PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Pontosan így volt nálam is! Szerencsére nekem csak a tshnal volt eltérés, arra figyeltem, de ők nem.
És a fetnel tényleg semmi mást nem néztek, csak a mehnyalkahartya vastagsagot. Szóval jó adag szerencse is kell a sikerhez, ami nem az alapossagukon múlik..
Még várakozó állásponton vagy az tegnapi nap óta? Nem jött még meg, ugye?
Nekem pl elsőre felírták a magas prolaktinra a gyógyszert, de utána csak azért ellenőrizték, mert kétszer szóltam miatta. és azóta is ez van. tőlük szedjem nyugodtan a végtelenségig a napi 1 szemet amikor most már napi féltől is kb. 0 az érték. Persze sokan vannak, futószalag, de hát azért lehet h 1-1 embertől hamarabb "szabadulnának" (ami közös öröm), ha egyedi dolgokra is figyelnének.
Hát ugye nekem az ösztrogénem ezért megemelkedett valszeg, mert kevesebb a progim. De annyi mondott rá, hogy a magas ösztrogén jó. Hm. Hát jó. Gondolom ezt megoldják annyival, hogy megtolnak majd progival, ha nem felejtik majd el ezt is.
Köszönöm, hogy ennyien írtatok és segítetek. Pontosan ezért éreztem én tegnap este, mikor az egészet átgondoltam, hogy azt bizony kellett volna kezelni vagy mondani rá valamit.
Felíratom a nőgyógyásszal. Köszönöm.
Nekem nem volt eltérés de csak az fsht amht nézték hogy mennyi (mikor írta fel a szurikat) hogy,a többit kb. lesz***rák, pedig a progim nem volt valami sok. Ja meg beültetéskor megkereste a tsht.
FETnél meg még ezeket sem. Szóval igaza van a csajoknak itt mindent magadnak kell intézni (és nem ő náluk).
Elsiklanak felette sajnos a futoszalag rendszer miatt. Nagyon figyelni kell, és magadnak utána járni.
Nogyogyasz felirja, ahogy a tobbiek mondtak, es siman leviheti ket het alatt normalra. Nekem egy honappal neztek kesobb napi 2*fel szemmel es 24 lett az ertek. De igazad van, en sem ertem, miert nem foglalkoztak vele...
Nögyogyasz írta fel nekem is. Ezért sztem ne endokrinologushoz menj inkább egy nőgyógyászhoz.
Ebben a ciklusban volt a hormonális vérvételem, úgyhogy hétfőn délután lett meg a 23.napim. Úgyhogy még nem tudtam kezeltetni sajnos.
Csak azt nem értem, hogy akkor ezt miért nekem kell kinyomoznom és tudnom, ha egyszer minden eredményem ott volt feketén-fehéren. Pff. Remek.
Hát kérek időpontot az endokrinológushoz, bár szerintem csak kb 2hétig fogom tudni csak szedni a stimu előtt, ha egyáltalán felírja.
Ha van normàlis nőgyògyàszod akivel tudsz beszèlni akkor mihamarabb beszèlj vele.
Îgy az esèlyeid jòval csekèlyebbek lesznek.
Mièrt nem kezeltetted ezt a lombik előtt?nem tudtàl eddig erről?
hm. hát nem tudom, hogy akkor mit kezdjek vele. Mert ugye legközelebb akkor megyek már csak, amikor majd a stimu kezdődik. :/
580 körüli volt nekem is, arra már kaptam 2xfél Bromocriptint. Szóval a 660 tenyleg elgondolkodtató higy kéne vmi. Stimuval nem tudjàk kezelni, attól még sajnos feljebb is mehet
Ez brutàl magas
Ez olyan mintha terhes lennèl vagy szültèl volna
Tehàt nem leszel terhes mert azt hiszi a szervezeted hogy az vagy
580 volt a negyedik napon, a 23.napon meg 660. :o Lehet akkor majd a stimuval fogja kezelni? hát nem tudom.
Szia!
Mennyire magas? Nekem első konzultáción ugyanígy volt h mellvizsgálat, nem jött semmi, de az 580 körüli értékre napi 2*fél bromocriptint felírt. Nekem következő hónapra levitte, azóta szedek még este felet, mert azt mondta inszemek alatt nem kockáztat h újra felmegy. Lehet Neked nem volt olyan magas?
Sziasztok!
Ma voltunk konzultálni, a következő ciklus végén, elindul nekünk is a lombik. A magas prolaktin szintemre semmit nem mondott, az ösztrogénem magasabb,mint kellene, de arra azt mondta a tanár úr, hogy az nem baj, az jó kb. Biztos. Ő az orvos. De a magas prolaktin szintemre nem kellene csökkentő? Mellem megvizsgálta, váladék nem jön belőle, mint magas prolaktinnál általában. Valaki írta, hogy ő kapott gyógyszert magas prolaktinra. :/ nekem meg a vizsgálat után nem jutott eszembe csak az ösztrogén, h rákérdezzek meg a párom oldalaról a kérdések. szóval elbizonytalanodtam most a prolaktin miatt.
Akkor ne add fel még. Elég korainak tűnik nekem is.
Hát azt mondta h mivel a teszt negatív, ez az elsődleges és akkor meg kell h jöjjön, utro mellett meg nem fog. Azt mondta ha 3 napon belül nem jön meg, csináljak otthon egy tesztet, és ha pozitív lenne, amire "halvány esély van", akkor folytassam újra és telefonáljak. Egyébként nem ringatom magam semmibe meg számítottam erre, de 11 nappal inszem után, ciklus 24. napján ahogy olvasgatom, sok sikeresnél is negatív a teszt. Hát kíváncsi leszek.
Sajnálom. De miért kell abbahagyni az utrot ha lát esélyt?
A pozitív hír legyen a Tied a hétre :) Szurkolok, csak pozitívan! (tudom, ezt könnyű mondani).
Sajnálom. Vmi pozitív hír is jöhetne végre. Én is kezdek elbizonytalanodni... Nagyon lassan cammognak a percek napok.
Sajnos negatív lett a teszt. Utána a vizsgálaton annyit mondott, hogy minden "szépen néz ki", úgyhogy halvány esélyt még lát, de hagyjam abba az utrot és meglátjuk. De legalább cisztám nem lett, mehetek újra a következő ciklusban.
Mi is csak Tapolcán teszteltünk, itthon nem. Bejött 😍 Sok sikert 🤗
Nekem annyi segitett, h mi pont mult heten, 3 napp inszem utan mentunk el nyaralni tegnap estig. Nem mondom, h nem agyaltam, de azert elterelodott a figyelmem. Ma meg ket het szabi utan azt se tudtam hol all a fejem. Most viszont mar eleg ideges vagyok. De hat oi nem lenne az :)Probalok magam kesziteni minden eshetosegre es kesz tervekkel allni ott, barmi lesz, addig meg bizakodom.. koszi a drukkolast :)
Ha kesobb tudnek menni en sem varnek :) igy most 10. napon meg tok hulyesegnek ereznem a tesztet,hnap reggel meg mar nem fogok itthon. De nem tagadom, parszor mikor lattam konnyezve kijonni a sorstarsakat, eszembe jutott, h nem akarom ezt. De hat nekunk picit nehezebb ut jutott, remeljuk a legjobnakat. Nagyon szoritok, hogy szerencset hozzon Nektek a szombat :)
Plussz, kb én is így leszek, tesztelni nem fogok itthon.
Legalább is most így gondolom... aztán meglátjuk...😁
Alapból elég hidegvérű🤣higgadt típus vagyok, nem nagyon lehet kibillenteni... most ez nekem is új próba lessz , mit bírok, nem tudom ....😉
Most úgy gondolom, ott fogok.
Elősször. A nem kötél idegzet, a másik felem😉, na Ő necces lessz , Ő nem fog békén hagyni 🤗
Scully, Rory!!
Nagyon drukkolok Nektek!!!🙏🙏🙏🙏🙏
Érthető amit írtál és teljesen logikus is. Sajnos én is próbálom húzni a tesztet de nagyon kíváncsi vagyok. Engem is nagyon korára hívtak vissza beültitol számítva 7 napra csütörtökre. De nem tudok menni a héten így egy héttel később megyek tesztre. A férjemmel megbeszéltünk hogy szombaton reggel teszteltünk most először együtt. Hátha a nézésével rászugeráljuk Icemen jelzését.
További ajánlott fórumok: