Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Majd ringatod neha a karodban, ha arra vagyik. :) Nekunk bolcso eleve helyhiany miatt el sem ferne a lakasban. :) Kisagy meg kell, mert csak bolcsoben nem akarnam, hogy aludjon. Bar azt is lehet fixalni is...
Ossejt... Eddig nagyon nem gondolkoztam ezen. Epp par napja mondta egy ismeros, hogy ok eltetettek.
Ezért kértem segítséget bvdt-től.Ő a második babócát várja,csak a praktikusságot mondja.Nem hiszek a reklámoknak se.
Nagyon tetszik a bölcső,de már lebeszéltem magam róla.4 hónapig használnánk maximum,azért nem érdemes megvenni.
Ma olvastam az őssejt levételről,inkább azért fizetünk.Arra nagyobb szükségünk lehet.
En is arra gondoltam, hogy pl. vasarolni egyszerubb kenguruval menni, mint babakocsival. Az autoban lehet a hordozoban, utana pedig atteszem a kenguruba es kesz. Csak azt nem tudom, mennyire korulmenyes "beleszerelni" a babat egy ilyenbe. Sok helyen meg ugye millio lepcso stb., szoval be sem tudunk jutni nagyon.
Egy kisbabas baratnom pl. nem a legkozelebbi gyogyszertarban vesz popsikenocsot, furdetoszert, hanem egy sokkal tavolabbiban, mert csak od atud bemenni babakocsival... Seta kozben intezik az ilyesmit, mert ugye apuka napkozben dolgozik, nem tud ebben segiteni. Az ures babakocsit sem lehet az utcan hagyni, mert kb. 1 percig maradna ott...
Lehet hogy kéne egyet vennünk, nagyon jól hangzik, amit leírtál! A hordozó dög nehéz, a babakocsi meg tényleg csak macera sokszor! Nincs a kenguruban órákat a baba, talán ezért nem sínyli meg a gerince. Bevásárolni pl. nagyon praktikus lehet, szabadok a kezeid és nagyobb biztonságban nem is lehet, mint hozzánksimulva!
Azért kiváncsi vagyok, mikor, mit fogunk használni, mert annyi "tároló-alkamatosság"-a van már ezeknek a lurkóknak! :-)))
:) Nekunk is az volt az egyik idopont. A doki szerint Marcius 24.
Babamozgasrol annyit, hogy en erzem gyakran napkozben is, de peldaul olyan eget illetve pocakot rengeto nagy viharok nem dulnak azert. Nem tudom, annak kesobb kell jonnie, vagy csak az en kisfiam ilyen ovatos? :)
Na látod! :-)))
Ismerem az érzést, frászban voltam párszor, beszéltem hozzá, kértem, hogy mozduljon már meg egy picit, ne hagyja, hogy aggódjon a mami! Általában bejött!
Nem akarok "téríteni", de nem akarsz regisztrálni? Jó kis csapat van ám itt!
Nekunk van mar kengurunk. Nem tudom, hogy ebbol vannak-e kulonbozo tipusok. Ez egy Ch...o markaju, ket iranyban ulhet benne a baba. Elol van a hordozo mindket esetben, de nezhet feled is es lehet benne neked hattal is, azaz "nezegetos pozicioban". :)
Az van a dobozra irva, hogy 2 honapos kortol lehet hasznalni, kb. 8 honapos korig. Zarojelbe teve, hogy 9 kg-ig.
Kivancsi vagyok, mennyit fogjuk hasznalni. :) Apuka akarta mindenkepp, mert o aztan nem fog ugysem babakocsit tologatni. :))) Mondjuk nekem is tetszik ez a kengurusdi. :)
Nem hiszem, hogy rossz lenne a babanak. Ugy tunik, eleg eros ez a kenguru. Valami szivacsos megoldasu, mint a hatizsakoknak a megerositett hatresze... :)
hello! Lenne egy kérdésem.
Mennyit kell mozognia egy 31 hetes babának?
Nem tudom, lehet, hogy most van műszakváltás? Én mindenesetre bekukkantok hébe-hóba, mert szinte egész nap lusti volt, most házimunkázok.
A kengurut akartam még kérdezni! Én is szeretnék majd..
Mennyi idős korától lehet benne hurcibálni a babót? Nem rossz a gerincének, amíg magától nem tud ülni? Vagy ez nem olyan, mintha ültetném?
A hordozókendőt lehet már újszülöttkortól, azt hiszem...de az hogy működik?
Sziasztok! Ez mar az ejszakas muszak? :)) Csak mert delutan kicsit elalmosodtam, aludtam is es ebbol kifolyolag lehet, hogy nem lesz ma sem alvas tul koran.
Sajnos a Szokes osszes reszen vegigertem mar, szoval nincs mit neznem sem. Majd olvasok valamit, amit mar elfelejtettem, mirol is szolt pontosan. :))
Ahogy latom, ezek a korhazi szokasok mindenhol maskepp vannak. Nalunk epp a szuleszno mondta, hogy nyugodtan vigyek pizsit, mert mar nem "kotelezo" a haloing. Ha bugyiban es betettel vagyok, akkor lehetek akar pizsinadragban is. Epp azert, mert NEM FOGNAK gyakran lepedot cserelni! Szoval ha viszonylag tiszta agyban akarok fekudni, igy lesz a legjobb. Mondjuk ha egyszeruen nem adnak tiszta lepedot, akkor inkabb szenvedek a betettel, mint veres agyban fekudjek. :) (Jajj, rossz lesz ez mindenkepp, nem?)
A kis rugik es kadak es mindenfele csecsebecsek nagyon edesek! Megneztem mindenkiet, aki itt a ma delutan folyaman emlitett uj kepet. :)
Bubbaboo, gratulalok a szerzemenyedhez! Lesz ebbol meg licit is! ;)
Nekunk is 56-os a legkisebb meret, de van mar 62-es is szerintem eleg. Kisebbet nem vettem, eszembe sem jutott. :)) Nagyobb meg azert sokara kell, szoval nem kerestem. Max. ha valami szuper vetel adodna, megvennem a meg nagyobbat... Bar az idojarast is figyelembe kell venni es fogalmam sincs, milyen gyorsan no majd a mi babank.
Sziasztok!
Hol van mindenki? Fábry-t néztek?
Megint bekajáltam, mint az elmebeteg, mozdulni sem tudok... :-((
Valami tényleg lehetett a honlappal, mert írtam Nórinak választ és az istennek se akarta elfogadni!
Szóval NÓRI! Kösz a keményedés-infót, megnyugtattál! Nem tudom még, mit "kell" érezni, mi normális és mi nem...Szerinted szedjem még a Mg-ot, vagy hagyjam már abba, lesz ami lesz!? Mennyi idő kell, hogy kiürüljön a szervezetből? Úgy hallottam, szülésnél már nem jön jól, ha van "benned" , mert ugye csillapítja a kontrakciókat..
Ez a saját véremben, dzsuvában való fekvés számomra sem túl lelkesítő gondolat! Nem hinném, hogy ép ésszel el tudnám viselni..Pfúúj!
Ha választani lehet a rémségek közül, akkor százszor inkább szétrakom a lábam (bocsika :-)) bárki /szobatárs, medikus.../ előtt, csak ezt ne!!!
Gőzöm sincs, nálunk hogy van, azt tudom, hogy hogy saját cuccban lehetek az osztályon, de hogy szülésnél miben kell lennem? Csomó mindent meg kell még kérdeznem!
Nekünk a legtöbb ruci 56-os, de nem hiszem, hogy gond, ha nem annyira passzentos..Lánykám 50 cm körül lesz szerintem, legföljebb nagy lesz egy picikét eleinte, elveszni nem fog benne!
Júj, ma olyan boldog lettem, sikerült megszereznem egy cuki zsiráfos rugit, amit félretetettem a boltban anno, de eladták, mert későn mentem vissza érte! Bazi drága volt, plüss, olyan 3600 körül, ha jól emlékszem..Beleszerettem, na.
"Alig használtan" megvettem ma 1200-ért, egy kismama bevitt néhányat a körmösömhöz, és köztük találtam! :-)))
Még így is drága, tudom, de én sajnos nem mélyedtem bele ebbe a licitálósdiba, talán majd a későbbiekben...de így is jó vétel volt, nem?
Igen, azt mondták nem baj, csak kicsit kellemetlen.
De sebaj,majd elmúlik egyszer.
Én meg lassacskán megyek fürcsizni,meg feküdni mert már megint megfájdult a hátam, de nagyon.Mindig így járok ha a gép előtt ülök. :(
Na jó éjt lányok!