PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ügyelet?! Nincs..Ezért Szombathelyre este 9-kor nem futkozok.
Nàlatok nincs ügyelet a közelben?
Szò nèlkül beadják
Pont így csináltam tegnap este,ahogy mondod, szép lassan adtam be és mindig várok 5 másodpercet,csak utána húzom ki. De tegnap a 3. mp számolásánál éreztem h folyik le a hasamon. Lehet h a tű nincs jól a helyén. Nem tudom, de baromi mérges vagyok magamra.
Talán még azzal lehet játszani, h szép lassan nyomod be a folyadékot és utána vársz pár másodpercet mielőtt kihúzod a tűt.
Szia! Az nagyon sok! És mennyivel később volt a beültetés? Sikeres volt? Mennyit tudták fogyasztani?
42 tüszőt?? Az nem kevés... rosszul voltál utána? és abból mennyi petesejt lett??
Szia.nekem 42-t szivtak le juliusban.nem volt akkor beultetesem,hehogy durvabb legyen a hiperstimu.ha ugy latja jonak a doki,nem fogja most visszaultetni.ez majd attol is fugg,hogy leszel.
Köszi a választ! Tegnap lehet h ez volt,mondtam is Gögös dokinak, mondta h ezt már más is mondta neki,hogy folyt vissza adag. Mondták próbáljam jobban rányomni a tűt. Na ,ma így is tettem,jól rányomtam,rá is kattant rendesen. és mégis..még ki sem húztam a tűt,éreztem a hasamon lefolyt cuccot. Komolyan mondom kivagyok..
Ugyan más szurival, de nekem akkor volt ilyen mikor nem volt a helyén a tű, nem nyomtam rá teljesen.
Sziasztok!
Tiszta ideg vagyok!
Járt más is úgy, hogy szúrta a bemfolat,vagy mást, és folyt vissza/ki a cucc?! 2 napja valamit nem jól csinálok,mert érzem,hogy folyik le a hasamon az oldat. 300-at kell(kellene) szúrnom,mert kevés a petesejtem,de ezt is elcseszem 2 napja😭
Mi lehet a gond? Nem jó szögbe adom be?! Holnap jön a háziorvosom asszisztense,segít beadni.( mert ilyen szerencsétlen vagyok..)
Ò mèg csak a suprefactnàl tartok.
Èn mindkètszer megmondam, hogy nem kell sok petesejt, nem hsjtok nagycsalàdos lètre.
Tapolcàn nem szokàs a csùsztatott beültetès, ugyh.erre ne szàmìts.
Ha a statisztikàt hozod amit G.doki szokott mondani akkor 5.napig 6-8 db-nàl több nem marad, gondolom kettesèvel fagyasztatsz
Igen szerintem arra gondoltak ,hogy ne most legyen a beültetés.
Szia! Mikor lesz apetsejtleszivás? Nekem szerdán de már alig várom! Ma már 25-öt mondtak,5napig tenyésztik. Meg hogy gondolkoDjunk el hogy fagyasztassunk Hogy elkerüljük a hiperstimuláciot.leszíväskor råkérdezek ezt most nekem kell hogy csak később legyen beültetés? Volt már v as laki esetleg így?
Utàlom az egèszet.
Melegem van, nem tudok aludni, fàj a mellem, kèk-zöld a hasam!!!
Őszintén sajnálom, sok erőt kívánok neked!
Ez tragédia!😢 Őszinte részvétem! Nagyon sajnálom!😢
Igen nekem 3x2 lett a beulti után az adagom.
Szia.
Nekem a beültetés után a tesztig kellett fújni.
Sziasztok!
Fet-em van a honapban.megvolt a beultetes.nem emlekszem,mondtak-e,vagy ki se tertunk ra...szoval a lenzettot kell fujni a beultetes utan is?
Koszi a valaszokat😁
Ha kevès lesz megint akkor meglesz a beültetèsed pènteken.
Nekem a 3.napra mind a 8 megvolt (annyi termèkenyült meg) az 5.napra 2 maradt.
A 4.nap a vìzvàlasztò
Az elsőnél 3.napi beültim volt, 4-ből 1-et, kèsőbb a fagyik nem èbredtek
Szòval tènyleg nem egyforma, mindig èrhet meglepetès
Szurkolok, hogy sikerüljön és még mehessen a fagyiba is kistesónak 🤞☺️
Nekem az első kettőnél 11-11 volt. Elsőre beültetésre nem maradt, másodiknál 2jutott el a harmadik napig. Most mindenképp 5napig viszik mert szerdán lesz apetsejtleszivás. Hát kIváncsi leszek.mindegyik lombik máshogy alakult eddig.
Köszönöm szépen mindenkinek! Kedden lesz hatósági boncolás!
Dagi4!Nagyon sajnálom,ami veled törtènt.sok sok erőt kívánok neked!Őszinte rèszvètem!
Ennyire az inszem nekem nem zavart be, de ez 5 nap csùszàs, ennyi belefèr
Mèg egy teszt?
Lehet volt mèg a gyògyszer hatàsàra màsik èrett tüsző.
Nekem inszemkor 3 èrett volt
Őszinte részvétem. Nagyon sajnálom, sok erőt kívánok!
Úristen! Ez rettenetes! Őszinte részvétem! Sok-sok erőt kívánok neked.
Nagyon sajnálom! Részvétem!
Ez rettenetes! 😢 Részvétem! 🖤
Erre nincsenek szavak..
További ajánlott fórumok: