PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Köszönöm. Fogyni nem szeretnék, maximum 3kilót, amit a nyáron szedtem fel, de alapjáraton normális alkatom volt mindig is.
Ó te jó ég! Egész életemben diétáztam, és sosem fogyási szándék miatt, hanem mindenféle intolerancia miatt, azt hittem, végre nyugiban lehetek! :D Erre nem. Hát jó, megpróbálom ezt is. Hálás vagyok a válaszodért!
Elvileg kellene. De nem egy nagy dolog ám, egyszer leméred, aztán már megy magától, hogy mennyit lehet. Meg egy csomó mindenen rajta van, hogy pl 1 kekszben mennyi a ch. Tudod, hogy 20 g mehet uzsira, akkor kiszámolod, hogy az 3 db, onnantól meg megy rutinban. Vagy pl, hogy 1 alma kb 10 g ch, tehát egyél kettőt, vagy 1 alma 2 keksz. Tésztát érdemes kimérni, mert abból igen kevés ehető, a rizzsel megint csak ez van.
Nem kell halál szigorúan venni, de azért kb nem árt tartani, mert igen könnyű sokkal több ch-t bevinni mint amit szabad. De inkább kevesebb legyen a ch, mint több :)
De én pl ha szülinap van eszek tortát. Azért ez nem egy minden napos dolog. Alapvető dolgokat kell tartani a mindennapokban, de néha 1-1 nem megengedett belefér ilyen értékeknél. Persze, ha fogyni is szeretnél, akkor szigorúan kell venni a diétát!
Köszönöm. Igen, a diétát már fejben összeraktam. El is kezdem.
Szerinted ilyen eredményre azért elengendő ha lemondok a fehér lisztről és a finomított cukorról? Mert azért szénhidrátot számolgatni remélem nem kell még ilyen eredménnyel. :/
A 12-as inzulinod kicsit magas.
Az éhgyomri 5-ig jó, a 120-as 25-ig. De nem egy vészes eredmény. Diéta ajánlott mindenképpen.
Én 6 éve erre már kaptam gyógyszert is, manapság már nem írják fel rá.
Immunológia dr Kovács Móbika. Vettek egy csomó vèrt🙀 és a doktornőnek volt egy csomó kèrdése.
Genetika teljesen masik épület másik rendelő, doktornő nevere sajna nem emlèkszem de egy tündéri aranyos hölgy. Vizsgàlat nenete hasonló: anamnézis fekvétel rengeteg kérdéssel majd vérvétel ( emlrkeim szerint vmivel kevesebbet vettek mint az immunológia 😊)
Felcímzett, felbèlyegzett borítékot vigyetek mindkét helyre, abban küldik az eredmènyt.
persze.
Cukor:
0': 4,4 (plazma) (ujjbegyből 4,8volt)
60': 4,8
120: 4,8
Inzulin:
0': 7,6
60':34,7
120': 46,9
Köszönöm! Nekem az a gondom, hogy 60 perceshez képest továbbemelkedik az inzulinom 120percre, és nem visszaesik.
Illetve nincs cukorgörbém, mert a 60perces és a 120perces ugyanúgy 4,8. Szóval nem hiszem, hogy ez jó. De aztán nem vagyok jártas a témában.
Azt tudom hogy az inzulin 90 perces èrtèk 20 felett már ir gyanùs
Az cukornak meg vissza kell àllnia az èhgyomri èrtèkre
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..