PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Istenem.. ☹️ Nem tudom mit mondjak.. De ne adjátok fel. Lehet hogy csak nem volt jó a teszt. Várjuk meg a holnapot. Fel a fejjel!
Negativ teszt ennyire nem boritott volna ki... teszt után amikor utrot feldugtam véres volt az ujam...szival megfog jönni...
Sziasztok.Én is csináltam😔Negatív.
Én igen....az elsö pár sirorohamon tul vagyok...
Köszi Peggy! Legyen igazad☺️🤞 bár azért én még nem élem bele magam túlzottan, nehogy nagyon fájjon ha esetleg... De pozitív vagyok😁
Vera, Scully mi újság? Megcsináltátok?
Dorcus, nagyon örülök! Akkor megerte tapolcara váltani. (remélem szerencsét cseréltünk, és nekünk majd Győr hozza meg a sikert)
Szorítok pénteken is!
Sziasztok tapasztalt valaki olyat h suprafact után nagyon lassan indul be a menzesz?
Köszi, de inkább majd csak pénteken ☺️🤗
Dorcuuuus!!!!🙏😍❤Ez szuper hír!!!! Halk gratula! 😇👶
Az szuper ha 5 megmaradt!!! Igen😊sikerült anno,itt vonatozik mellettem az apjával!💙2 éves!😍 most volt decemberben egy fet-em, terhes lettem ott is, csak 6 hetesen elvetéltem. Szóval 1 lombikom és egy fetem volt eddig,most jön a 2.lombik.remélem sikeres lesz!🙏🙏🙏
Nem volt annyira erős mint a kontroll csík, de nem kellett keresni. Tegnap csináltam, nagyon ki voltam és muszáj volt hogy a lelkem megnyugodjon akár mi is lesz...Remélem én is hogy mindenki boldogan fog kijönni pénteken :)
Akkor ezek szerint + 😊Addig halk gratula!Ma reggel teszteltél?Én tegnap reggel de semmi igaz nem is a legérzékenyebbel.
Mennyire volt erös a csikod? De kiváncsi vagyok...Lányok remélem mindeki boldogan megy haza pénteken.
Szia. Én nem bírtam holnapig...
Remélem pénteken is azt mutatja amit itthon🤞
A leszívás hatását én szerintem még mindig érzem, de hatalmas fájdalom nem volt.
Holnap szorítunk érted ☺️
Másnapra 10 termékenyült meg,az 5. napra 5 maradt.Hát nekem nagyon rossz volt utána,megértem mozogni,minden mozdulat fájt.És kellett 4-5 nap mire nem éreztem már egyáltalán.És neked 2016-ban sikerült is?Hányadik lombikod ez?
A 13 szép szám! 😊Rosszul voltál? Vagy görcsöltél? Anno 2016-ban nekem nem volt tőle semmilyen panaszom, nem os izgulok nagyon.Aztán most kitudja...
És a 13-ból mennyi maradt?
Holnap reggel tesztelek én is. Sztem negativ lesz férjem szerint pozitiv. Teljes összhangban vagyunk 😉.
Nekem a leszivás nem volt annyira vészes visszagondolva mint amire számitottam. Szurkolok, szépen ügyesen növögessenek és termékenyüljenek meg.😊
Szia.Majd holnap reggel csinálok egyet mert már nagyon kíváncsi vagyok😁 Aztán kiderül😊 Drukkolok hogy sok szép tüsződ legyen és kitartást,nekem az nagyon rossz volt pedig csak 13 lett.
Dorcus, Scully, Vera!
Tudom, hogy pénteken mentek tesztre, de csináltatok már otthon is? Vagy holnap? Vagy csak majd ott,pénteken? 😊
Én holnap megyek leszívásra, remélem sok szép tüszőcske érik!
Sztem igen, a reggelit használd. Mert ha baba van, akkor lecsökkented a hormonszinted ami nem jó. Ha meg nincs, akkor nem oszt nem szoros még egy adag.
Sziasztok.Érdeklődnék hogy pénteken kell mennem tesztelni és hogy az utrot az reggel használjam ugyan úgy?Köszönöm ha valaki válaszol
Nàla a hormon kevés (szabad teszto). De nem mondtàk lehet e ezzel bármit csinàlni.
Nektek mondtak valamit mitől van a párodnál ez a probléma? Mert nekünk semmit. Megvizsgálták ultrahanggal, meg hogy a vérvétel eredménye rendben.
Milyen hormon terápia?
Nàlunk egyelőre csend van az ügyben. Nézegettem neten hormonterápiát férfiaknak. (én nem szeretnék többet.) Most ránakarom venni hogy keressünk egy jó urológust, aki a férfi meddősséggel foglalkozik és nem csak lombikra küld.
Azért ezek a hormonok rettentően megkeverik a hormonokat. Kell idő mire helyreáll minden. Nekem is most a 17.cn volt peteérésem, így 32 napos lesz a ciklusom. Múlt hónapban is annyi volt. Előttem eg szép 28 naposak.
Én nem is értem miért nem jött meg. Tapolcán pozitív volt a tesztem, utána1 napot barnáztam, 2hét múlva vissza mentem, kaptam norcolutot hogy megjöjjön, most ezt várom. Hogy utána a normális ciklusom vissza áll-e... Csak remélni tudom énis.
Nektek hogy lesz a tovább?
Nekem sem jött meg. a teszt utàn még megjött, de most a 2. késik. màr a 32. napon vagyok. 😭 pedig a lombik elött gyönyörü ciklusaim voltak.
Mi csütörtökön megyün kaz első konzultációra. Tudom nem sok minden fog történnei, de azért várom. Legalább férjnek lesz katona vizsgálat, nagyon kíváncsi vagyok az eredményre.
Akkor magánba csak elkellene mennem hormont nézetni. Nekem ugye nem jtt még meg a negatív teszt óta, most fogyott el a norcolut, és a következő cilusban lehet menni FETre.
További ajánlott fórumok: