Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Nekem ilyen nem gond mióta babás vagyok.:P Képes vagyok egyfolytában 12-16 órát aludni.
Vérnyomásom is alacsony (90/54) szóval nem csoda az álomkór:)))))))))
Hűha, hogy fogsz így éjszaka aludni? :)))
Megvan a mai éjszakai bagoly :)
Sziasztok:)
Mindig akkor lendültök, be mikor nem vagyok itt:)))
Végre sikerült pihiznem egy hatalmasat:D Du.1/2 1-től mostanáig aludtam. Férjem meg is kérdezte: TE beteg vagy?
:))))
Kismamnacik: Nekem már van 2db. Anyumtól kaptam őket.(igaz én választottam)
Az egyik nagyon szuper, de a másik....:(((( Nem nyúlós az anyag csak a hasnál. A comboknál idővel tuti, hogy feszülni fog a poci része meg hatalmas.. Szóval majd úgy kell megoldani a hízást, hogy fenék has, combra TILOS!!!!!
Én még nem hordom, mert fogyásnak indultam. A régebbi nadrágok még jók. Ill. egy farmer, meg egy kordbársony naci.., de már nem sokáig:D
Szerintem hordjátok bátran a kismamis nacit. Lényeg, hogy babának-mamának jó legyen! Tilos, hogy bármi nyomja a pocit!!!!!!
Az meg nem baj, hogy még nem óriás a hasatok és már kismamanaciban jártok, hiszen senki nem látja, hogy milyen. (sima v. kismamis) Különben is! Kinek mi köze hozzá?!?!?!
:))))))))))
Nekem jöhet a 3 méret is!!! :))9
Áá nem, már a 2 méret növekedéssel is elégedett leszek-lennék! Világéletemben nem voltam kibékülve a ciciméretemmel, de gondoltam, majd a terhesség alatt domboríthatok. Hát, eddig nem úgy vettem észre. De majd most!!! :))
Képzeljétek, láttam, hogy Emőke 14-én bejelentjezett a hoxára. Szal már otthon vannak, az tuti. Gondolom most kisebb baja is nagyobb annál, hogy nekünk írjon. pedig úgy szeretném!!!
(Cuki kis hajasbabája van, már láttam róla képet!)
:) Remelem is. Azert nem szeretnek teljesen eldeformalodni. :) Bar lattam olyan not mar, akirol meg nem mondanam hogy 3 gyereket szoptatott, mert annyira szep es normalis maradt a melle. (Nem mintha figyelnem, csak hat eszreveszi az ember. :))) )
A mellszivot illetoen a betuket kitaaltam, csak a "sargat" nem ertem, szoval azt ha megirnad, akkor megkoszonnem. Ja, meg mi a "magyar"? Mert az A. az brit marka, ha jol tudom, de magyart nem tudok. :O
Jezusom! En nem akarok 3 merettel nagyobb ciciket!!! En igy is egesz eletemben kisebbeket szerettem volna. Jo, most valamivel nagyobb lesz, de 3 merettel?????? Neeeeee... Nincs is akkora melltarto a vilagon! :)) Plane hogy a hatam nem lesz nagyobb ugye, csak 3-mal nagyobb kosarmeret kellene. Ilyen melltarto ebben az orszagban nincs. Meg eddgi is alig talaltam. Oszinten szolva amig Angliaban voltam, ott vettem es hoztam is sokat, hogy legyen, par eve meg Amerikabol rendeltem, mikor Kuvaitban dolgoztam. Itthon meg alig talalok rendeset. :( Pedig kutattam egen-foldon. Azota is a meg kint dolgozo baratnokkel rendeltetek, most meg a parommal gondoltam, hogy ujra kint dolgozik. De azokon a weboldalakon szoptatos melltartot nem arulnak, csak hetkoznapit...
;(
:)))
Nekem elvileg (duplázós anyuka lévén) kéne, hogy legyen tapasztalatom... de nincs.
3 méret??? Jézus. Tejcsarnokok leszünk.
Én mondjuk arra számítok, hogy szüléskor szépen megszabadulok egy halom víztől (mint az első gyerek esetében is), és vékonyabb leszek, aztán ennek a víznek a helyére mehet a tejci :)
Milyen mellszívó? Hát izé. Az az igazság, hogy megkaptam (kb két hónapja), és betettem a gardrób mélyére. Azért sem igazán foglalkoztam vele, mert ez kézi, és van egy gépim is (az saját). És hogy miért adja valaki duplaáron ugyanazt? Hát nem tudom. De a boltoknál is így van, ezért érdemes körbenézni. :)
Most kicsit megyek, megnézzük a leckét.
Szia Zazuka!
Már hiányoltalak!
Szoptatós melltartók: én olyan márkájút vettem, mint a keresznevem (A...), meg van egy Tr...h. Mindkettő tök jó anyagú,itthon már most is abban feszítek, mert nem irritálják a cickókat. Mondjuk, még van hova nőnöm, mert direkt nagyobbakat vettem. Azt mondták a kórházban, hogy ha megjön a tej, 3 méretet nőnek a cicik. Szerintetek ez igaz??
Hát mit mondjak, a melltartók formája nem egy gyönyörűség tényleg (de kit érdekel, a lényeg, hogy legyen sok-sok tej!!!)
Neked milyen mellszívód van? Találkoztam a licitoldalon a cicizabáló pumpás barátommal, meg Aventtel is (Emőke kedvenc márkájával :)), meg másokkal is. De egyszerűen nem tudom.
A másik, hogy miért adja valaki 6e Ft-ért, más meg 15e Ft-ért ugyanazt?
Én ezt nem értem!!!
Akiknel mar volt a vedoneni, leirnak, hogy ilyenkor mi tortenik? Mire kivancsi? A baba szobajara illetve a korulmenyekre? Csak mert kulonben meg tudnank beszelni a dolgokat mashol is. Abszolut nem zavar, hogy jon, csak erdekel, mi a lenyege egy ilyen latogatasnak? :)
Mondjuk a szobat meg nezheti, mert felig szoba, felig raktar kinezete van a szatyrokban tornyosodo babaholmi miatt. Meg mindig nem hoztak a szekrenyt... :(( Ha ezt meglatja a vedono, el sem hiszi, hogy varjuk ezt a Kisbabat!
Sziasztok lányok :)
Ma kicsit (nagyon) túlvállaltam magam, de persze meg is fogadtam, hogy többet ilyen nem lesz. Nyertem a licitálós oldalon baldachint tartóval és fejvédőt a kiságyba. Na mit nekem posta, majd személyesen átveszem. Így reggel útnakeredtem, megjártam Rákospalotát, majd Kőbányát. Nagyon kivagyok. És mindjárt mehetek a gyerekért, így pihenni se fogok ma már :((((
Ja és valaki jelentkezzen, akinek kerek a baldachintartója, mert én ezt nem értem, hogy hogy lehet rátenni a függönyt. Vagy csak fáradt vagyok hozzá? ;-)
Babi, látom már elláttak tanácsokkal a többiek, így én már nem is írok semmit. Egy ekkora terhességet már lát a nőgyógyász, tehát irány hozzá. A háziorvos csak akkor kell majd, ha ki akarod iratni magad. Egyébként az elején nem is ajánlott hozzá menni, még összeszedsz valamit!
Rózsa, még nem kezdtem el kimosni a dolgokat, február elejére gondoltam.
Zazukám, nekem azt mondta a doki, hogy amíg nincs vérzés és/vagy görcs, lehet szexelni. Igaz már mi se visszük túlzásba ;-) Mellszívót vehetsz használtan, én is úgy kaptam, tehát ez is használt. Annyi, hogy a tölcsérét ajánlatos sterilizálni. Meg mondjuk az is igaz, hogy nem is biztos hogy használni tudom majd, így újat biztos nem vettem volna.
Szia HHena, örülök hogy itt vagy. Majd elolvasod egyszer.....(ha meg nem, az se baj), most Dénes a legfontosabb :) De a szülés történetét mindenképpen írd meg. Ha lehet, még 6 héten belül, hogy okulhassak ;-)
puszi mindenkinek
En meg abszolut nem vagyok tapasztalt, de egy biztos, hogy a mellszivoval en annyira tanacstalan vagyok, hogy hiaba lattam a boltban, meg igy sem tudnam eldonteni, melyik a jobb nekem.
Plane mert egy kisbabas baratnom is most meselte, hogy neki volt, de nem tudta hasznalni rendesen, a vegen a szulesznotol tanult kezi modszer valt be leginkabb.
Egy masik lany viszont azt mondta, neki elektromos volt, gyors es hatekony DE!!! neki kicsit megnyujtotta a szoveteket, olyan erosen sziv es most tokre fel, hogy a melle csunya marad orokre. En nem lattam sem elotte, sem most, szoval nem tudom, milyen csunya lett. :)) Egy biztos, ilyen remhirekkel engem halalra lehet ijeszteni. :(((
Licit"őrültek"!
Szerintetek ha mellszívót szeretnék venni, érdemes használtan, licitoldalon beszerezni?
Mi a biztosíték, hogy nem egy agyonhasznált valamit kapok?
Jaj, bocs, ezt a te kerdezted, de kozben mar irtam Babinak, mintha o kerdezte volna...
Surgosen jegyzetelnem kell! :))