PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Mièrt?
Mit kèrdeztek? Hogy biztosan mèsz-e?
Hàt velem ilyen mèg nem törtènt
Biztos làtta a nyàlkahártyàn, a sàrgatesten.
0.5 mg-ot kell?
Na végre Szszka,hogy te is kezdtél! 😁 Én is ott voltam hétfőn, 2. voltam Gőgös dokinál.
Akkor csak hajrá Neked is!
Szurkolok!🍀🍀🍀
Sajnálom, hogy negatív a teszt!pentekig megy a crinone?
Minket pl hívtak januárban az áprilisi időpontunk miatt.
Q10et most mindenkinek javasolják?
De mièrt îrjàtok többen hogy "nem hìvtak"
Ők sose hîvnak, max.ha màr benne vagy a folyamatban ès nem mész adott napon.
Neked kell hîvni őket, ùgy ahogy megrgyeztetek.Ha nem jelentkezel te bajod.Nem keresnek, nincs is rà idejük, kapacitàsuk.
Neked fontos, nem nekik
Egy kis összefoglalò segìtsègnek:
Vittük ami a neten volt (rèszben)
Nekem volt: 1 èven belüli vìtusszerologiàm, ràkszűrèsem
Pàr hònapos 3. És 21. Napi hormonom
Nem volt bakter
Pàromnak volt vìrusszerologia, màs nem volt.
Csinàltak 1-1 bakterologiàt ès 1 amh-t
17.000 ft volt.
Mondtàk, hogy az èlettàrsi nyilatkozatot vigyük, mert több év utàn nem keresnèk elő.
Kaptam beutalòt ekg-hez ès àltalànos vèrvètelre, ezt a leszìvàsig kell megcsinàltatni.
Uh volt ès a leleteimbe bekukkantott, hormonos volt a lènyeg neki, mrg s tsh-mat vigyük 2 alà.
Megkaptam 2 doboz suprefactot, plusz kèrtem tűt, fecskendőt (adtàk az összekèszìtett csomagot) ez 21.000 ft volt
Emellett mondta a 600 mg Q10-et, ezt is vettem, 10 napi adag 2500 ft volt (100 mg-os kiszerelés 30 db)
Ő 3x2 db-ot mondott de annyit nem fogok. Folsavat is mondott, de az van vitaminomban.
Szòval 40 ezer volt a nap
Fèl 8-kor màr voltak, ès fèl 10-kor mikor fizettem a csaj kezèben az 55-ös szàm volt ès az utcàn àllt.Durva!!!
Majd csüt.kezdem a suprefact-ot mensikor telò, ha nem jön meg akkor 2 hèt mùlva csüt.menni kell.
Akik 1 ève, 8-10 hònapja kaptàk az időpontot azoknak biztos tartjàk, aki pàr hònapja, őket pròbàljàk csùsztatni.
Èn ma voltam 1 ève kèrt időponttal.Szerettem volna megvàrni a vèreredmènyeinket, spermiogramot, de azt mondta a doki, h.el kell kezdeni a stimut szeptemberben a tàmogatàsom miatt, ha nem akkor 2020 tavaszàn mehetnék
Elkezdtük
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..