első napjától kB 2het. Ezalatt 2kontroll,a másodikon már megmondja a beultetes időpontjat. 3naposaknal nekem így volt 3alkalommal.
Csajok segítsetek abban hogy a FET protokollal kb hány napot számoljak beültiig?Mensi első napjától kb hány nap?Két hét kb.(?)és addig milyen sűrűn kell kontrollra menni?Beosztásom miatt nagyjából ki akarom számolni😊Köszi!
További ajánlott fórumok: