Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Nem azt nem ismerem!
Mi a lényege?
Nagy választásom nem volt az elrendezésben,mivel összevontuk a hálónkat és a babaszobát:)
Szín pedig eredetileg hálószobaszín..nem babaszoba,de jó lesz ez a babának is:)A foltos festés szintén muszájból,bár nekem bejön..,mert a falat így nem kellett leglettelni plusszban és a beköltözés nagyon gyorsan kellet:)
De ez most így jó:)
Nagyon szép tetszik a szoba színe és a festés is!!!!Olyan antik hatású!
Tetszik a szobabútor is nagyon praktikusan helyezted el!
Nagyon jó volt, bár nagyon nehezen találtam meg, a navigációban sem volt benne de azért odaértem!
Nagyon szép belül is és jó a wellness része is masszás is van azt is kipróbáltam!!!
A kaja is jó volt és nagyon készségesek voltak!
Csak egy valami volt ami nem volt jó, de az a cég rossz szervezése miatt volt, az esti buliban a dj nem találta el a csapat izlését:DDDD
Köszi, ma találtam ki, Apa még nem látta biztos tetszeni fog neki is! :)))
Nagyon szép hotel, büszke a Városunk, csak nagyon kint van, még belül nem láttam, mert mikor arra jártunk utoljára (máj.1) nem volt befejezve. És jó volt?
kb 2 hét múlva tudok elmenni, mert addig szabin van, de utánna megyek mert így beszéltük meg!
Kikérem mindenben a véleményét!!
sziasztok csajok!
tettem fel végre a babaszobarészletröl képet..ne nézzétek a rumlit és csak félkész állapotban van:)
Megnéztem a képeidet, aranyos ahogyan rajzoltál a hasadra!!!!
Egyébként pont 1 hete voltam Cegléden egy meetingen abban az új holteben az Aquariusban ott a strandnál nagyon szép volt!!!!
Imádlak teljesen én is ezt éreztem és az én férjem is fogta a lábam, puszilgatott közben!!!
De ezek alapján, akkor már nem csinálom!
Nem tetted magad röhejessé. Sokan próbálkoznak ezzel is, meg sok más trükkel, hogy sikerüljön teherbe esniük.
Azért kívülről elképzelve, mégiscsak mókás lehet:)
Persze, a cél szentesíti az eszközt!!!
A párom a világ legédesett embere!
Ő mindenben segít nekem, még ebben is röhögés nélkül!
Jól van, ma röhejessé tettem magam magam előttetek!
És hidd el nem akarom magam sajnáltatni, csak kicsit kimerültem!
Na jó feladom!
Lehet lányok, hogy egy kémnő van itt köztünk:DDDDDD
Egyébként én ma tettem fel rólunk egy képet!
Ne haragudj, de hangosan felröhögtem. Tényleg semmi rosszindulat, de elképzeltem egy hasonló filmjelenetet:)
Párod mennyire tudja rendezni ilyenkor az arcvonásait, hogy meg ne sértődj?
Persze, kicsi hasonló, amikor valamelyik csontrakéta a felszedett két kilója miatt sírdogál a 100 kiló felettiek topikban:)
Menni fog ez neked, csak ne gondolj rá projektként!
Képzeld el és én ezt csinálom állandóan!
És van úgy, hogy egyedül nem is mindig sikerül elrugaszkodni( ne röhögjetek)!!!!!
Ennek vége!
Simán feküdni fogok és jókat pihenni!
Most tervezünk egy nyaralást és akkor majd megnyugszom!
Hm, a Hoxa látogatottsága ismert, a MOM Parkét és azon belül a C&A akkori vevőforgalmát nem tudom, hogy mennyire egyszerű megszerezni.
A lebukás veszélyét elenyészőnek találtam, ezért is mertem feltenni a képeket:DDD
De most tényleg, milyen észveszelytően romantikus egy pucér nő gyertyázva az ágyban:DDD
Bocsi, Timi:)