Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Nagyon szép lett a szoba! :)
Mi is most leszünk majd készen a gyerekszobával, már csak a szőnyeget kell megvenni, és a bútorokat betenni és készen vagyunk! Majd teszek fel képeket én is...
Az én egyik barátnőm az elején pl. semmit sem hízott, a végén jött rá fel a 8 kilóból 4.
A másik barátnőm 15 kilót hízott és ebből 10 az elején jött fel neki... Nekem is a 10 kilóból 4 egyből az elején jött fel... Most meg tartom a havi 1-2 kilót...
Sziasztok!
Ediském, gratula a 8 kilódhoz! Én most tartok 10-nél, de tekintve hogy én nem vagyok az a nagyon vékony alkat, szerintem ez nálam nagyon szupi! (Őszintén szólva azt hittem az elején, hogy ennél sokkal, de sokkal többet fogok hízni!)
Na, ja azért nem látszik rajtad, mert a magasságodhoz képest nagyjából akkor leszel súlyodnál. Igen, a végefelé mennek fel kilók, de azok le is mennek (egy részük a baba miatt, meg esetleg a rosszabb keringés miatt a víz, amit mér a mérleg, de több kiló háj néhány nap alatt nem épül be, attól nem kell félni.)
Egyébként az a 8 kiló teljesen tankönyv szerinti:)
Tereza: 8 kilót híztam eddig, de rajtam nem igazán látszik. Egy picit megnőtt a fenekem, de nem vészes. Most vagyok 66 kiló. Szerintem a végére leszek egy jó 70-es. Állítólag az utolsó hónapban feljön 2 kiló bármit is csinálsz.
gval: nagyon szép a szoba!
Jól van lányok csak ennyire ugrottam be..még egy kis rizskochot málnalekvárral benyomunk szerintem lefekves elött és filmet nézünk a párocskámmal:)))
Sziasztok:)
Akkor holnap benézek ha hazaértem!!
Jó éjt nektek!!!!!
Szuszoginak állítólag jobb is, ha az elején van, ami emlékezteti, hogy neki is egyfolytában szuszogni kell. Legalábbis sokan ezt szakértik. Meg aztán tényleg elég újkeletű, hogy a babákat külön szobába teszik.
A mi elképzelésünk, hogy lesz a babának szobája, de az elején az ágyát bevisszük a mi hálónkba.
Föleg meg,hogy én ugye tapasztalatlan vagyok még...
Aztán amásik,hogy a párom nagyon elörelátó ez ügyben,tudja,hogy nagyon fáradt leszek az elején és ezzel is könnyebb lesz szerinte.nagyon drága:)
Akkor az nagyon jó mert ennyiért esetleg egy egyszerű másodikat kapnál ennyi pénzért!!!
Ha tudjátok egyszer használjátok ki!Nagyon jól főznek!
Tudom persze. Nálunk is megy a variálás, egyelőre fejben.
Nézegettem itthon a bababútorokat. De egyre inkább arra a elhatározásra jutok, hogy nem fogok valami extrát venni. Eleve semmi tapasztalatom, csak elképzelésem. Ha valami méreg drágát beválasztok, aztán mégse tetszik, akkor nehezem venném rá magam, hogy lecseréljem. Úgyhogy veszek valami olyat, ami éppen jónak tűnik, aztán majd lecseréljük, ha már tudjuk, hogy egyáltalán mit keresünk.
Ez nagyon jó így mindenki kiveszi a részét az örömteli "munkából" !
Aztán ha nagyobb lessz akkor újra egyedül lehettek!
Ma még egész nap csak ettem nagy bánatomban!!!
Most meg fáj a hasam!
Hihetetlen vagyok!!!!
Köszi neked is:))Föleg,hogy te tudod is,mennyit kínlódtunk hogy is legynek a dolgok:))
Szóval semmi baja a bútornak,nagyon szép állapotú..oké,nem ilyet vettem volna,ha...de mint tudjuk nem lehetett visszautasítani,annyira jó áron volt:)