PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szerintem ezt ne telefonon beszéld meg....
Véleményem szerint adnak Tapolcán Koppan prof szavára. Itt a fórumozók közt volt példa, akit ők küldtek Koppanhoz, nekem Koppan ajánlotta Tapolcat.
De ez személyes megbeszélést igényel.
Azt gondolom, endoval ès egy petevezetővel, nem tùl jò spermâval nem fognak inszemelni.
Bàr èn 3 inszem utàn mentem Tapolcàra, îgy nincs tapasztalatom
Persze, muszály, mert Tapolcán addig nem csinálnak semmit, míg nem tudják átjárható e petevezeték. Ügye nem konkrétan a lombikot írta rá a Koppán doktor, hanem, hogy ART(Asszisztált reprodukciós technológia), mi lehet inszem és lombik is.
04.09-re kaptam időpontot Szfv-ra a Life Centrumba, 35 E Ft. Azért előtte rákérdezek jövő héten a nődokimnál, hogy a kórházban bódításban nem-e tudná megcsinálni a sima átjárhatóságit. Ha nem, akkor marad a Hycosy.
Bár még gondoltam arra is, hogy felhívom a recepciót és rákérdezek a férjem sperma eredményére. Sztme nem túl jó. Nem azt kérem, hog árulja el a pontos adatokat, csak, hogy érdemes e egyáltalán átjárhatóságira menni.
Ezek utàn mièrt mèsz hycosyra?
Mert itt sokmindent mondtak, hasznosat, ès ha ùgyis lombik lesz akkor meg minek is?
Köszi :)
Abban is reménykedek, hogy előrébb van a lombikos lista és esetleg már szeptemberben sorra kerülünk :D
Akkor van feladat bőven. Hajrà!
Tapolcára mindenképp vidd a papírt, biztos hogy érdekelni fogja őket. Aztán kalandra fel, reméljük pikk-pakk sikerül és utón lesz a kis Eperke 😊😀
Azt, hogy a méheben nem látják, az elég gáz, mert még én is láttam a szimmetriát, olyan látványos volt. Szóval ezt egy szar uh gépen is látni kell. Sztem csak nem foglalkoznak vele. Pl a cisztás petefészek fölött is előszeretettel átsiklanak.
Ami a méh és a hashátya között volt, azt egy rosszabb géppen tuti nem látják, de ott nagyon szépen látszódott.
Mindenképpen ART-t javasolt, az az vagy inszemináció vagy lombik. Bár ő is a lombik felé hajlik. Mondta, hogy természetesen eshetek teherbe természetes úton is, csak kicsi az esély és annyira fiatal sem vagyok, meg csak 1 petevezeták van, szóval ne húzzuk az időt. Majd beviszem Tapolcára a papírt megmutatni, hátha érdekli őket.
Jövő héten pénteken megyek 3 napi hormonokra és ha sikerül, akkor pm hormonok és inzulin is lesz. Utána héten keddre, 04.09-re meg bejeletkeztem Hycosy-ra, Szfvárra, magába, mert nem szeretném, ha a kórházban megkínoznának a hagyományos módszerrel. Azért rákérdezek a nődokimnál, hogy nem-e lehetne megcsinálni a kórházban bódítással, de ha nem, akkor nem vállalom.
Hàt akkor gondolom pàr perc alatt jól lesokkolt a sok infó. Sajnàlom hogy be kellett gyűjtened ezt a diagnózist ( érdekes tankönyvi endó es az eddigi nőgyógyaszaid nem ismerték fel??? Ezen mindíg meglepődöm h9gy akkor más nődokik lehet àtlapoztàk a tankönyv ezen oldalait ) de legalább műteni nem kell.
Mit javasolt? Lombik tovàbb?
Nagyon későn értünk haza tegnap, így csak most írok.
Szóval a vizsgálat. Uh be és már mondja is, hogy nem igen kell gondolkodnia, hogy van-e endo, mert ilyen képpet mutogatnak a tankönyben a méhben található endoról. A méhnyálkahártyám az egyik oldalt 8 mm a másik oldalom 19 mm volt, szóval dumplája. A méh és a hashátyha között is volt, de nem vészes, ilyen kis szálak látszodtak az uh képen. Ez pedig a hárthajló méh miatt alakul ki, mivel ugynevezett pangó menstruációt okoz, és ettől vannak az erős mensieim is, amikor ilyen nagy darabok jönnek. Ez okozhatta a méhenkívülit, illetve, hogy nehezen esek teherbe, már mint a méhfali endo.
Viszont nem kell műteni, mert több kárt okozna mint hasznot és nincsenek erős tüneteim se. Szóval van, de nem kell hozzá nyúlni.
Koppán egy eszméletlen kedves, figyelmes doki. Érthetően beszél és mindent jól elmond. A pécsi Da vinci klinika nem semmi! Jó mondjuk el is kérik az árát :)
Ezzel nem èrtek egyet, mert akinek magas a prolaktinja annak ùgy èrzi a szervezete mintha terhes lenne vagy szoptatna ès mivel màr "foglalt" a szervezetet nem leszel terhes.
Nekem azt mondta a nőgyògyàsz hogy 200 felett màr nem az igazi.
Èn azt a hormont nèzettem amivs tapolcai honlapon van.
Az amh-n kìvül a sima nőgyògyàsz is mindent ki tudott irni
Hello Csajok!
Most kicsit beparaztam...
Eddig nem nézegettem a prolaktin szintemet, mivel nem mondták legutóbb Tapolcán, hogy gond lenne vele, viszont amiket irtok az alapján sok.
3. napi 483
21. napi 356
Akkor nem is volt semmi gond, megtapadt, rendben ment minden(aki nem ismeri a sztorimat a 21. héten elveszítettük a babát betegség miatt)
Most májusban megyünk Fetre.
Jövő héten megyek normál teljes laborra, utána héten immunologushoz. Szerintetek a következő mensinel nezessek 3. és 21. napi laborertekeket?
Ezen kívül meg érdemes valamit?
Vitaminokat szedem (Babavitamin, C, D, E, Mg)
Köszi 😊
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..