PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ott biztos nem lesznek, de màs vèrellàtòbsn sem.
2-7 napra mondjàk a ciklus eleji vèrvètelt.Menj holnap vagy hètfőn
IR-nél nem feltételen magas a cukor.
Mikor nálam kiderül 4,3-as cukrom volt, ami ma már felkúszott 5,8 körülre (éhgyomri).
Keress egy normális endokrinologust.
Tundi33, merre felé laksz?
Azèrt ez nem a tutin protokoll
2 vetèlès utàn s sima nőgyògyàszom javasolta mivel nem vagyok nàdszâl karcsù ès van diabèteszes a csalàdban.
Igen maradtam. Igen fagyasztattuk. Remélem még sokáig ugy is marad. Amit beültettek meg már kitüremkedéses volt, szoval már kapaszkodást elkezdte a lombikban. Nagyon dicsérte az embiologus. 😊
Nem tudom ki hogy érezte magát beültetés után én borzasztoan vagyok. Semmi sem jo...se feküdni se ülni....se enni se inni...mindenem fáj...kezdek hisztis lenni.
Inzulint nem is néztek múltkor ugye? És a 2 órás értéked inkább 2,5 órás volt, ha jól emlékszem.
Az éhgyomri 6,4 sem túl fényes és jó lenne tudni a valódi 2 órás értéket. Az inzulinról nem is beszélve. Én nem vagyok ez alapján biztos benne, hogy ez "csak" inzulinrezisztencia. De nem vagyok orvos.
Nem diabèteszes vagy inzulinrezisztenciàd van.
Olvass utâna.
A Merckformin miatt lehet lemegy a cukrod èn dèlutân farkasèhes voltam.
Hànyasat kaptàl? 500 750 1000 mg?
Nekem emelte az adagot, de vissza kellett venni
Napi 160-180 gramm szènhidrât fogyasztàsànàl nem ajànlott több.
Ennek is nèzz utàna
Ès ne ragadj le ott, hogy a diabèteszes nem ihat kàvèt....de ihatsz.a tejnek (ha azzal iszod) van ch tartalma, ami beleszàmît a napi szènhidràtba.
Ja.az inzulintermelès sejtszinten okoz problèmât
Egyszerűen elmondva mindenből tàplàlkozik, mindentől energiàt vesz, nem leszel terhes mert nincs miből felèpülnie/beèpülnie az embrionak.
Ennek van pontos tudomànyos magyaràzata, de nekem igy egyszerűsîtette le az endokrinologus
Nàlam nem lett eredmènye
Reggel közlik hogy maradtál e a kisétletben vagy sem. Ha nem és van embriod akkor megmutatja az embriologus a csodát uh és beültetés 1 ora pihi fekve és mehetsz haza. Kb 12 körül.
Ha maradtál akkor vérnyomásmérés és a lötyi megivása. 1 orát még nem ehetsz és nem ihatsz. Aztán 3.5 ora vérvétel elöszöt közben uh Tanár urnál és megmutatja az embriologus a csodát, vérvételhez képest 1'5 ora második vérvétel kb 1 körül, a beültetés(3_5 perc) is megvolt dél körül egy ora pihi. Az utolso vérvétel a nap végén 3 felé. Ma igy volt.
Szia. Reggel lesz vérnyomás mérés. Aztán meg kell innod a löttyöt. Nekem azt negyed 9 kor kellett innom. Az ivás után 3,5 órával vérvétel. Közben megmutatjak nektek az embriókat. Aztán nőgyógyászati vizsgálat. Olyan 12 körül lesz a beültetés aztán utána egy órával vérnyomás mérés és vérvétel. Ezután 2 órával újabb vérvétel. Olyan 15 óra körül lesz vége a napnak.
Kitartás ☺️
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..