Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

6470. Pitypang
2007. jan. 16. 00:34

Probalom magam feken tartani! :)

Aaa, szerintem ugyis itt tok sok cucc van, meg mindenkit mas erdekel. Remelhetoleg. ;)

Jo olvasat es jo ejszakat! (Meg a Lelki koldokzsinort olvasod? Nekem is megvan, bar en az elejen kicsit elkeseredtem tole, mert azt irjak, hogy a kismamak, akik egyedul toltik a terhesseg idejet, kicsit ugye szomoruak stb. es ettol a baba majd zarkozott lehet, esetleg agressziv stb. Aztan vigasztaltam magam, hogy nem vagyok egyedul, csak terben. :) )

6469. vandancsi
2007. jan. 16. 00:26

Azért ne vidd túlzásba, úgy mint Mandy és én!!!

Nem is értem, miért ajánlgatom én ezt, csak rontom az esélyeimet a jó cuccokra!!! :)))

Nem ám,csak viccelek!! Sok sikert a licitekhez! Majd még írok privit és beavatlak a szakmai "titkokba". ;)

Most megyek olvasni egy kicsit, aztán csicsis.

jó éjt!Szia

6468. Pitypang
2007. jan. 16. 00:09

Tenyleg, Majanak mar van cipoje! :)

Kozben megneztem a tobbi dolgot is, amit arul es epp van tobb is, ami erdekelne. Remelem tudod/tudjatok, hogy most beletettetek a bogarat a fulembe! :)

Kivancsi vagyok, a parom mit szol hozza. O nem nagy vasarlo, amit epp meglat es tetszik megveszi, csak ne kelljen tovabb kutatni utana. Eleve nem megy semmi boltba, kiveve, ha nagyon muszaj vagy epp varni kell valamire es igy lehet csak elutni az idot. Most alutazasa elott is 2 egesz orat arra szantunk, hogy vegyen maganak par polot, stb... Hat, a vegeredmeny tetszett neki, de utana napokig azt mondogatta, hogy ez mekkora tortura volt. :)))

6467. vandancsi
2007. jan. 16. 00:03

Pitypsng!

A postaköltséget azért vedd számításba, mert néha az kerül a legtöbbe! Érdemes egy eladótól több terméket is megvenni, mert akkor eloszlik.

6466. vandancsi
2007. jan. 16. 00:01

Ebben Boo már otthon van, csak nézd meg az adatlapját! :))

Boo, hányas cipőcskét vettél Majának?

6465. Pitypang (válaszként erre: 6463. - Vandancsi)
2007. jan. 15. 23:56

Ja, en is abban remenykedek, hogy itt nem valami maffia tenykedik, hanem anyukak, akik lepasszoljak a mar tarolhatatlan holmit. :)

Huu, most nagyon izgulok, mert azt hiszem, jot talaltam! :) Remelem, nem licitalnak ram vagy csak annyival, hogy megerje felullicitalnom. :)

Tok izgi ez most! Mint egy jatek, de hasznos es nem tul nagy penzekrol van szo. ;)

6464. Pitypang
2007. jan. 15. 23:54
Nem tudjatok mennyi idos babanak mekkora meretu cipo jo a labara? Kb. A legkisebb 16-os vagy 18-as?
6463. vandancsi (válaszként erre: 6461. - Pitypang)
2007. jan. 15. 23:52
ha megnyerted, akkor meg kell venned. Kapsz egy emailt arra a címre, amit megadtál, amiben közlik, hogy mit vásároltál, mennyiért, és megadják az eladó elérhetőségét. Ugyanezt elküldik az eladónak is a te adataiddal. Valamelyikőtök ír a másiknak, vagy felhívja, és megbeszélitek az átadást-átvételt, ls a fizetési módot. Az utánvétes fizetés biztonságos neked, de nagyon drága. Én előre el szoktam utalni, és még sosem volt belőle gond. Azért figyeld a licitet, mert sokan csak az utolsó percekben licitálnak rá az emberre.
6462. Pitypang
2007. jan. 15. 23:52

Kepzeljetek, en epp ma lattam fenykepet friss, ma reggeli szulesrol! Teljesen elkepedtem, de aztan be kell valljam, azt hittem, jobban sokkol majd a latvany. A baratnom szomszedja ma szult, a ferje meg epp jott at hozzajuk, mikor en is ott voltam es mutatta a kepeket a babarol. Aztan volt kozte intim tajekot abrazolo is. Mondjuk en kitekernem a parom nyakat, ha az also reszem verben uszo vagy akarmilyen fotoit mutogatna akar orommamorban uszva is, de mindegy. :)

Szoval a lenyeg, hogy megint kicsit megnyugodtam. Jo, nem szep latvany, de az, hogy nem ment el az eletkedvem tole, mar jo jel. :)

6461. Pitypang (válaszként erre: 6456. - Vandancsi)
2007. jan. 15. 23:46

En hallottam errol az ujdonsagrol, de a gyogyszertarainkban meg senki. Pedig az egesz varost korbeloholtam erte. Nem mintha nagy csodat varnek tole, csak neha jo valami ujat kiprobalni es a leiras szerint fincsi is. A dokim ajanlotta mar kb. masfel honapja, mert akkor volt rola eloadas egy tovabbkepzesen (vagy min). Nem tudom, mennyi ido alatt kerul forgalomba.

Kozben ratalaltam az egyik licitalos oldara, a masikra meg idom nem volt, mert itt rogton talaltam, amit kerestem. Licitaltam is gyorsan. Mar csak az erdekelne, mi van ha en nyerem a licitet??? Azt nekem kell figyelni vagy ertesitenek? Banki utalassal lehet fizetni ebben az esetben. Elutalom a penzt es jon a kis motyo egyszercsak? Bocs, csak most kezd leesni, hogy utana sem jartam, mit csinalok. :)))

6460. vandancsi
2007. jan. 15. 23:45
Zazuka nem jött tagnap óta, ha jól olvastam vissza. remélem, csak lusta! :))
6459. vandancsi
2007. jan. 15. 23:44

Hát, most még úgy van, hogy bent lesz. aztán ha látom rajta, hogy nagyon nem bírja, akkor inkább kiküldöm. Az a baj, hogy nem bírja elviselni a látványt, hogy más szenved és ő tehetetlen. Azt mondta, inkább szülne helyettem. Ebben mondjuk benne is lennék!!! :)))

Amikor anyukáját látogattuk a kórházban tavaly(kemoterápiát kapott, de szerencsére azóta minden ok, kopp-kopp-kopp), akkor is teljesen lesápadt és le kellett ültetni, meg kávét hozni neki. pedig nem egy "tedd ki hadd hűljön" típus, de a kórházi légkört nem nagyon bírja.

6458. Bubbaboo (válaszként erre: 6456. - Vandancsi)
2007. jan. 15. 23:36

Igen, "együtt" szülünk!

Hát lehet benne valami, hogy el akarják venni a kedvüket, bár van olyan doki, aki kimondottan szereti, ha bent van Apuka, mert jobban "viselkednek" a kismamák :-))

Az én uramat látványosan a hideg rázza, ha szóba kerül ilyen közös foglalkozás,(közös lihegés, hihi) de azért majd eljön velem, ha kicsit körbeudvarolom ;-)

Azért bent lesz a Te férjed is? Hiszen azért jár szorgalmasan szülésfelkészítőre veled, ugye?

6457. Bubbaboo (válaszként erre: 6453. - Pitypang)
2007. jan. 15. 23:31
Eljön még az idő, hogy Ti is rengeteget lesztek együtt! Nehéz lehet most egyedül, megértem, hogy pityeregsz néha... De Ő ugyanúgy van neked, "lélekben együtt vagytok" és ez az, ami számít! Nem vagy magányos, csak most éppen nincs veled...Remélem Lénárd baba úgy időzít majd, hogy büszke Apucija is fogadhassa!
6456. vandancsi
2007. jan. 15. 23:29

Boo!

Nálatok apás szülés lesz, vagy nem?

Képzeld, nálunk csak úgy mehet be hozzátartozó a szülésre, ha részt vesz az anyukával együtt ezeken a foglalkozásokon!

szerintem csak azért csinálják, hogy elvegyék a maradék kedvüket is... :))

A vitamint nagyon ajánlják, még szülés utánra is, amíg szoptat valaki. Sajna és mindig elfelejtem bevenni, pedig itt van előttem. Egyébként sztem nekem így is-úgy is óriás gyerekem lesz, vitamintól függetlenül, de holnap kiderül, hogy hol tart Szabika súlya.

tényleg, van most egy új vitaminkészítmény, ami nem tabletta, hanem itóka és 2cl-t kell "legurítani" belőle reggelente. A Hipp gyártja (bocsi), és már kerestem a patikákban, de eddig nem találtam. van már valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?

6455. Bubbaboo (válaszként erre: 6450. - Fe1fe85329)
2007. jan. 15. 23:27

Én megleptem magam spéci Chicco betéttel, végülis nem szülök mindennap ;-))

A gátmetszéstől félek én is egyedül..Sajnos nem hiszem, hogy megúszhatom :-((

6454. Pitypang (válaszként erre: 6452. - Bubbaboo)
2007. jan. 15. 23:26
Ez olyan jo! :)
6453. Pitypang (válaszként erre: 6448. - Bubbaboo)
2007. jan. 15. 23:25

Jeee, nekem nincs is radiom! :)) Erre most dobbentem ra, pedig Oktober eleje ota itt lakom mar. :)) Szoval se radio, se szerelem hullamhossza. :)) Se sorozesbol hazatero ferjecske. :)) Bar nem a ferjem es a sort sem szereti, de tolem ihatna mast is, csak jonne mar! :)

Viszont jon haza 1 honap mulva, ami tok jo. Most csak abban remenykedek, hogy a szulesre is haza tud jonni ujra es idoben. :)

6452. Bubbaboo
2007. jan. 15. 23:25

Meg szeretnék osztani veletek valamit, ha nem számít "off"-olásnak...

Drágám ma este is elment kicsit az éjszakába, ez rendszeres, szüksége van erre a pár óra szabadságra, de erről már írtam régebben.

SMS-VÁLTÁS:

Ő: - Sláger! / vagyis kapcsoljam be a rádiót, ilyenkor szerelmes számot "küld", amit akarja, hogy halljak..

Én: - Szeretlek nagyon és köszönöm a legszebb ajándékot,amit egy nő férfitól kaphat : Hogy anya lehetek! :-)

Ő : - Én vagyok a világ bohóca, ha képtelen leszek ezt a tökéletes családot szeretni és megbecsülni. Soha de soha nem hagylak el titeket és az életem árán is megvédelek benneteket! Szeretlek

Hát így vagyunk mi... Majdnem elbőgtem magam, nem szokott azért ilyeneket írni...

Remélem, mindig így fog gondolkodni!

6451. csibebaby (válaszként erre: 6379. - Katalin25)
2007. jan. 15. 23:19
Nálam is ez a sláger pár hete..nagyon szar.Nekem csak a Rennie vált be,meg a háztartási keksz.:)
6450. fe1fe85329 (válaszként erre: 6448. - Bubbaboo)
2007. jan. 15. 23:13
hát igen elég sok pingvin csaj közlekedik a szülészeti osztályon hát ami nem hiányzik nekem az egészből a hülye gátmetszés meg utánna az a pár nap amíg eléggé fájdogál(legalábbis nekem) ami a betétet illeti a vastagabb puhább ilyenkor kényelmesebb mert nem irritálja annyira a sebet én a hagyományost el sem bírtam viselni egy percig sem.
6449. csibebaby (válaszként erre: 6371. - Mandy)
2007. jan. 15. 23:07

Igyekszem csajok,magamért és a kicsiért is.Nem fair,hogy velem szívóznak,de szerintem már a héten megoldódik a dolog.

Képet ígérem rakok fel,bár a 4d-s képünk nem olyan még,mint az idősebb korban készült babáké,de azért a szívem csücske.:)

Csibe:)

6448. Bubbaboo (válaszként erre: 6445. - Pitypang)
2007. jan. 15. 23:04

Amíg férjuram haza nem ér a megerőltető sörözésből, szerintem én is itt leszek!

Közben a Slágert hallgatom, "szerelem hullámhosszán"... Hangulatlámpácskáink égnek csak, a frissen mosott babacumó itt illatozik..Nagyon meghitt!

A betéttől én is kiütést kapok, amíg "megvolt", addig is csak éjszaka használtam, mert kell egy kis pihi a micsodánknak is! A tampon sajnos nem túl egészséges, de én el sem tudom képzelni, hogy pelussal létezzek napközben, vagy menjek el itthonról, ne adj Isten :-)))

Asszem szülés után nem lesz ilyen problémánk! Muris lessz, ahogy majd terpeszben közlekedünk!

6447. csibebaby (válaszként erre: 6368. - Norahhh)
2007. jan. 15. 23:01

Köszi!Voltam,de mivel nekünk kimaradtak a genetikai vizsgálatok,ezért a doktor bácsi az össze csontocskáját végignézte és csak pár kép erejéig tértünk át 4d-re.A képet majd felteszem,talán holnap már eljutok odáig..

6446. csibebaby (válaszként erre: 6363. - Norahhh)
2007. jan. 15. 22:55

Norahhh!!

Valóban kijutott neked mostanában,azért remélem a nagyok már jobban vannak és te is tudsz kicsit pihenni.Jázminnak biztos szép ruhácskái lesznek/vannak.

Nem vagyok éjjeli bagoly,ha másnap melózom 22kor le kell feküdnöm,ami otthon 23 a csúszás miatt.

Mi jól vagyunk,most agyon fáradtan,mert munka után kitakarítottam a házat,főztem is.Ráadásul 2lakótársunk is van,akik egész héten it lesznek majd nálunk.Most keresnek nekik lakást.

Kiscsibe sokat mocorog,nagyon élvezem.Apukája nagyon örül,amikor beszámolok neki arról hogyan érzek,vagy éppen mit.:)Már ő is érzi a mocorgást és nagyon büszkén simogatja a pocim.:)

Próbállak utolérni benneteket!!!

6445. Pitypang
2007. jan. 15. 22:54

Bubbaboo, itt vagyok es azt hiszem, leszek is meg egy darabig. :)

A tegnap ejszaka megint egy remseg volt, elaludtam magamhoz kepest koran (10 utan valamivel), aztan 1/2 4 korul felbredtem es kb. reggel 7-ig forgolodtam. Utana meg aludtam 1-2 orat es kesz. Hogy ma mi lesz, fogalmam sincs, de nem vagyok almos kicsit sem. En ezt nem ertem.

Hehehehe... Kepzeljetek, annyira vastag betet talaltam es vettem, hogy itthon rohogtem egyedul rajta! :))) Azt mondta a szuleszno, keszuljek fel es nehogy valami kis finom, szolid, vekony betetket keresssek, mert kb. mar akkor kicserelhetnem, amikor meg vissza sem ertem a mosdobol... Na, en talaltam olyan, de olyan vastagot! :)) Csak birjam elviselni majd... Ugy utalom a betetet, hogy el sem lehet mondani! :))

6444. Pitypang (válaszként erre: 6442. - Fe1fe85329)
2007. jan. 15. 22:49

Huu, tenyleg! :) Eszembe sem jutott lejjebb gorditeni. :)) Nagyon kis szepek a gyerkoceid! A kis Lilla ugyanugy nez ki, mint a hugom kiskoraban! Komolyan! :)

Tok jo lehet ilyen kis "tavol, de kozel" helyen lakni!

6443. Bubbaboo (válaszként erre: 6441. - Csibebaby)
2007. jan. 15. 22:48

Hát nem nagyon..Lassan kezdek izgulni, és még szülésfelkészítőn vagy ilyesmin se voltam, folyton elfelejtek telefonálni, kérdezősködni ezügyben..Mindegy, nagyanyáink azt se tudták mi az szerintem, legfeljebb én is "felkészületlenül" kerülök a szülőszobára. Majdcsak megoldom valahogy ;-))

A másik dilemmám, hogy most szedjem-e a nyavalyás Gravidát, vagy sem!? Most vettem egy 90 db-osat.

Teljesen rám hozta a frász mindenki! Nem vagyok túl nagydarab, 4-5 kilós újszülöttem csak rémálmomban legyen legfeljebb!

De ha nem szedem, egészséges lesz-e, amennyire csak lehet? És én?

Hanem Rólad szívesen látnék már képet, folyton nézem az adatlapodat, de csak Írországot látom, ami csodaszép valóban, de nem annyira érdekel, mint Te, ha nem haragszol.. :-))

Zazukát is rávettem már, pedig nem nagyon akart "arcot ölteni" Ő sem!

2007. jan. 15. 22:38
Azért kérdeztem avitamint lányok mert ha én nem szedem kb. egy hét alatt kiürülnek a raktáraim szerintem mert olyan ólmos fáradság van rajtam hogy nem bírok magammal. most kb. másfél hete megint szedem és most kezdem érezni magam valahogy. Pitypang meg tudod nézni csak nyisd meg és a görgetősávot teljesen húzd le a végére és ott van. akkor gyártottam át ilyenre véletlen amikor a vonalzót csináltam de már feladtam hogy rendbehozzam!! Vandancsi szia! Dömsödön lakunk, annak is a legszélén A Kiskunsági tájvédelmi körzet a hátsó szomszédom meg télen az őzikék fácánok nyulak. más hál istennek nincs!!! de olyan jó tiszta romantika hogy kb fél percre vagyunk a civilizációtól de mégsem ott! Ja én a Vikivel az utolsó hónapig szedtem az elevitet3,80kg volt a Lacussal nem szedtem semmit és3,50kg-al született. Norahh azt hiszem nálunk is olyan mikrós vagy mi a csudás a net. Értek ám hozzá!!!
6441. csibebaby (válaszként erre: 6360. - Bubbaboo)
2007. jan. 15. 22:36

Látják ők a pocim,ma be is mentem,hogy ez így nem lesz jó.Talán holnapra már tudnak valami bíztatót mondani..

Nem izgulok igazán a súlyom miatt.Most szombaton volt osztálytalim,ahol mindenki áradozott,hogy milyen jól nézek ki,pedig nagy részük talán 14évesen látot utoljára,amikor még az 50et sem értem el.:)

Remélem azért,hogy túl sokat én sem szedek magamra,de nem esztétikai okokból,hanem,mert már így is sok volt az alapsúly,aggaszt,nehogy valami kárt szenvedjen az egészségem emiatt.:)

Tök jó,már csak 1hónapod van!!!Gondolom már másra se tudsz gondolni.:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook