Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

8870. mandy
2007. jan. 28. 14:28

Nóri, de jó hogy szerinted is jó a párásító, tudod mennyit adok a véleményedre ;-) Igen, a nagyoknak is jól jön, én is gondoltam erre, hogy Klaunak se jönne rosszul, ilyenkor télen úgyis egyfolytában köhécsel sajnos.

Hát csajok! Bementünk az E.Worldbe párásítót nézni. Volt egy olyan gagyi 9 E-ért, ami ingyen se kéne, aztán minden átmenet nélkül volt pár nevesebb darab 30-40 ezerért. Pitypang, drága megírnád, hogy hol láttad azt a Solacot?

Amúgy is inkább kaja-ügyben jeleskedtünk, a hálóingek között egy sem volt, ami gombos lett volna, a köntösök meg kimondottan undorítóak voltak, fuj. Fel nem vennék egy ilyet. :(

Viszont vettünk érzékeny bőrre való mosószert és öblítőt, ebbe már a pici rugikat fogom mosni, és ettől olyan jó kedvem lett. De a lábam nagyon fáj. Szerencsére ma a férjem főz, így én most pihenek :)

Mianó, nekem nem fájt a fenekem. Nem lehet hogy sima izomláz?

8869. Mianó
2007. jan. 28. 14:17
Sziasztok kismamák!:) Szorítok mindenkinek akiknek már csak pár hét van hátra a terhességükből,hogy minden a legnagyobb rendben legyen (persze természetesen nem csak nekik,hanem mindenkinek):))Remélem mindenki jól érzi magát:)) Nem tudjátok véletlenül mitől lehet az ha fáj a fenekem,vagyis inkább begörcsöl.Kb.A terhességem 7-8. hetében jelentkezett először és azt hittem majd megszűnik,de nem akar
2007. jan. 28. 12:49

És Jézus szóla hozzájuk: 'Mondjátok, ki vagyok én?' És ők felelék: 'Te

> > vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben

> > interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk.'

> > És Jézus szóla: 'Mi???'

8867. csibebaby
2007. jan. 28. 12:46

Jó reggelt Pocisok!!

Annyira furcsa olvasni,hogy már mind olyan közel vagytok a kiírt dátumhoz.Emlékszem nemrég még mi is csak tervezgettük a babót,erre ma betöltöttük a 24.hetet!!Nagyon telik az idő,nemsokára ti is a karotokban tarthatjátok a kis csöppségeket és akkor mi leszünk itt a nagyok::)De akkor kitől kérünk majd tanácsot??:DD

Én az este elég hamar elaludtam a tv előtt.Párom horgászni ment,néhány haverjával.Hajnali 2felé ébresztett,aztán evett,dumáltunk,majd elmentünk szunyálni.Nálunk is fél 10kor csörgött a vekker,de lehet még bírtam volna.Most megint horgászni van,én meg a takarításhoz gyűjtöm az energiát,merthogy semmi kedvem hozzá,de muszáj megcsinálni.Aztán bevásárlás,főzés.Délután megyek hajat festeni/festetni,szóval nem fogok unatkozni.

Most reggeliztem.Épp azon tűnődtem,hogy az elmúlt héten szinte csak szendvicset ettem..jó sokat és nem árt ezzel vigyázni,mert úgy érzem beindultam a gyarapodásban.:)

Melóhelyen nem sok lehetőségem van nyújtózkodni,max.:ha elmegyek wc-re,meg szünetben.Majd ma megkérem a csajszit,akinek festem a haját,hogy gyúrja meg egy kicsit a vállam.:)

Párásító:ezen én is gondolkoztam már,szerintem otthon kell.Egy barátnőmnek is van,neki meleget fúj,nem tudom milyen márkájú,de kellemes volt tőle a szobában a levegő.Idekint nincs rá szükség,eléggé párás a levegő,sajnos itt pont az ellenkezője a gond,mert minden penészesedik,szóval nem győzőm suvickolni a foltokat..utálom!!Idekint páraösszegyűjtőt árulnak,ha ez a neve.:)

Mindig olvasom,hogy mennyit sírdogáltok.Olyan furcsa,mert én is elég érzékeny vagyok,néha elég pl:a mamám fényképére néznem és máris könny szökik a szemembe,mégis olyan ritkán szoktam sírni.Normális ez??

A lagzik,eljegyzések alkalmával szerintem is nehéz kibírni pityergés nélkül.A szöveg úgy van kitalálva,hogy megható legyen és mi alaposan meg is szoktunk hatódni rajta.:)

Na,most azt hiszem nekiállok végre és rendbe vágom a kecót.Tegnap taglalta egyikőtök a gyermekágyas időszakot.Nem tudom még nálunk,hogy lesz,de tutira nem fogom túlzásba vinni arra az időszakra a háztartást.Legfeljebb nem engedek be senkit a lakásba majd.:DDD

Mostmár tényleg mennem kell.

További szép napot mindenkinek!

Csibék:)

8866. norahhh
2007. jan. 28. 12:43

Sziasztok pocisok!

Hát én átestem a ló túlsó oldalára.

Tegnap du. kb. 1/2 4-5-ig aludtunk a 2 kisasszonnyal, este meg már 1/2 10-kor kidőltem és reggel 8-kor halálomon voltam a felkelés miatt. Hihihi! Kezd elkapni álomkór, mint az elején.

Mandy! Ennél jobb hírekkel nem is szolgálhattál volna, hogy meggyógyultál és szuper jót aludtál!

Jó vásárlást.

Párásító. Már nem merek írni dolgokat, mert okoskodásnak tűnhet. Pedig ezek csak az én személyes tapasztalataim, amiből bárki profitálhat. Szóval okos dokibácsim mág anno Marcellka születésekor kiokosított a témában.

Szóval a fűtött szoba levegője rendkívül száraz, amionek a hatására az orrnyálka hártya kiszárad. Ez nagyon jó táptalaj a kórokozók számára, ami sűrű betegeskedéshez vezet. (Nátha, köhögés, vírusok és bakteriális fertőzések ideális táptalaja.)

Szóval nem csak a gyermekeknek javasolt, hanem a felnőtteknek is( Nekünk kismamáknak is nélkülözhetetlen.)

Ha mégis megbetegedtünk ami ugye elkerülhetetlen télen, akkor a doki rögtön a "hűvös, párás levegővel" indított. Érdemes olyat venni, amibe illóolajokat is lehet tenni, mert tisztítja a légutakat, és gyorsabb a gyóyulás. Mi nyáron hoztunk Hovátból tengervizet. Hát annál job nincs, de érdemes lágy vizet beletenni, mert annál hosszabb az élettartama.

Érdemes belőle újat venni, mert még nagyon sokáig szükség lesz rá.

Mi 10 éve használjuk, nekünk nagyon bevált.

Nem tudom, hogy szerencse-e, de nekem se anyósom se apósom, tehát ebben az ügyben nem tudok nyilatkozni. Anyám egyébkét felér+ egy anyóssal, így nekem nagyon gázos a dolog.

A gyermekágyas időszakot jobb kifeküdni, mert annál hamarabb regenerálódik a szervezet, hamarabb tudtam magunkról gondoskodni. És ha valaki ezt lustaságnak veszi, (Boo anyósra gondolok) Akkor az elmehet melegebb égtájakra.

Ő is szült tudnia kellene, hogy milyen megerőltető ilyenkor a napi programot kivitelezni.

Nekem anyám mindent megcsinált az első hetekben, nekem csak erősödnöm kellett. Persze a babákat én intéztem, ő csak a takarításban, főzésben és vásárlásban segített.

Akkor még más volt, segítőkész, ma már okoskodóvá vált. Hiába...öregszik.

Jázminnal szeretnénk ötösben kialakítani a napirendet, apa úgyis szabira fog jönni, hogy itthon legyen velünk.

Boo! Jó étvágyat a borsóhoz. Nagyon fincsit főzöl.

Vandancsi! Az eljegyzés nagyon megható lehetett, én is mindíg képes vagyok ilyen jelenetek láttán elérzékenyülni.

Tegnap vásárolni voltunk Marcellkámmal és megvettük Jázmin első kis ruciját. Kétrészes, mert rugiból van bőven. De ebbe annyira beleszerettem, hogy nem bírtam otthagyni.

Az A. betűs áruházban vettük és csak 1000 Ft volt.

Tökre megérte. A képet majd megpróbálom feltenni.

Opsz! Regényt írtam volna?

8865. Bubbaboo
2007. jan. 28. 12:38

Nagyon jó étvágyat és Anyuzást! Olyan jó "régi-otthon" lenni néha, nem? Már akinek van olyan :-((

Nekem már csak ott van/lesz otthonom, ahol a gyerekem. Sajnos "szülői-ház" már sehol...

Nem vagyok ám negatív, ez van, csak most belesajdult a szívem picit, hogy milyen is jó lenne Édesanyámmal lenni kicsit!

De pofa befog, nekem itthon van a párom :-)

Nem lehet mindent egyszerre, úgy tűnik...

A kókuszpólyát nekem is dícsérte a védőnő, hogyé adják?

8864. Pitypang
2007. jan. 28. 11:59
Kozben en is elvonulok lassan, megyek a vasarnapi ebedemre anyuhoz. Nekem most ez a jo hetvegekben. :)) (Mivel szabadnapos mar minden nap vagyok...)
8863. Pitypang (válaszként erre: 8861. - Bubbaboo)
2007. jan. 28. 11:58

Azt en is szeretem. ;)

Erdekes lesz, hogy mit fogunk mi enni a szoptatasi ido alatt. Semmit sem szabad... Ezeket a puffaszto dolgokat sem, meg allitolag a "k" betus kajakat, mint pl. kaposzta, karfiol, karalabe, stb... Csiposet sem, fuszereset sem... Mit szabad? Rizst rizzsel? Sot, meg gyumolcsot sem lehet barmit. Pl. a vedono szerint apromagvas dolgok kizarva. Mi az apromagvas? :)) Szolo, ribizli stb.?

8862. Pitypang
2007. jan. 28. 11:55

Mandy, en is jo vasarlast kivanok! Csak ovatosan a tempoval! :) (En mar kezdem magam kinosan erezni, hogy folyton szolnom kell mindenkinek, hogy en nem tudok am lepest tartani a normalis tempoval... :))) )

Haloing/pizsi nekem sincs meg. :( Sajnos nem is lattam olyan pizsamat, ami gombos elol, szoval lehet, hogy megis belekenyszerulok a haloingbe. :(((

Bubbaboo, szerintem lottot kell venni mindannyionknak lassan es bizni a joszerencseben! ;) Annyira ossze tud jonni a kis aprosagokbol is egy hatalmas osszeg... Nem is merek szamolni. :))

Szopiparnank nekunk sincs, de aztan lehet, hogy nem veszek azt megsem, hiba tetszik. Csak mert rajottem, hogy en epp ezert vettem meg a kokuszpolyat... Ok, nem fer bele egy baba idotlen idokig, de mivel mar megvan, ezert egyelore felfuggesztem a masik alternativat. Ez a kokuszpolya eleg jo tartast ad, az ujszulottet konnyu benne kenyelmesen es helyesen tartani. Meglatjuk. ;)

Ja, es Mandy, igazad van a parasitoval kapcsolatban... En is 8000-9000 korul lattam ezekt az ultrahangos hidegparasitokat a licitalos oldalon. Ugye mar garanciajuk sincs tobbnyire, plussz a postakoltseg... Talan meg tobbre jon ki, mint ez, amit pl. irtam. Azert mashol is megnezem, de bizok benne, hogy nem megy tonkre hamar. Csak arra kell figyelni, hogy sima viz mehet-e bele, vagy csak ioncserelt. Mert napi X liter eseten lehet, hogy ha dragabb a csapvizes, de olcsobbra jon ki hosszutavon, mint napi 5 liter ioncserelt vizet "beletankolni". :))

8861. Bubbaboo
2007. jan. 28. 11:46

Megyek főzőcskézni! Felesborsó lesz, mindenki meneküljön!!! De olyan fincsi!

És most kell még enni ilyesmit, nem? Ha tejbisztróvá avanzsálunk, akkor úgysem lesz szabad ;-))

8860. Bubbaboo (válaszként erre: 8858. - Mandy)
2007. jan. 28. 11:40

Jó vásárlást! Remélem, találtok mindent! Pótlábat vigyél magaddal, mert le fog szakadni, lehet ;-))

Fincsi hamikat is vegyetek és majd írd le, miket nasizol! Nem vagyok perverz... de Iszonyúúúúúúúú! Totál rajta vagyok a kaja-témán, pár napja még jobban, mint előtte!

8859. Bubbaboo (válaszként erre: 8852. - Pitypang)
2007. jan. 28. 11:37

Köszi a tippet, megnézzük majd! A Solac is "márka" végülis, hallottam már róla..Azért fontos, hogy ne gagyit vegyünk, ami 2 hónap múlva elromlik!

Kéne a pénz nagyon...Még szopipárnánk sincsen... :-(( és valami forgó-zenélő csodaszerkentyűt azért szeretnék a kiságy fölé!

Hajjaj..

8858. mandy
2007. jan. 28. 11:36

Boo, én is parázok azért :)

Kata tudod az a baj, hogy hiába viselkednek jól a babáink odabent, hiába érzik jól magukat és hiába beszélünk a lelkeikre, hogy maradjanak, amíg csak lehet. A barátnőm kisfia (igen, Boo, én meséltem róla), mint kiderült azért jött hamarabb, mert már nem működött jól a lepény, így a baba érdeke volt, hogy kicsit megsürgessék a dolgot!

Pitypang, szerintem az UH-os párásítót vedd meg. Most bennem is megérett az elhatározás. A licitálós oldalakon használtan is 9000 Ft környékén adják, ehhez már tényleg alig kell hozzátenni és vehetsz egy újat!

Lehet hogy mi is így fogunk ám tenni. Most megyünk nagybevásárolni. Nem csak kaját, megnézzük a párásítót, hálóinget + nekem még 1-2 dolgot a kórházba. Ja meg Klaunak TV-állványt, ugyanis a mi hálónkból ugye kikerül a TV, mert a helyére megy a kiságy hamarosan ;-)

puszi mindenkinek, majd jövök

8857. Pitypang (válaszként erre: 8855. - Katalin25)
2007. jan. 28. 11:19
Szia Kata! Jo vasarnapot!
8856. Pitypang
2007. jan. 28. 11:19

Bubbaboo, remelem, a takaritas dolgon nem sertodtel meg! :) Mar kezdem magam hulyen erezni, nehogy rossz neven vedd ezeket a "beszolasokat". Eskuszom, hogy nem szanom am piszkalasnak, hiszen en is es mindenki mas takarit, ami normalis es szukseges. En is utalom, ha nincs tisztasag es rend, szoval takaritanom is kell ezert. :))

Tobbet soha, de soha nem szolok egy szot sem ezzel a temaval kapcsolatban! :))

Az anyosok osszegyurasa jo otlet! ;) Nalunk is erdekes a kerdes, de kicsit bonyolult es osszetett is. Eleve nem volt nagy kapcsolatunk, eleg ritkan szoktunk talalkozni, pedig egy varosban lakunk stb. Most meg, hogy a kisfia nincs itthon, egyszer lattam es egyszer felhivott telefonon. Oktober ota 2 kontaktus. Ez nem szemrehanyas, egyszeruen telnek mulnak a napok, hetek es kesz. Kedvesen kerdezgetett az unokajarol, biztos, hogy orul is neki, de ennyi. Ez lehet jo is es rossz is. Ahogy nezzuk. :)

8855. katalin25
2007. jan. 28. 11:14
Na én most elbúcsúzom, további szép napot mindenkinek! Puszi
8854. Pitypang
2007. jan. 28. 11:12
Vandancsi, en is sirtam volna az eljegyzesen... Mi a nyaron ket het kulonbseggel ket eskuvon is voltunk es mindegyiken kicsit jottek azok a konnyek... Az egyetlen dolog, ami miatt kicsit sikerult magam visszafogni, hogy a parom idiota haverjai ultek korulottunk, akiknek ez poen volt. Hahaha.. Marha vicces... Az elso eskuvo osregi edzotarse volt, egyutt thaiboxoltak a volegennyel. Szoval ezekkel a nagy harcmuveszekkel nem volt egyszeru ezekben a meghato pillanatokban. (Hozzatennem, egyiknek sincs (meg) felesge...) A masik meg szinten edzotermi haver eskuvoje volt, szituacio hasonlo... Viszont kicsi babank mar a pocakban lapult, es hat amint a csalad, szulok stb. reszhez ernek egy eskuvon... "Az egerek nem maradtak szomjasak"... :)))
8853. katalin25
2007. jan. 28. 11:08

Szia Pitypang!

Örülök, hpgy jól aludtál, rád fért! :)

8852. Pitypang
2007. jan. 28. 11:03

Szep jo reggelt/napot kivanok a kedves egybegyulteknek es egybegyuloknek! :))

Szepseges reggelre ebredtem/-tunk, mert vegre valahara kialudtam talan magam! :)) Igy csatlakozhatok Mandy jol-alvasahoz, de szomoruan olvasom, hogy Bubbaboo ismet nem jart sikerrel e teren... :( Valahogy tegnap ebed utan anyunal elaludtam, vagy 2 oran at szunyokaltunk Lenard Babaval. :) Feltem, hogy mi lesz ebbol ejszakara. Mar automatikusan vettem a kis konyvemet, felkeszulve, hogy hajnalig olvashatok... Aztan lass csodat, ket oldal utan majdnem kiesett a kezembol a konyv! :) Reggel ebredtem csak fel, azt hittem vegleg, de csak pisi-ebredesre es majdnem 10-kor tertem teljesen magamhoz. :)) Talan igy is marad kicist, de ha nem, akkor ez az egy ejszaka is jol jott.

Kepzeljetek, tegnap este a kis olvado havunkban elmentunk bevasarolni. Igaz sokaig elhuztuk a dolgot, de mire vegeztunk a korulnezessel es a vasarlassal, szakado hoeses vart minket kint! :) Tokre orultem, csak annak nem nagyon, hogy szinte ugy kellett kiasni az autot a ho alol. :)) Illetve ezt sem bantam, csak ahogy esett, ugy fagyott is mindenre a ho, szoval meg kellett kuzdeni a jegkaparassal es az utat borito jegpancellal is. Ez az, amit nem fogok elmeselni kedves Apukanak, mert meg hazajon elobb, hogy agyoncsapjon! :)))

Viszont ebben a "boltban" lattam am egy ultrahangos hidegparasitot... Szerintem ha nem tudok szerezni a licitalos oldalrol, akkor ilyent fogok venni. En is le fogom irni a markajat, mert en sem arulom, csak informacio... :)) Ez nem Tefal, hanem Solac, de a kinezete is teljsen normalis, a merete is es az ara is. Kb. 10.000 Ft (kilencezer valamennyi...). Boltban illetve a neten en ennel olcsobbat nem talaltam ujat, szoval ha valakit erdekel. Ja, es elore is bocs, de ez a Tescoban talalhato, ha valakit erdekel. ;)

Ez megint regeny lett... Bocsanat. :))

8851. katalin25
2007. jan. 28. 11:02

Anyós téma: az én anyósom egy angyal, jobbat nem is kívánhatnék! Szerencsés vagyok nagyon.

Csibe! Pihenj sokat a hétvégén, és igaza volt Pitypangnek, időnként a munkahelyen is jusson eszedbe kicsit kinyújtóztatni a tagjaidat, 1-2 váll és fejkörzés még ott is belefér, és ha nem is ugyanaz mint egy jó kis masszázs, azért bizti jól esik.

8850. katalin25
2007. jan. 28. 10:58

Ancsi! az eljegyzés nagyon szép és megható lehetett ám!

Jó kiságy összeszerelést!

8849. katalin25
2007. jan. 28. 10:56

Sziasztok!

Nem túl nagy ám itt az élet most, de sebaj, hétvégén a családdal törődik mindenki, és ez jó! :)

Pitypang!Párásító: mi a Tefal hidegpárásítót vettük.Remélem jó lesz.Nálunk is nagyon száraz a levegő(szintén panel).

Josey! Jó készülődést nektek a lagzihoz! Mesélj, hányan lesztek? Nagy mulatság lesz vagy szűk körű?

Évke!Nagyon szép pár vagytok ám!

Perfi! Ti is!

Mandy!Boo! Bálint és Maja tudja ám, hogy mikor ketyeg az óra, és amíg kell ott is maradnak a pociban, úgyis ott nekik a legjobb most még. Beszéljétek meg velük! :)

Nóra!Jók voltak a videók. :)

Boo! Zsiráfos rugikát várjuk ám!

8848. Bubbaboo
2007. jan. 28. 10:53
MINDEN BEKUKKANTÓ-POCISTÁRSNAK SZÉP VASÁRNAPOT!!!
8847. Bubbaboo (válaszként erre: 8841. - Vandancsi)
2007. jan. 28. 10:51

Ancsika! Szió!

Klassz lehetett az eljegyzés, én (is?) elbőgtem volna magam, az tuti!

Anyós témával kapcsolatban tök igazad van! Valami mix kéne...

Mindegy, megoldódik ez a dolog mindkettőnknél, így-úgy-amúgy..Szerintem a békés megoldást fogom megint választani, mint az esetek 99%-ában, a harag, neheztelés engem mindig sokkal jobban kikészít, mint a másikat, és a kicsinyem mellett ehhez biztos nem lesz energiám, se kedvem!

De miután "anyatigrisek"-ké válunk, bizti nagyobb lesz az önbizalmunk és a szánk, nem gondolod? :-))

A kiságy összeszerelésnek meg csak teljesen nyugodtan, harmóniában, szerelmesen álljatok neki! Még így sem biztos, hogy megússzátok veszekedés nélkül, mert bár nem ismerem a vérmérsékleteteket, de az egy horror!!!

Bár a kiságy is más, remélem a szerelési útmutató is jó, Ti sem mi vagytok...De nálunk hatalmas balhé volt miatta, szóval csak egy jószándékú figyelemfelhívás akart ez lenni! Sok sikert!!!!! ;-)))

8846. Bubbaboo (válaszként erre: 8843. - Mandy)
2007. jan. 28. 10:40

Lassan kezdek izgulni..Született Feleségek? Egy hónappal korábban? Hagyján..Már a karomban tutujgathatnám Majácskát :-))

De nekem a barátnőd Petije (ugye Te voltál?) jut most már eszembe, aki 19 nappal...eszerint még 6 napunk lenne hátra..Hűűűűűű és Haaaaa!!!!!

A méhecském (nem csak Maja :-)), a "pecó"-ja is, szorgalmasan gyakorol, olykor már nem csak kellemetlen, fájdogál is picit! Kiváncsi leszek, meddig tart ez a fázis, csak pár napig, vagy még 3 hétig is akár?

Júúúúúj, de izgi!

8845. Bubbaboo (válaszként erre: 8838. - Menyó)
2007. jan. 28. 10:35
Rakom majd fel a képet, ki is ment a fejemből..Lehet, hogy csak a web-kamerával fog menni, a digitálishoz nem nagyon értek, de lehet, hogy megkörnyékezem az emberkémet!
8844. Bubbaboo
2007. jan. 28. 10:33

Sziasztok!

Mandy, de jó, hogy nagyot aludtál, úgylátszik a betegséget most pihented ki, mert azért jól levert a lábadról, nem igaz?

Nekem régen volt ilyen pocsék éjszakám, most nem hogy két óránként, de fél-egy óránként ébredtem, ivás, pisi, megfordul, ivás, pisi, megfordul, ivás, pisi....

Mi nem panelban lakunk, de annyira száraz a levegő, hogy folyton arra ébredek, hogy ki van száradva a szám, tapad össze a torkom...úgyhogy már nagyon szeretnék én is beszerezni egy ilyen hidegpárásítót, ultrahangosat, szerintem azt kell venni, mert hangtalan! És hosszú távon még egy halk kis zúgás is őrületbe kergetheti az embert!

Még csak a B. betűsben néztem meg, volt egy olasz, de méregdrága, 34 e-ért, de létezik Tefal is,(bocs, de nem én akarom eladni, akkor nem reklám, nem? -ezt sosem tudom), ami azért márkás, megbízható szerintem és 17 ezer. Körülnézek még egy két helyen és mindenképp veszek, mert ha még nekem is megváltás lenne, akkor a babának mekkora szüksége lehet rá!!!???

És Pitypang!

Nem takarítok én sokat, tényleg csak akkor esek neki valaminek, ha már bántja a szememet...

Sajnos főúthoz közel lakunk, lehet, hogy ezért, de nagyon porosodik a lakás :-((

A fürdőszoba, meg hát ugye...Lehet, hogy mánia, de a budinak ragyognia kell, mintha enni is lehetne róla ;-))

+ a férjecském gyakran beszabadul a konyhába, és ha Ő süt-főz valamit, akkor az potyog, fröcsköl, kiömlik...még a szekrényeket is át kell utána törölnöm...a csomó mosogatnivalóról nem is beszélek, mindenhez új vágódeszka, tál, stb..

De ráhagyom, olyan aranyos, amikor kotyvaszt..

8843. mandy
2007. jan. 28. 08:30

Jó reggelt :)

Megint jól aludtam. Mit kell tennem, hogy ez mostmár így is maradjon? Ráadásul tök jól vagyok. Na jó, egy kis köhögés még van, de kit érdekel. Hatalmas előrelépés, hogy már három napja nincs láz és az orrom se folyik :))

Pitypang, jó kis panel, ugye? Párásító nekünk is kellene, de igaziból én is tanácstalan vagyok. Azt mondják, csak a fűtésszezonban kell használni, mert főleg akkor száraz a levegő. Én kis naiv azt hittem, hogy márc 8-ra már nem kell fűteni. A dolgok állása szerint még csak most kezdődik a tél, tehát biztos fűtenek áprilisig. Szóval nekünk is kéne.

Szerdán nem néztem SzületettFeleségeket, tegnap este sikerült megnézni felvételről. Nem tudom ki látta, de ebben is volt egy korábban jött baba. 4 héttel. Rögtön arra gondoltam, hogy ha Bálint 4 héttel hamarabb jönne, akkor már csak másfél hete lenne odabent. DURVA!

2007. jan. 28. 01:36

Ancsika, Te mit csinálsz itt ilyenkor???

Tessék gyorsan bebújni Zolcsi mellé az ágyba!!:)

8841. vandancsi
2007. jan. 28. 01:33

Sziasztok Csajok!

Ha úgy nézzük, ma én vagyok a legutolsó, ha emígy, az első, hiszen már vasárnap van. Szal itt vagyok ám, csak eljegyzésen voltunk, aztán meg férjecském elzavart a géptől és most jutottam ide.

Ma elég gyorsan vissza tudtam mindent olvasni. Mi van itt????

A februári Kismama újságot vegyétek meg, nagyon jó cikkek vannak benne, pont nekünk valók pl. szoptatásról, újszülöttről, apukák feladatáról a szüléskor, ilyenek. Én még sosem vettem meg , de ha mindig ilyen jó, mint ez a szám, lehet, előfizetek rá, mert tényleg hasznos.

Ja, az eljegyzés (férjem öccséé) nagyon jó volt. Képzeljétek, térden állva kérte meg a barátnője kezét. Mondjuk én pont mögöttük voltam és nem sok mindent láttam (sógor nagyobb térdelve, mint én ülve!!!), de így is meghatódtam. A hülye hormonok!!! :)))

Boo! Olvastam az anyós-ügyet, és sztem egyáltalán nem törvényszerű, hogy a kórházból hazajövet neki is ott kell lennie. Ez a ti kis 3 tagú családotok. Szerintem. Ahogy olvaslak és elképzelem anyósodat, mellé teszem az enyémet...Pont ellentétei egymásnak. össze kéne gyúrni őket, elfelezni és két normális lenne belőlük!! :)) Nem tudom, melyik a jobb, azaz rosszabb. Ha mindenbe beleszól, vagy ha le se szar. De miért nem tudnak EZEK normálisak lenni???

Mindig azt hiszem, hogy már nem érdekel az érdektelensége, hogy már túl vagyok rajta, de aztán rájövök, hogy mégiscsak fáj valahol. pedig nem is az én anyám, szegény férjemnek milyen szar lehet. Na mindegy, ez van, ezt kell szeretni!

megyek aludni, mert holnap nagy nap lesz, kiságyat állítunk össze!!! :))

jó éjt, azaz inkább jó reggelt mindenkinek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook