PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Persze, nem is kèrdès, hogy elfogadod 2 napost
Èn csak azt akartam mondani, hogy ha elmondja a felezős statisztikàt a doki, akkor nem lepődsz meg, hogy 25-ből 11
Lènyeg, hogy legyen egy smi meg is tapad
Sziasztok!
Új vagyok, bár már a szurikat lövöm.. Léna3 szerintem az a bibi, hogy gyorsan nyomod a szurit. Én is azt bököm, ugyanúgy a 300 ml-t, és nekem is kifolyt, de ez tényleg azért van, mert gyorsan megy. Nem is könnyű lassan beadni, mert olyan érdekesen van kialakítva, de próbáld meg kisebb erőkifejtéssel 😁 -ha még aktuális.
Biztos marad még fagyibabátok! A 2 naposról csak annyit, nekem 2016-ban szerdai leszívás,pénteki beültetés (1 embrió),abból egy örökmozgó, izgága, imádnivaló 2,5 éves gyerkőc!❤ és most is úgy néz ki, hogy nekem jovo het szerda leszivás,pénteki beültetés( 7 tüszőt lát a doki)
Csak nyugi, jobb helye van odabenn a pocakban!😊
Èn azèrt szeretem a gőgöst, mert mindig őszinte ès îgy kevesebb meglepetès èr, ès a napot is eldöntötte, nem nekem kellett,igazàbòl a fagyikat kellett nekünk.
A biologust kèrdeztem a fagyasztàsnàl, de ő nem adott tanàcsot
Akkor Eperke a Kaposvàrral se jàrsz jobban.
Annyit tudsz, hogy ami a neten van vizsgàlatok azokat megcsinàltatjátok, hogy azzal màr ne kelljen
Csajok meg megjött, így felhívtam Tapolcát, ügye novemberi időpontunk volt eredetileg.....
Bakker FEBRUÁRRA csúszott az időpontunk!!!
Gyakorlatilag 1 évet kell várni?? Azért ez gáz.
FB írták, hogy decemberre, januárra csúsznak az időpontok, de már februárnál tart....
Gondoltam, akkor irány Kaposvár, decemberre kaptam csak időpontot.... Nem igazán vagyok előrébb.
Rettentő mérges vagyok, lassan 40 leszek és itt szórakoznak az időpontokkal.
Még is csak Pécsre kellett volna menni... Bár lehet terhes lennék....
Tènyleg.nem jól irtam szerdàn szìvts csongràdy hètfőn beültette gőgös.
Első meg hètfő-csüt.volt gőgössel
53???? Hát ilyen számokkal hősök vagytok, nem tudom hogy lehetett kibírni, hogy ez nem fájt, feszített??!! Le a kalappal.
ET+12.napon érzékeny teszt biztos mutat vmit. Fontos hogy érzékeny legyen! Szorítok!
Leszívás napja 0.nap
Nekem szerdai leszívás, hétfői beültetés és szintén 5 naposnak hívták őket.
Igen,kedden volt a leszivas,penteken mentek a kolykok a fagyoba.masodik lombikom volt.az elsonel 5 naposokat fagyasztottak.4-bol csak 1 ebredt akkor.feltetlenul nem is akartam oket elvinni 5. napig.allitolag jobban ebrednek 3 naposan. 10,5 volt az amh-m,ha jol emlekszem.egyebkent azt mondta Attila,ha jol emlekszem,a rekord tapolcan 53 volt,de neki nem lett ilyen sok hasznalhato embrio.
Jovo csutortokon megyek tesztelni(gondolom mert akkor lesz Gőgös).mar nagyon varom😊de nem tudom,csinaljak-e elotte tesztet.szerintem kedden mar lehetne tesztelni.az fet+12 nap. Szerintetek?
Lehet,hogy a csomó volt a ludas nálam is.
Ma este már lesz segítségem,remélem sikerül beadni. Csak attól félek,hogy így hogy most 2x mellé ment az adag,már későn fognak érni az újabb tüszők és azok bizony nem fognak 'beérni'.
Brutális számok. 😮 De ha ilyen sokan lettek, miért nem mentek el 5. napig velük?
Magas az amh értéked?
😮 szerintem rekorder vagy 🙂27et fagyasztottak?? Levagyok döbbenve én nem olvastam még ilyen számokat ☺️ akkor lehet menni majd tesokért is 😉
Szurkolok, mikor mész tesztre?
34 termekenyult meg,27-et fagyasztottak,annyi ment el a3. napig.most volt csutortokon a beultetes.6-bol 3 ebredt fel,mindharmat visszakertem.remelem ikrek lesznek😊vagy legalabb sikerul...
Nem voltam annyira rosszul.de allitolag ez csoda,hogy korhaz nelkul kibirtam.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..