Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

8780. Ekka (válaszként erre: 8779. - Norahhh)
2007. jan. 26. 20:00

Szia Norahhh: elképzelésem sincs... napját nem tudom mikor volt ennyire kihalt itt minden.

Talán esett náluk a hó és kinn "ugrándoznak"!!!_P

8779. norahhh
2007. jan. 26. 19:57

Nagyon kiürült a topic.

Hol lehetnek?

8778. Ekka
2007. jan. 26. 19:50
Ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőő:)
8777. Ekka (válaszként erre: 8776. - Pitypang)
2007. jan. 26. 18:13

Találtam egy tuti oldalt. A postaköltség is barátságos:P

Küldök privit:D

8776. Pitypang
2007. jan. 26. 18:12
Ekka, eloszor en ilyen racsot szerettem volna, mert nem tudtam, hogy letezik olyan szogletes peremu, kadra rakhato kiskad. Ez a racs is a tegnapi oldalon van? Bar azert megnezem itt a mi bababoltjainkban is, mert postazassal egyutt mar lehet, hogy nem eri meg rendelni.
8775. Ekka
2007. jan. 26. 18:05

Ismét találtam egy praktikus kis dolgot:)))))))

-nagy kádra rögzíthető kádrács,amire a babakádat lehet rárakni (ára:3190ft)

:)))))

8774. katalin25 (válaszként erre: 8771. - Pitypang)
2007. jan. 26. 18:04

Mindent bele az aukció indításba!Én is indítottam párat, és tök élvezem, pedig még csak 1-re van licitálóm. :)

Azzal a csajszival meg ne törődj! Tényleg bosszantó az ilyen szitu, nekem is folyton azt mondják mikor kabátba vagyok, hogy nem látszik. Tiszta mulyák, csak kicsit jobban kéne figyelni.

Vásárlás szempontból meg megpróbálom már leállítani magam mostanság, mert 2 gyerekre is elég cuccunk van már, és bevallom vannak már nagyobb méretek is... :)) Hi-hi. Nem bírtam magammal. De ezentúl leálltam, és már csak azt vesszük majd meg amit muszáj (pelenkázó, pelenkázó feltét,stb), nincs több kisruci.

Na elköszönök csajok, mert különben sosem indulok el úszni.

Ma már valószinű nem jövök, mert megbeszéltük emberemmel, hogy ma este nekem is tilos a net és neki is a playstation.

Puszi mindenkinek!

8773. Ekka (válaszként erre: 8771. - Pitypang)
2007. jan. 26. 18:03
Pitypang:Ez mindenkinek nagyon rosszul esne..., mert az egy dolog, hogyha a nő "elmamutosodik" a várandóság alatt és ezért azt hiszik, hogy meghízott, de mikor minden a régi és csak a poci nő...:((((
8772. katalin25 (válaszként erre: 8770. - Ekka)
2007. jan. 26. 17:58
Nekem tegnap a párom is megjegyezte, hogy milyen nagy már a pocim! :) Pedig ő mindennap lát, csak most figyelte meg jobban.
8771. Pitypang
2007. jan. 26. 17:58

Ekka, ahogy mondtad is, mostantol fog nagyon noni a pocak! :)

Bar nekem ket hete (a 30. heten) egy ismeros csajszi mondta az utcan, hogy nem merte megkerdezni, hogy meghiztam vagy baba lesz... Ez tok gaz, nem? Raadasul epp nem reg szult, 2 honapos babat tologatott eppen... Jo, teli ruha, pulcsi, poncso... Nem latta rendesen, de megis. Ki hizik meg ugy, hogy az egesz teste marad, amilyen volt, csak egy nagy dinnye kerul a hasara???? Legalabbis a nok nem szoktak igy, csak a ferfiak ha sorhasat novesztenek. :)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem eleg rosszul tud esni az ilyen beszolas, meg ha csak a sajat primitivseget is arulta epp el. :(

8770. Ekka (válaszként erre: 8768. - Katalin25)
2007. jan. 26. 17:55

Sajnos nem....

Ahol régebben laktam ott van egy jó kis uszi. Itt sajnos nincs, csak 15km-rel távolabb. "Régi" helyen meg 15 perc séta alatt ott voltam. Hiányzik..:(((

A poci növekedése annyira, de annyira jó. Érdekes, mert én minden nap látom, így nekem annyira nem feltűnő a változás, bezzeg másoknak:D

8769. Pitypang
2007. jan. 26. 17:53

Mandy, az aprilisi borze nalunk lesz, Kaposvaron. Lehet, hogy Budapesten elobb vagy kesobb. Egy biztos, hogy lesz. :)

Kata, ha mindenkepp akarsz venni valamit, egyszeruen a kicsi mereteket mar keruld el es csak a valamivel nagyobbakat keresd. Azt is csak akkor vedd meg, ha atgondoltad, kb. milyen idojarasra valo, mekkora lesz addigra a babad.

Nekem pl. a kis edes bebioverall volt a nagy kisertes. De eros maradtam es nem vettem! :)) Ugye marcius vegen szuletik a Babo, eleve lesz kb. 3 hetes, mikor lehet menni kicsit mar setalni vele. Most aprilis kozepn mar nem hiszem, hogy pufi overall kell, de ha megis, akkor gyorsan anyu vesz egyet. Nalunk van egy hasznalt bebiruhas, ahol el sem hiszitek, de egy hatalmas hegyben allnak az overallok es a kis dzsekik! Szebbnel szebbek. Multkor is lattem egy ici-pici meretu, tortfeheret, kis macival az elejen. Jajj, olyan szep volt.. De nekem nem szabad ezt venni. :))) Jovo telre meg mar nagyobb kell, de nem tudom, mekkora, szoval majd veszunk jovore. ;)

Ja, a kismamanacit lehet, hogy megprobalom eladni licitalos oldalon, csak elotte kitalalom, mit akarok meg eladni, ne egy dolog arvalkodjon az oldalamon. :)))

8768. katalin25 (válaszként erre: 8766. - Ekka)
2007. jan. 26. 17:52

Tényleg jól esik, főleg mert jobb oldalon a combhajlatom azelejézől fogva este lefekvéskor fáj, és mióta úszok kicsit jobb.

Te nem tudnál eljárni sehova úszni?

8767. katalin25 (válaszként erre: 8765. - Ekka)
2007. jan. 26. 17:51

Ugye milyen jó érzés?

Én épp a múltkor lepődtem meg, hogy már nem csak én és apa látjuk ,hanem már "idegenek"(pl postás) is megkérdezik, hogy hol tartok.

:))

8766. Ekka
2007. jan. 26. 17:50

Írigykedem az úszás miatt...:)))))

Én "csak" tornáztam de.

Azt mondják az úszás a legjobb sport pocisan.

8765. Ekka (válaszként erre: 8764. - Katalin25)
2007. jan. 26. 17:49

Szia Katalin25:)

Jól vagyunk köszi. Épp az előbb ámuldoztam itt magamban, hogy pár hete még tiszta lapos volt a hasam, most meg már napról napra nagyobb. (nagyon meglódult)

8764. katalin25 (válaszként erre: 8761. - Ekka)
2007. jan. 26. 17:45

Szia Ekka!

Hogy vagytok?

8763. katalin25
2007. jan. 26. 17:45
Na most aztán jól kipanaszkodtam magam.Pedig nem volt célom. :)
8762. katalin25
2007. jan. 26. 17:44

Nem sokára indulok úszni egy kicsit.

Csak azt utálom, hogy olyan macerás utána mindig hajat mosni, szárítani. Úgy meg én nem tudok úszni, hogy a fejem ne érjen bele, az úszósapekom meg hiába van guniból vagy miből, így is totál vizes lesz a hajam.Pedig pont azért vettem ilyet, és nem anyagból készültet.

Ja, és annyira ég a gyomrom, hogy ennek a babónak tuti hosszú haja lesz! Ennyi Renniet már nem merek megenni ahányszor ég a gyomrom.

8761. Ekka
2007. jan. 26. 17:43

Sziasztok:)

Úgy látom beindult a topik:D Éljen-éljen:)))))))

8760. katalin25
2007. jan. 26. 17:41

Sziasztok Mandy és Pitypang!

Hát, bababörze az nálunk sosincsen.Legalábbis én eddig még nem nagyon hallottam róla, hogy lenne, de majd figyelek mostmár ezerrel.

A turiban viszont tök jó cuccok voltak ám, csak visszafogtam magam, mert már olyan sok kis ruhánk van, és azt sem akarom, hogy aztán én is vigyem a turiba. :)

8759. mandy
2007. jan. 26. 17:29

Helló csajok:)

A kengurut én nagyon szerettem Klauval, bár az is hozzátartozik, hogy hiába ajánlják 9-10 kilóig, az én derekam már 6-7 kilónál megfájdult, szóval utána már nem hordtam. Bezzeg majd most, hála a kismamatornának ... :D

A turiban (ahogy a teszveszen) tök jó dolgokat ki lehet fogni. Simán új-cimkés dolgokat is. Nekem mondta a turkálóban dolgozó nő, hogy sokan azért viszik a vadiúj cuccokat eladni, mert mikor megvették, már otthon kiderült, hogy kicsi, így azonnal le is vitték a cimkével együtt eladni.

A bababörze is jó állítólag. A múltkoriról lekéstem, az áprilisi meg már túl késői nekünk :)

8758. Pitypang (válaszként erre: 8753. - Fe1fe85329)
2007. jan. 26. 17:26

Rozsa, koltoztok meg a Baba szuletese elott?

Bar en most el vagyok kicsit tevedeve... Nem te irtad, hogy egy tok jo kis helyen laktok, ami romantikus, kieso helyen van, de megsem tavol a varostol?

8757. Pitypang
2007. jan. 26. 17:23

Na, kozben felebredtem en is... :) Komolyan mondom, nem tudtam magam ebren tartani mar. En ezt nem ertem... Hetek ota nem aludtam meg ejjel sem, most meg delutan elalmosodk folyton. Eleinte kitartoan kenyseritettem magam, hogy ne aludjak delutan. Feleslegesen, mert a delutant atszenvedtem, aztan ejszakara teljesen eber lettem megis...

Eldontottem, akkor alszok, amikor sikerul. Lassan ugysem lesz nekem kulonosebb kulonbseg ejszaka es nappal kozott - alvas szempontjabol.

Kata, ugyes vagy, hogy nem vetted meg elsore a kengurut! :) Mar csak azert is, mert mire megszuletik a babo, ezerszer lesz a licitaloson is jo, meg akar boltban is talalhatsz kedvezo vetelt.

A baba-turi lehet, hogy jo. En is hallottam egy baratnomtol, hogy szokott ott venni dolgokat. Mutatta is oket es el nem hittem volna, hogy nem ujan vette. Annyi, hogy 2x szokta kimosni oket a biztonsag kedveert. Pl. ezt le is merem irni, ugysem reklam... Annyira kis vagany Tommy Hilfiger rugit vett, hogy szemem 's szam elallt! Meg picit nagy, de 500 Ft volt, szoval nem birta ott hagyni. Annyira uj allapotu, hogy meg a bolti papir cimke is benne volt. Nem ertem, ha senkin nem volt soha, miert kerult be a hasznaltruha boltba???

A masik dolog, ami jo lehet, a bababorze... Budapesten tok gyakran latom, hogy van, nalunk evente 2x, tavasszal es osszel. Az oszirol lemaradtam, mert epp konzultacion voltam azon a hetvegen. Most tavasszal meg nem tudom, hogy lesz... Aprilis 14-en tartjak, de ugye Lenard Baba Marcius 24-26 korul szuletik elvileg. Max. anyu elmegy korulnezni. :)

8756. katalin25 (válaszként erre: 8754. - Norahhh)
2007. jan. 26. 15:32
Köszönöm a tippet. Épp tegnap filóztam rajta, hogy nagybevásárláskor vajon hogy szokták vinni a babát. De akkor erre is megvan a válasz. :)
8755. katalin25 (válaszként erre: 8753. - Fe1fe85329)
2007. jan. 26. 15:30

Köszi az infót Rózsa. Még nem tudom mi veszünk-e végül , de azért szétnézek.Meg mivel Levi tavaszi-nyári bab lesz, így lehet jól jönne. Bevásárláskor pl praktikusabb lenne, mint a babkocsi szerintem, főleg mert csomó bolt van, ahova szinte képtelenség babakocsival bemenni.

Tök jó a cirkusz! Én utoljára kb. 6 éves koromban voltam. Na, de majd ha Levike nagyobb lesz elvisszük. :)

8754. norahhh (válaszként erre: 8752. - Katalin25)
2007. jan. 26. 15:26

Szia Katalin!

Azt hiszem az előző oldalo már leírta róla a véleményem, nekem nagyon bejött.

Ahová nem lehet bejutni babakocsival, oda bejutsz kenguruval.

Nagy szupermarketekbe babahordót fogok használni, mert könnyen rátehető a bevásárló kosárra, és autótól-autóig csak tologatni kell. Szóval ez a legkényelmesebb és még csak ki sem kell venni.

8753. fe1fe85329 (válaszként erre: 8752. - Katalin25)
2007. jan. 26. 15:22

Szia Kata! Semmi különös nincs csak mi most érkeztünk az építkezés végső szakaszába és ez az ide pakolok oda pakolok baromi sok időmet elveszi. A kenguru kérdéshez annyit szólnék hozzá hogy nekem annyira nem jött be mert majd leszakadt a derekam tőle. mondjuk az én babáim télen voltak kenguru kompatibilisek és az volt még a gond hogy rámmelegedtek és közösen beizzadtunk.

Na megyek mert a fiam mmár kiakadt hogy nem jut a géphez. Du. cirkuszba megyünk, de este még jövök:Pusza.

8752. katalin25
2007. jan. 26. 15:14

Sziasztok lányok!

Gondoltam benézek, reggel óta biztos oldalakat kell majd visszaolvasnom, de úgy tűnik megúsztam. Ma nem volt olyan aktív a topic, meg is lepődtem, hogy a fórumoknál a második oldalon találtam csak meg.

Szóval hazajöttünk, felporszívóztunk, kimostunk és felmostunk, úgyhogy most elégedett vagyok magunkkal.

Pitypang!A kenguru nézésből csak nézés lett, most én is úgy indultam el, hogy nem ugrok bele rögtön, hanem megnézem kiindulási alapnak, aztán meg megnézem majd a licitálós oldalon, hogy megéri-e használtan venni. Viszont már megint nem bírtam magammal, mert tegnap hallottam a barátnőmtől, hogy van egy babaruha turi a városban, hát oda is benéztem, és persze hogy hazahoztam egy cuki kis mellénykét.600Ft volt, és nagyon szép kis világoskék, plüssszerű puha anyag és nem is látszik rajta,hogy használt. Aztán majd én is úgy járok, hogy annyi cucc lesz, hogy tehetem fel a licitálós oldalra. :) Te nem akarod feltenni a félresikerült vásárlásból adódó kismamanacidat? Vagy azóta hordod azért? Én most tettem fel a héten az ülőgarnitúránkat, mert kell a hely és csak egy kihúzható ágyat akarunk venni helyette, hogy elférjen a kiságy meg a pelenkázó majd.

N.Rose! Nálatok mi újság, mostanság nem nagyon jártál erre.

Nóra! Tök jó, hogy van, aki kiokosítson minket első babás anyukákat, várjuk továbbra is a tapasztalataidat! A kengururól mit gondolsz?

Menyó!Hát, én megelégednék egy 3 kg-s babával is. Fogalmam sincs mitől nő akkorára egy kisbaba az anyukája pocijában, de hó lenne ha a mi babáink már majd idekint nőnének csak 6 kg-ra.

8751. fe1fe85329 (válaszként erre: 8750. - Mandy)
2007. jan. 26. 11:59
Szia Mandy és mindenki! Tényleg ne aggódj hogy nincs keményedésed vagy legalábbis nem érzed! Nekem a Vikivel amikor voltam az első ctg.-n vagy nst.-n már hívták az orvost hogy mekkora nagy fájástevékenység méhösszehúzódások vannak, én meg néztem mint borjú az újkapura mert nem éreztem az ég világon semmit sem akkor éppen! Úgyhogy ne aggódj készül a méh csak csöndben és az jó!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook