PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Nekem köhögés, nevetés, tüsszentés hasi fájdalmat okozott. Algopirint ajánlották a fájdalomra. Rengeteg folyadék. Kitartást 1_2 nap és sokkal jobb lesz.
Nekem a hasam fájt, nem a petefészkem, én sem tudtam kiegyenesedni, de nekem tulstimu volt 24 petesejt után.
Sziasztok! Volt valakinek olyan, hogy leszívás után ( csüt. volt a leszívás) fájt a HASA?! Nem a petefészkeim fájnak, hanem a hasam. Alig tudok kiegyenesedni egész nap. Nem tudom eldönteni, hogy a leszívástól ( "csak" 4petesejtet szívtak le, tehát túlstimu nem lehet), vagy az utrog. hüvelykapszula mellékhatása lehet-e. Vagy meg/felfáztam?! Még sosem fáztam fel. Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban? Köszi
Mindenképpen szerintem. Ennyi tüszőből biztos sok szép embrió lesz.
Bocs, tegnap csak röviden írtam. Azt mondta folyamatosan csökkentsük az adagot úgy hogy utolsó napra csak 1 maradjon . Mi kiszámoltuk a gyógyszerekből, hogyan jön ki jól! elvileg ki is jön hogy elég legyen nem is kell hozzá íratni!
Örülünk , hogy nálatok is minden rendben van!
Köszönöm. Tavaly és előtte műtötték vele,már az egyik fél petefeszket ki is vették. Azt mondta itthon a nőgyógyász hogy ez nem befolyásolja a terhesseget nyugodtan lombikozzunk. Elmentunk Tapolcara januárban, az első vizsgalatkor még nem volt benne endometrio,ciszta.azt mondta az Öreg, ha lesz is az sem baj,nem kell vele foglalkozni. Most már van benne 5 mm es,ha injekcioval kezeljük majd, gondolom Nálad is ez lesz, akkor nem eshetsz teherbe egy jó ideig. Elmulni nem fog,ezt csak kezelni lehet. Nekünk eddig mindenki azt mondta, az a jó ha minél előbb teherbe esik
Sztem induljatok el, képtelenség, hogy ennyi megtermékenyült petéből ne induljon be legalább egy.
De ez nem műtét lesz, még csak nem is altatásban. Csak egy katéterrel felnyomják a megtermékenyült petesejteket a méhbe.
Viszont az endometriozist nem kellett voln megnézetni, kezeltetni lombik előtt?
Én pont ezért megyek 26-án dr Koppánhoz.
Sziasztok! Most irok előszőr. Jövő héten megyünk lombik beültetésre. Feleségemből 'leszedtek' 20 tüszőt, abból 17 petesejt lett(16 termékenyült meg(1'meghalt'). Azt odták hogy kedden reggel még hivjuk őket és akkor megmondják hogy aznap lesz e műtét. Szerintetek mennyi az esélye hogy abból a 15-ből osztódik valami. Érdemes elindulni reggel Tapolcára úgy, hogy lehet műtenek, lehet nem, a véletlenre bízni?. Nem a közelben lakunk. Feleségemnek endmetriózisa van.
Szia. Azt mondta számoljuk ki és fokozatosan csökkentet adag.
Muszály pozitívan hozzá állni,főleg hogy ez az első esély volt,bár jó lenne tudni hogy mi lehetett a gond és a kövire orvosolni,de sajna ezt senki sem tudja.Köszönöm szépen,hát remélem sikeres lesz valamelyik fagyibaba😍😘
Dorcus, gratula! 😊
Vera, Scully! Sajnálom! De le a kalappal előttetek, hogy ilyen pozitívan álltok a helyzethez és már előre néztek! A következő lesz az igazi! Szorítok Nektek! 🤞🤞🤞
Nekem a teszt extra halvány pozotiv volt de menstruálok, vérböl mutatták ki h elindult a folyamat de leállt. Doki sem értette az uh minden csodás...szoval éppen elvetélek a görcsökböl kiindulva. De algopirin bor kombo elég hatásos fájdalom csillapito.. 😉
1 honap pihi utána frigos babát beültetik.
Szia.Nálam maradt a negatív.Meg sem tapadt.De majd a kövi hónapban irány a fagyibabákért😊
Dorcus gratula!😊
Vera, Scully?Veletek mi újság?!
Köszi.😁😘 Igen mondta a doki hogy azért ne éljen bele magam...
Szuper, halk gratula! 😊 Maradjon is így!
Igen igen😁 nagy az öröm. Apró lépésekben haladunk☺️
Ugye maradt a pozitív teszt, Dorcus?
Elértem Tapolcàt! Recepció kapcsolta Török doki irodáját, ahol az asszisztenssel beszéltem...Hallottam, hogy kérdezi a dokitól, h 10 hetes terhes, ma fogy el a Crinone, kell-e még írnia receptet .. Azt mondták, h nem kell több! Ennyi elég, nem írnak. Terhes vitamint szedjek, folsav miatt fontos és ennyi...
Járok diabetologushoz itt Pécsen. Igen, valószínű, hogy lesz korábbi cukorterheles, és lehet az inzulint sem úszom meg... Odafigyelek, amennyire tudok.
Ki tartja rendben a cukrodat? Van aki felügyeli? Több m8nt vszínű hogy terhessèg alatt is lesz vele gond. Ne várd meg a 24.heti terhelést, hanem előbb nézzes utána.
Ide jártam egy évig, de nem csináltàk meg a lombikot, mert a terhelt cukrom 9.9 volt . Közben gyógyszer, diéta, mozgás, fogyás. hosszú távú cukor 5, de a terhelt 9.6 ismét. Nem akartunk éveket vesztegetni ezzel, lehet sose megy le 7,8-ra.. Kértünk szakvéleményt, Török doki azt mondta, nem kizáró ok és nem is befolyásolja a teherbeesést. Így Tapolcàn csináltattuk a beavatkozást.
Megkérdezhetem, hogy hogy nem a pécsi meddőségibe jársz?
Meg van mind a 4 😍😍😍😍❤❤❤❤
Pécsi vagyok. Ma hívom őket, és kérem, h kapcsolják Török doktor urat..
Egyébként az asszisztens mondta korábban, h nem muszáj járnom a doktor úrhoz, mehetek nyugodtan a saját dokimhoz. És mivel két egymást követő napra jött ki, nem akartam két hüvelyi UH, így döntöttem...😣 Csak ezt a Crinonet teljesen elfelejtettem...
Én le sem merném mondani Tapolcát...
Hívd fel Tapolcát és kérdezd meg!
De ha úgy van,és nem laksz messze,el is mennék a helyedben.
Ha veszprémi vagy tudok adni majdnem egy egész dobozzal...
Lehet bemehetnél az ügyeletes nőgyógyászhoz íratni Crinone gélt. Hova valósi vagy?
Én gyorsan utàna erdeklődnèk. Ez veszèlyes lehet,mert nem b8ztos hogy a szervezetednek van màr sajàt progi pótlàsa. Lehet hogy szerdàn írt mèg volna fel 2 heti adagot????
További ajánlott fórumok: