PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Mindegy is, úgyis szurkolok mindenkinek 😅
Szia!!
Scullynak küldtem , rà gondoltam ma reggel!!
Sziasztok.
Vnap még csinálok egyet addig erősödni kell a második csiknak. Lépésröl lépésre haladunk elöre. Még nem bízom el magam és nem örülök önfeledten bármi lehet belöle. 🍀🍀🍀
Pozitív a teszt? 😍 azt mondtad Tapolcán tesztelsz, de ők meg nincsenek nyitva 😉😅
Hàt ha pròbaidő alatt tàppènzeskedsz, akkor ha lejàr a tàppènz mondhatjàk hogy nem hosszabbîtanak.
Vagy a lombik alatti vèdettsègre gondolsz?
Sztem pròbaidőnèl ez nem opciò.De van rà a törvèny, de ennyire sztem nem rèszletezi
Hát igen, ezzel én is egyetértek az alapján amit láttam.
Nekem nagyon rendes a háziorvos, mindig amikor tapolcara mentünk, csak felhivtam és felvett egy napos tappenzre.
Én nem teljesen értem hogy érted hogy munkahelyről ☺️ leszívás után a papírra rá volt írva hogy ajánlott 2het táppénz. Engem azzal ki irt a háziorvos.
Igen...kb.3 ève
Amùgy îgy is futòszalag, na akkor
Ez a 3 orvos ìgy is erejèn felül teljesìt, több embert szinte kèptelensèg ellàtni
Egyébként nekünk tegnap a doktor úr mondta, és többször hangsúlyozta, h nagyon bíznak benne, mert ígéretet is kaptak rá, hogy eltörlik a keretrendszert. Szóval nemcsak megemelik, hanem nem lesz, hanem amennyit tudnak csinálnak.
Nem tudom, hogy ezt régóta mondogatják-e vagy ez most tényleg új dolog, de többször hallottam tőle. A recepción meg mondják, hogy nagyobb keretre számítottak, és csúszik a várólista. De eléggé úgy tűnt, hogy most ez változásban lehet, mert mindenki telefonálgatott ez ügyben, hogy most akkor hogyan vegyék fel a tb-s listákat. Régebben is mondogatták ezt a kereteltörlést?
Sziasztok csajok! Szeretnèk èrdeklődni, hogy aki munkahalyről megy lombikozni -hogy mükődik a tàppènz! Ebben az esetben is igènybe lehet venñi?Munkahelyet vàltottam, ès most jàrt le a próbaidőm! Tudnàtok segíteni?Köszi
Attól is függ hogy tbs vagy nem. Ha magán akkor kb 200tol.
Mùlt hèten is kèrdezte valaki....
Sokmindentől függ 160 ès 400 ezer ft között bàrmi lehet
Van amelyik doki annyira ràpörög a tsh-ra és a prolaktinra
Vagy ez is csak ilyen divat mint a vèrhigîtò meg a d vitamin?
Hát igen. Tényleg előfordul, hogy teljesen tökéletes eredményekkel is nehezebben jön a siker, mint nem tökéletes eredményekkel. Hát ja, sajnos nem minden azon múlik, hogy milyen az eredmények. És pont ezért nehéz is ez.
Hát nekem se mondott rá semmit, pedig amúgy látta a papíron, mert láttam ahogy konkrétan végignézte azt a hormonpapírt. Lehet úgy volt vele, hogy más rendben és ennyi akkor. Nem tudom. Kértem időpontot nőgyógyászhoz, azért megkérdem tőle, hogy mit javasol. köszönöm neked is!
Szia! Nekem az első sikeres beultinel 486 volt az érték. Akkor nem foglalkoztam vele. Egyrészt mivel nem voltam e tekintetben képben, másrészt olyan gyorsan történt minden. Az orvos se foglalkozott vele, de mivel itt téma volt utána néztem. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne foglalkozz vele, mert most a Fetnel újra nézettem önszorgalomból, most 180 körül volt, így voltam nyugodt én is, hogy nem olyan magas és most szóltam volna az orvosnak, ha sok, de sajnos nem egyértelmű, hogy ezen áll v bukik a siker.
Szia! Nekem májusban 477 volt a 3. napi prolaktinom, júniusban 311, júli elején 50.😮😮 semmit nem szedtem rá, pedig futkoztam az endokrinológusomhoz,meg nőgyógyászhoz,hogy kérném a bromocriptint.(a májusi és júniusi érték után). Közölték, tartományon belül van, a jót nem gyógyszerezik.😬 azután mentem júli elején vv-re megint, akkor meg 50 volt. Nem is értem. Hogy ingadozhat ennyit?! Sajnos aug-ban nem tudtam elmenni vvt-re, mert pont nyaraltunk, így fogalmam sincs, mennyi most a prolaktinem. Pedig már szúrom magam a suprefact-tal,tegnapra-mára várom a menzim. Mutattam G. dokinak ezeket az értékeket, azt mondta cikluson belül is, napok alatt is rengeteget változik az értéke, jó ez az érték...úgyhogy nem szedek rá most semmit, de ki tudja mennyi.
Tiboldi Zoltánt választottam, családi barát így könnyű dolgom volt. De a szülés ha úgy alakul akkor Peitl dokinál szeretném. De igazából a Benedek Loránd aki a wabiban van magánban ő volt a dokim amíg nem hagyta el a magyar állami egészségügyet az osztrákért.
Nagyon szorítok Neked. Sopronban ki a nőgyógyászod?
Első beultinél úgy megrángattam h a szárnya összeakadt... Mehenkivüli.... Mostaninál totál elfelejtettem. Holnap tesztelek, reggel kiderul. Úgyis arra hívtak vissza de nem tudok menni.
De jó. :) hát igen, jó érzés volt látni is. :)
Beültetés után szokták megreptetni a gólyát. Én 4 lombikból 2x erőteljesen meghúzták. Kislányom 3 éves lesz október végén, az ikrek holnap lesznek 3 hetesek.
Babona... De valamiben hinni kell! ;)
De bizony létezik ez a szép hagyomány. Mi tavaly minden alkalom után szorgosan reptettük azt a gólyàt 😊
Én nem tudtam erről a gólyás dologról ott a váróban. De tegnap egy lány az orvostól kijövet meghúzta a kis csomagot a gólyán. Nagyon cuki és megható jelenet volt számomra. :)
Azért majd írjál, ha már tudod hogy hogy alakult. :)drukkolok.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok!Lombikprogram előtt vagyunk a párommal valaki megtudja mondani mennyibe kerül előtte a gyógyszeres ill.az injekciók körübelül?Előre is köszönöm.
Igen, de tnap csinált citológiát is, amitől van egy kis barnázás, uh elég nehéz eldönteni, mi lesz ebből. 25. napon vagyok, nekem amúgy kb 27 naposak a ciklusaim, uh hamarosan eldől, de nem igazán reménykedem.
További ajánlott fórumok: