Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Nem hoz rendbe, mármint az otthon fekvés! :)
Sziasztok!
Hogy vagytok pocósok?
Fontos kérdésem lenne hozzátok:Táppénzen vagytok? Hogy közöltétek a dolgot a főnökkel???
Én holnap megyek be a melóhelyre és közlöm a dolgot és szerdától leszek táppénzen!!
Tényleg nagyon sokat hányok és az orvos javasolta a táppénzt, mert ha ez nem hoz rendbe be kell feküdnöm a kórházba.
Nagyon ki fognak akadni, így aug. közepén, főszezonban, mikor mindenkire szükségük van!!
ok, majd este benézek! Legyetek jók! Szia!
bocsi lányok mennem kell,párommal kimegyünk sétálni kicsit.Kata én holnap megint fenn leszek,gyere majd ha hazaértél!Vigyázz magatokra!Sziasztok!
és a vicc az egészben h az éves elszámolásba amikor 70e-t kellett ráfizetni,tudomásul sem vette és nem adott semmit bele.no már nem lakik itt...na de vidámabb témát-hogy vagytok?
hát ha csak azt veszem h a villanyszámlát letornászni,amit az egyik albérlő megnövelt drasztikusan,az csak kb fél év lesz és addig havi 25 e. amit fizetnünk kell csak erre.no de ne akarok panaszkodni,majd szép ügyesen megoldjuk,a lényeg h boldog legyen a család:)
elhiszem! akkor nektek sem lesz túl könnyű különmenni, ugye?
igen,azt a szintet ahol nagyszüleim laktak.Decsak jövő tavaszig.amig anyuéktól külön nem költözünk.Sajna anyagilag muszáj.
én is eltüntem, úgyhogy semmi baj! nem is tudtam, hogy kiadtok szobákat!
bocsi h kicsit eltűntem,de ugy néz ki h lesz mégegy albérlőnk.Most volt itt szobát nézni.
Ok, várom! Akkor tényleg rendes lehet...
ágyneműtartó,és egyedi gyártású.sok holmit is szedett össze a csajszi.Neki már 2 éves a kislánya,és nagy ágyban alszik régóta.Ezért adják el az ágyat.Majd ha meglesz rakok fel képet:)
Csak kiságy+ matrac, vagy van hozzá még valami?
nagyon aranyos,még nem hoztuk el.A csaj is jópofa volt.
Hát, nem tudom de velem már akkor is közömbös volt. Milyen a kiságy amit megnéztetek? Megvettétek?
Igen multkor amikor én voltam akkor is olyan fapofát vágott...pedig a vérvételnél elég jó volt a kedve.
Nekem nem volt túl szimpi az a doki az uh-n! Azt is el tudom képzelni, hogy nem volt éppen kedve megmondani! A dokid biztos meg tudja majd mondani! Akkor már legalább biztosabb lesz...
Nagyon izgi,de az én helyzetem még annyira sem rózsás.Ilyt mond a doki nagyon homályos...őrület.Majd megyek sima uh-ra a nőgyogyihoz,szerinted ő lát valamit majd 1-2 hét múlva?
Hát, mi sem tudtuk biztosan, hogy beengedik-e!
Igen, várja meg a holnapot is hogy az én dokim is megerősítse, vagy cáfolja a csütörtöki eredményt!
köszönöm:)kár h a kórházban nem tudtam elvinni,vagyis a védőnő azt mondta h nem lehet.
Balázs nagyon várja már?tényleg akkor holnap megint mond valamit a doki h tényleg fiucska e?
Persze! Úgy tudom, összesen háromnegyed órás a dolog, de holnap rákérdezek és majd írok, ok?
Elfelejtettem leirni,filmet nem a hoxa-n láttam.De nagyon szép találmány az bizti
Az nagyon jó.A védőnő emlitette h ott van olyan gép.Amugy oda vihetem majd a párom ugye?
Te láttál már a hoxán 4d filmeket is?
Ha csináltattok és nem akartok szfvárra menni, akkor biztosan ő fogja csinálni nektek is, csak időpontot kell rá kérni.
Igen, a sétálóutcán van a rendelője.
Mindenképp szeretnénk csináltatni,olyan édesek ezek a képek és filmek amiket a többiek is feltettek.A dokid a sétálóutcán rendel amugy?lehetséges h ő csinálja majd nekünk is?
Mindenképpen kérünk képet(képeket) és amint gépközelben leszek, felteszem!
Láttam azt az adatlapot, még mutattam is a Balázsnak. Nagyon cuki!
Ti csináltattok majd 4D ultrahang-felvételt? Én holnap kérek rá időpontot, vp-ben csak a magándokim csinálja.
Nálunk is ez a helyzet, de ha meleg van, akkor inkább csak reggel és este érzem a mozgásokat.
Ugye megint lesz képetek?jah tényleg van egy csajszi ha visszaolvasok,valami cskryszta a neve azt hiszem,olyan 4d-s képe van h a kicsinek nyitva van a szeme és rád mosolyog:)ugye felteszed majd?
képzeld nekem reggel,délben és este 10 után mozog a legjobban.ezek között nyugi van.
Igen, én is örülök, hogy itthon van...
Amikor ilyen az idő, akkor többet mocorog.
És a Tiétek?
El sem hiszem, hogy holnap már kedd, délre megyünk a dokimhoz uh-ra!
Köszi amugy minden rendben és sokat mocorog a kicsi,csak az előtej szivárgás zavar nagyon...
További ajánlott fórumok: